• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Koselige Vilnius

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Vilnius
33 Vurderinger
pris fra kr 669
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 94 ganger

Bli kjent med Litauens vakre hovedstad! Bo 2- 4 netter på Ibis Styles Hotel Vilnius, inkl. daglig frokost og fly t/r!

Ønsker du å oppdage en ny hovedstad hvor du ikke trenger å tømme lommeboken, men kan nyte den for fullt allikevel? Vilnius venter med spennende muséer, imponerende severdigheter og vakre parker, samt utallige butikker og shoppingmuligheter. Vilnius byr på alt du ønsker deg av en storby, til lave priser!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Ibis Styles Vilnius Hotel
 • Daglig frokost
 • Fly t/r Vilnius (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Gratis shuttle transport t/r mellom hotell og Vilnius sentrum
 • Gratis shuttle transport mellom flyplass og hotell, avhengig av flytid (vennligst se ytterligere informasjon)
Kultur og historie i Vilnius

Den baltiske juvelen Vilnius lokker med sine historiske plasser og bykjernen som kan spores tilbake til Middelalderen. Det er lett å glemme at Vilnius faktisk er en pulserende storby, for her finner du den koselige atmosfæren til en småby. Gamlebyen er med på UNESCOs verdensarvliste og består av over 1500 gamle bygninger. Begi deg til Gediminas slott, for de historiske ruinene - den dag i dag står kun tårnet igjen av slottet som ble bygget på 1300-tallet - her har du utsikt over hele byen! Se det kjente maleriet av Jomfru Maria i Aušros Vartai, besøk kunstnerområdet Užupis eller vandre langs den livlige gaten Pilies gatvė i Gamlebyen. Bli fortryllet av Vilnius på din neste storbyferie.

ibis Styles Vilnius

 • Hotel
 • Vilnius, Litauen
Ibis lobby

Dette moderne hotellet sikrer sine gjester et flott opphold i byen, med fin beliggenhet kun noen kilometer fra både gamlebyen og flyplassen. Det tilbys til og med gratis shuttle-transport dit! Hotellet er stilig innredet og har bar, restaurant og døgnåpen resepsjon. Hver morgen kan du nyte en deilig frokost, og WiFi kan også brukes helt gratis.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Les mer
Ibis dubbelrum

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du vil bli bo på et komfortabelt dobbeltrom som er utstyrt med enten to enkeltsenger, eller én dobbeltseng. Det finnes flatskjerm-TV, et bad med dusj eller bad, toalett og hårtørker. Gratis WiFi er også tilgjengelig på rommet.

Våre tips!

 • Hill of three crosses- Besøk denne toppen for en flott utsikt over Vilnius. Her finner du tre store kors i hvitt som ble bygget på 1600-tallet til minne om munkene som ble martyrer på 1300-tallet.
 • Gate of Dawn- Dette er den eneste overlevende inngangen til bymuren. Religiøse kommer hit for å be “Our lady of the Gate of Dawn” for mirakler.
 • Bernardine Garden- I nyrenoverte Bernardine Gardens finner du en rolig oase i hjertet av byen. Her kan du komme for å slappe av, lytte til fuglesang og nyte en kopp kaffe.
 • Det nasjonale opera-og ballett teateret- Ethvert besøk til Vilnius bør inkludere et besøk hit. Store forestillinger som Nøtteknekkeren og Svanesjøen har begge blitt fremført her.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Dette er kanskje interessant
Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Transport t/r mellom flyplass, hotell og sentrum

Hotellet tilbyr gratis shuttletransport, både mellom flyplass og hotell og mellom hotell og Vilnius sentrum. Vær obs på at det ikke korresponderer med alle våre flyavganger!

Shuttletransport drar fra flyplassen til hotellet kl.9:20, 11:10, 14:05, 17:00, 19:30, 22:20 og den siste drar fra flyplassen kl.00:00. Hvis flyet ditt drar tidligere eller ankommer senere, kan du ta en taxi. Dersom du vil ta en shuttle fra flyplassen som går senere enn 19:30, vennligst gi beskjed til hotellet.

Shuttlebussen drar fra hotellet til flyplassen kl. 08:50, 10:50, 13:45, 16:40, 19:20, 22:10 og 23:50. Dersom du vil ta en shuttle fra flyplassen som går senere enn 19:20, vennligst gi beskjed til hotellet.

Spør hotellpersonalet for shuttlebusstider fra hotellet til byen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Transport

Vær oppmerksom på at ventetiden for transport mellom flyplass og hotell kan være opptil 1 time.

Beliggenhet

Hotellet ligger sørøst for byen, kun 10 minutter fra flyplassen. Du kommer deg lett til gamlebyen med hotellets gratis shuttle-tjeneste eller du kan ta vanlig buss, som koster omtrent 10 kr per billett. Dette tar 10-15 minutter.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret