Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

4-stjerners hotell i vakre Warszawa

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Warszawa
pris fra kr 1 359
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Utforsk Polens fortryllende hovedstad: Warszawa! 2, 3 eller 4 netter i et sentralt 4*-hotell, inkl. frokost og fly t/r!

Ønsker du en autentisk og opplevelsesrik byferie, i en hovedstad med spennende severdigheter og skjulte perler? Da er Warszawa det perfekte reisemålet for deg! Den ubeskrivelige, flotte atmosfæren vil ta pusten fra deg og her trenger du ikke å kjede deg. Gled deg til å besøke et av de mange muséene, spise god og billig mat og nyte denne flotte byen - gled deg til Warszawa!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Golden Tulip Warsaw Centre Hotel****
 • Daglig frokost
 • Fly t/r Warszawa (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Eventyrlige Warszawa

Takket være gamle bilder og malerier som ble brukt til å få den til å se ut akkurat slik den var før krigen, er byen nå bygget opp igjen slik den var før, men selvfølgelig har krigen satt sine spor: det finnes store bulevarder som minner om kommunismen, og klassiske og moderne bygninger går hånd i hånd. Denne kombinasjon av "gamle" og moderne bygninger gir Polens hovedstad sin spesielle atmosfære. Gled deg til flott arkitektur, imponerende severdigheter og billig mat og drikke i en fin by.

Golden Tulip Warsaw Centre Hotel

 • Hotel
 • Warszawa, Polen
Hotel

Golden Tulip Centre Hotel er et flott hotell med sentral beliggenhet. Det er kort vei til alle severdigheter og det finnes også kollektivtrafikk i nærheten. Dette 4-stjerners hotellet er dermed det perfekte stedet å utforske Warszawa fra! Du kan glede deg til en deilig frokostbuffé hver morgen og hvis ønsket er det også mulighet for å spise middag i hotellets restaurant (mot betaling). Det finnes en sauna og et treningsstudio, samt en døgnåpen resepsjon med hyggelige ansatte som alltid vil hjelpe deg og svare på dine spørsmål.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Les mer
room standard (the real one !!)

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du vil bo på et fint dobbeltrom med komfortable senger og varm innredning. Alle rom er utstyrt med aircondition, kaffe- og tefasiliteter, minibar samt eget baderom med hårtørker og toalettsaker.

Våre 3 beste tips!

 • Chopin Concerts in Royal Łazienki Park - fra sommer til høsten, kan du nyte gratis Chopin konserter i den vakre byparken. Konsertene holder like ved Chopin statuen og begynner 21. Mai til 24 September.
 • Multimedia Fountain Park: Hver fredag og lørdag kl. 21:30 til 30. september kan du se showet Sirens of Warsaw, et spektakulært med musikk, film og spesialeffekter og fontener i et lysshow. Hvert show varer i ca. en halvtime, og er verdt å få med seg for alle aldre.
 • Warszawa har mange flotte muséer. Museet om Warszawaoppstanden anbefales til deg som vil lære mer om byen, og er du interessert i musikk bør du også besøke museet til ære for byens stolthet: komponisten Chopin.
 • Leie sykler. Warszawa er en relativ flat by så dette er den beste og sannsynligvis også raskeste måten å komme seg rundt! Sykle forbi elven Wisla, og over broen til andre siden av elven.
 • Utforsk det polske kjøkkenet og spis f.eks. pierogi (en slags dumplings) eller kielbasa (bakt pølse). Og skål med en iskald Lech øl, selvfølgelig!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (opp til 12 år) per rom. Vær obs på at barnet ikke får egen seng, men sover i sengen til foreldrene.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Golden Tulip Centre Hotel**** ligger i Warszawa sentrum, med kollektivtrafikk kun noen meter fra hotellet og de fleste severdighetene innen gangavstand. Flyplass Warszawa Chopin kan nås på mindre enn 30 minutter, og til Flyplass Warszawa Modlin tar det omtrent 45 minutter.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret