Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Reiseguide inkludert

Bo i hjertet av London

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • London
6 Vurderinger
pris fra kr 3 399
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev London! Bo 2, 3 eller 4 netter på et hotell ved Barbican, inkl. frokost og tilgang til velværeavdelingen + fly t/r!

Hva er vel bedre enn å kombinere en helg full av shopping og kultur i London med et avslappende opphold på et hotell midt i byens hjerte? Gled deg til å utforske alt det Englands hovedstad har å by på for så å koble av etter en dag i storbyen med luksus i form av svømmebasseng og velvære. Spennende arkitektur, interessante muséer, et flertall av gode restauranter og livlige områder - Welcome to London!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Hotel Thistle Barbican
 • Daglig frokost
 • Tilgang til velværeområdet på Otium Health & Leisure Club
 • Fly t/r London (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Bytur til London

London er byen som aldri skuffer - enten du er der for første eller for tiende gang. Her finner du noe for alle: muséer i verdensklasse, restauranter som gir deg vann i munnen, butikker du ikke finner hjemme og historie og arkitektur som vil ta pusten av deg.

Vandre i de vakre parkene, fyll på med noe nytt til garderoben, nyt en øl eller to på en av byens mange uteserveringer, se en musikal i West End eller få med deg Arsenal eller Chelsea på hjemmebane. Og avslutt dagen med velvære på hotellet - bedre blir det ikke!

Hotel Thistle Barbican

 • Hotel
 • London, Storbritannia
Hotel

Hotellet ditt ligger sentralt i London, med gangavstand til severdigheter som Liverpool Street og St. Paul's Cathedral. Hotel Thistle Barbican har egen restaurant, 120 Central Brasserie, hvor du vi få servert daglig (engelsk) frokost og kan nyte à la carte-meny med både britiske og internasjonale retter (mot betaling). Som gjest på Thistle Barbican har du i tillegg fri tilgang til The Otium Health & Leisure Club med svømmebasseng, boblebad og mer. Det er også mulig å legge til behandlinger.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
Kamer

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du vil overnatte på et dobbeltrom med en dobbeltseng
eller to enkeltsenger, TV, kaffe- og tefasiliteter samt eget baderom med hårtørker og toalettartikler. Det er gratis WiFi på rommet.

Tips!

Det er ikke vanskelig å fylle feriedagene i en by som London og du har mest sannsynlig en del ting du ønsker å se og gjøre. Hvis ikke har du noen ekstra tips til steder i nærheten av hotellet her:

 • Angel: Et område som ligger mindre enn 10 minutter til fots fra hotellet, hvor det finnes mange butikker, restauranter, klubber og kinoer. Her finner du også et av Londons beste stand-up comedy show med gratis inngang! Showet går hver kveld kl.20 på The Camden Head, men det anbefales å være der omtrent en time i forkant.
 • Barbican Centre: Dette kunstsenteret ligger 15 minutter fra hotellet og er det største av sitt slag i Europa. Perfekt for deg som liker utstillinger, konserter og andre kulturelle eventer!
 • Old Spitalfields Marked: Et hyggelig område med gode restauranter og eksklusive markeder, som gjør dette til det perfekte stedet for å kjøpe med seg (mat)suvenirer.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Otium Health & Leisure Club

Du har fri tilgang til hotellets velvære, men vær obs på at svømmebassenget er stengt på mandager, onsdager og fredager mellom kl.8:30 og kl.12 på grunn av svømmeopplæring.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ditt ligger sentralt til i London, med gangavstand til severdigheter som Liverpool Street og St. Paul's Cathedral.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret