Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Storbyferie i yrende New York

 • Storbyferie
 • New York
pris fra kr 6 509
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev "The Big Apple" med 4, 5 eller 7 netter i blomstrende New York! Inkl. fly t/r, frokost og hotell midt på Manhattan.

Verdens hovedstad, USAs smeltedigel eller The Empire City. Kjært barn har mange navn, og New York er intet unntak. Enten du velger å reise i vår, sommer, vinter eller høst, kommer du tilbake med flotte sanseinntrykk, fornyet inspirasjon og gode minner i kofferten fra byen som aldri sover.

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 5 eller 7 netter på Holiday Inn Manhattan Financial District (King Superior-rom)
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r New York (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Turistskatt
Tilvalg
 • Shuttle transport t/r fra flyplass til hotell (maks 1 time venting)
The Big Apple

Pakk kofferten og se frem til et storbyeventyr du sent vil glemme! New York venter deg med sin ikoniske skyline, glitrende neonlys og heftige tempo. Prai en gul taxi og la den ta deg med til Empire State Building, Brooklyn Bridge eller et av de andre kjente landemerkene i "verdens hovedstad". Nyt noen rolige timer i byens grønne lunge, Central Park, og smak deg frem til byens beste bagel. Byen har alltid vært et senter for kultur og kunstnere, så her er det gode muligheter for å praktisere det amerikanerne kaller "people watching" mens du spaserer mellom skyskrapere og klassiske New York-hus.

Holiday Inn Manhattan Financial District

 • Hotel
 • New York, USA
Holiday Inn Manhattan Financial District

I hjertet av nedre Manhatten og i gangavstand til Wall Street, 9/11 monumentet og flere av New Yorks mest populære attraksjoner, ligger verdens høyeste Holiday Inn hotell. Holiday Inn Manhattan Financial District er et behagelig 4-stjerners hotell med alle de fasilitetene du måtte behøve for et minneverdig opphold i verdens beste storby. Her finner du blant annet et døgnåpent treningsstudio, concierge-service og WiFi. Nyt utsikten fra 50. etasje og unn deg selv et bedre måltid på hotellets St. George Restaurant.

 • +-4
Les mer
Holiday Inn Manhattan Financial District ROOM

King Standard

2 personer | Rom

Selv om du er i byen som aldri sover skal du selv sove som en kongelig under ditt opphold i New York. Du innlosjeres på et King Standard-rom med skrivebord, skap, klimaanlegg, telefon, TV med over 80 kanaler og eget bad med hårføner og badekar. Du sover godt på din madrass som selvsagt kommer i stor, amerikansk størrelse. Før du starter dagen med en rikholdig frokost i hotellets restaurant kan du slappe av og lese dagens avis, som leveres på rommet uten ekstra kostnader. På rommet er det også mulig å lage seg en kopp te eller kaffe.

Tips til din ferie i New York!

I New York er det umulig å kjede seg, og det er utallige muligheter for sightseeing og underholdning, selv om du ikke en gang forlater Manhattan. Her har du likevel noen reisetips fra oss til din storbyferie:

 • Ta båten over til Ellis Island og beundre Frihetsgudinnen i all sin prakt. Dette var synet som møtte de mange håpefulle menneskene som i sin tid reiste til denne nye verdenen uten returbillett. Fra hotellet ditt kan du enkelt spasere ned til Battery Park, hvorfra du kan ta en 15 minutter lang fergetur til øya.
 • Besøk The American Museum of Natural History på Upper West Side. Museet er kjent fra filmer og TV-serier som 'Natt på museet' og 'Venner for livet'. Her kan du lett bruke noen timer til å oppleve og lære om museets 32 millioner prøver av ulike planter, fossiler, meteoritter og andre kuriositeter. Mest kjent er museet for sine store og godt bevarte dinosaur-skjeletter, men bygningen er også kjent for sin ikoniske fasade og flotte arkitektur.
 • La deg underholde med et festlig Broadway-show. Når du først er på selveste Manhattan bør du ikke gå glipp av den unike muligheten til å oppleve teater i verdensklasse. Her kan du se klassikere som 'Les Miserables' eller 'Wicked', men også eksperimentelle show som teateradapteringen av Disneyklassikeren 'Aladdin'.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell (kan legges til ved bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til USA. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Sentralt på nedre Manhattan finner du Holiday Inn Manhattan Financial District. Herfra kan du lett spasere til Ground Zero (9/11 monumentet), Wall Street og flere av New Yorks kjente landemerker. Det er heller ikke langt til Battery Park og havnen hvor du tar deg over til Ellis Island og avlegger selveste Frihetsgudinnen et besøk.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret