Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Magiske Nord-India

 • Rundreise
 • 11 netter
 • India
pris fra kr 16 879
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Nord-Indias høydepunkter i løpet av en 11-dagers rundreise til bl.a. Delhi, Jaipur og Agra. Fly t/r fra Oslo Gardermoen, inkl. 10 netter på hotell, daglig frokost, all transport, 6 utflukter inkl. inngangsbilletter og mer. Pris er p.p. i rom for 2.

Kunst, kultur og kjærlighet - i løpet av din reise gjennom Nord-India vil du ikke kun oppleve den fascinerende kulturen og bli overrasket over landets kunst og arkitektur, men du vil også besøke verdenskjente Taj Mahal og høre historien som ligger bak mesterverket! Du vil bli oppslukt av Indias fargerike kultur og det vakre landskapet vil ta pusten fra deg. Denne rundreisen er fylt til randen med spennende utflukter og byturer - en mer komplett reise må du lete lenge etter. Gjør deg klar til å forelske deg i Rajasthan!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Delhi (de første to og den siste)
 • 1 natt i Mandawa
 • 1 natt i Bikaner
 • 2 netter i Pushkar
 • 2 netter i Jaipur
 • 1 natt i Agra
 • Daglig frokost
 • 6 utflukter: bytur i Delhi, Mandawa, Bikanar og Jaipur, utflukt til Abheni Stepwell og Fatehpur Sikri samt Taj Mahal
 • Alle inngangsbilletter
 • All transport
 • Fly t/r fra Oslo Gardermoen til Delhi
Tilvalg
 • Dag 2: Middag hjemme hos en indisk familie i Delhi
 • Dag 9: Mohabbat The Taj Show
 1. Dag 1 & 2: Velkommen til Delhi

  Etter en natt på flyet ankommer du Delhi og vil bli kjørt til hotellet hvor du kan ta deg en god dusj og slappe av etter den lange reisen. Resten av dagen kan du bruke til akkurat det du vil.

  Dag 2 begynner kl. 9:30 med en guidet bytur i både Old og New Delhi. Turen varer i omtrent 4-5 timer. Du besøker severdigheter som Det røde fortet, Mahatma Gandhis grav Rej Ghat og Indias største moské: Jama Masjid, samt presidentpalasset, parlamentsbygningen og mye mer. Du kan også legge til en middag hjemme hos en indisk familie (se tilvalg for informasjon).

  Hotel Sohi Residency eller lignende

  • Hotel
  • Delhi, India

  Hotellet ditt ligger kun 3 km fra Delhis sentralstasjon. Både resepsjonen og hotellets lille kafé har døgnåpent, og hvis ønsket kan du nyte både asiatiske og europeiske matretter i hotellets restaurant. Rett utenfor døren finnes også et stort tilbud av både restauranter, kaféer og butikker.
  Rom: Rommet har aircondition og er moderne innredet. I tillegg har rommet safe, te- og kaffefasiliteter samt baderom med dusj, toalett og toalettartikler.

  Les mer
 2. Dag 3: Til Mandawa

  På dag 3 går reisen videre mot Mandawa med buss. Avhengig av trafikken er dette en kjøretur på mellom 5 og 7 timer. Resten av dagen har du fri til disposisjon og kan brukes etter eget ønske. Hva med å dra på et fargerik lokalt marked for eksempel? Eller spise et indisk måltid mens du nyter den flotte utsikten over byen fra Monica Rooftop Restaurant? Mulighetene er mange, her er det opp til deg hva som frister mest.

  Du overnatter én natt i Mandawa, på Hotel Mandawa Haveli eller et hotell av lignende standard.

  Hotel Sohi Residency -> Hotel Mandawa Haveli 238.1 km

  Hotel Mandawa Haveli eller lignende

  • Hotel
  • Mandawa, India

  Hotellet ligger 50 meter fra Raghunath-tempelet og 500 meter fra Fort Mandawa. Det finnes kafé og restaurant, hage, room service og gratis WiFi.
  Rom: Rommet har aircondition, vannkoker og eget baderom med dusj og toalett.

  Les mer
 3. Dag 4: Mandawa - og videre til Bikaner

  Kl. 9:30 neste morgen, på dag 4 av ditt India-eventyr, blir du hentet for en 3-4 timer lang guidet bytur i Mandawa. Byen er kjent for å være et tidligere viktig handelssentrum for regionen, og turen tar deg med gjennom byens snirklete gater og forbi imponerende arkitektur. På grunn av sin historie finnes det utrolig flotte hus i byen, fylt med malerier og fresker, bygget av byens rike kjøpmenn.

  På ettermiddagen tar bussen deg til Bikaner. Gled deg til turen gjennom ørkenen, som uten tvil vil bli enda vakrere enn vanlig ved solnedgang.

  Hotel Mandawa Haveli -> Hotel Desert Winds 191.6 km

  Hotel Desert Winds eller lignende

  • Hotel
  • Bikaner, India

  Hotellet du blir innlosjert på i Bikaner ligger i et hyggelig område kun 700 meter fra Junagarh-fortet. Det finnes døgnåpen resepsjon samt restaurant, kafé og gratis WiFi i hele bygningen.
  Rom: Rommet har aircondition, kabel-TV og balkong samt eget baderom med dusj, toalett og toalettartikler.

  Les mer
 4. Dag 5: Bikaner - og videre til Pushkar

  Etter en natt på hotell i Bikaner venter en til begivenhetsrik og spennende dag. Kl. 9 står bussen utenfor klar til å ta deg med på en spennende guidet omvisning i Bikaner. Høydepunktet på turen er Junagarh-fortet: en av Rajasthans vakreste og mest kjente severdigheter. Det gigantiske fortet, med en størrelse på over 5 hektar, ble bygget i det 16. århundre og det blir garantert en magisk opplevelse å vandre rundt blant palasser, paviljonger, templer og terrasser.

  På ettermiddagen fortsetter reisen med buss mot byen Pushkar.

  Hotel Desert Winds -> Pushkar Resorts 258.8 km

  Pushkar Resorts

  Pushkar Resort eller lignende

  • Hotel
  • Pushkar, India
  Pushkar Resorts

  På Pushkar Resort får du et opphold i sus og dus. Det er svømmebasseng tilgjengelig i bakgården og gratis WiFi i fellesområdene samt underholdning om kvelden. Hotellet har også en restaurant med indiske retter (mot betaling). Rommene er innredet i varme farger og har balkong, kabel-TV samt eget baderom med dusj og toalett.

  Les mer
 5. Dag 6 & 7: Pushkar

  Pushkar er en spesiell by sammenlignet med de fleste andre stedene i Rajasthan regionen. I følge legenden ble byen opprettet da en lotusblomst falt ned på jorden fra hinduismens skapergud Brahma sin hånd, og er derfor også kjent som "den hellige by". Hvert år reiser tusenvis av pilegrimer hit for å besøke byen.

  Det er ikke noe fastsatt program i Pushkar så du har tid til å utforske byen på egen hånd. Slapp av ved hotellets svømmebasseng eller fordyp deg i den hinduistiske troen og besøk templer, markeder og andre hellige steder.

  På dag 7 er det på tide å sette seg på bussen igjen, som tar deg med til Jaipur.

  Pushkar Resorts -> Hotel Amer View 163.3 km

  Pushkar Resorts

  Pushkar Resort eller lignende

  • Hotel
  • Pushkar, India
  Pushkar Resorts

  På Pushkar Resort får du et opphold i sus og dus. Det er svømmebasseng tilgjengelig i bakgården og gratis WiFi i fellesområdene samt underholdning om kvelden. Hotellet har også en restaurant med indiske retter (mot betaling). Rommene er innredet i varme farger og har balkong, kabel-TV samt eget baderom med dusj og toalett.

  Les mer
 6. Dag 8: Jaipur

  Etter en god natts søvn venter en byomvisning i "den rosa byen" Jaipur, Rajasthans hovedstad. I løpet av cirka 5 timer vil du besøke flere imponerende severdigheter i byen, som bl.a. Palace of Winds og Amber Fort med sitt verdenskjente "speilpalass", Shees Mahal, i hvit marmor. Du vil også se Jaipur City Palace, verdens største observatorium i marmor, Jantar Mantar, og selvfølgelig utallige rosa hus og bygninger.

  Om kvelden blir dere tatt med til et av de lokale markedene med en rickshaw, også kjent som en slags sykkeltaxi.

  Hotel Amer View eller lignende

  • Hotel
  • Rajasthan, India

  Hotel Amer View ligger kun 3 km fra Jal Mahal og 5 km fra City Palace. Hotellet har en flott utsikt over det enestående Amer-fortet rett utenfor Jaipur og det finnes gratis WiFi i alle offentlige områder, samt restaurant og kafé.
  Rom: Rommet er innredet med tradisjonelle indiske møbler og har et koselig sittehjørne, kabel-TV, minibar (mot avgift) samt eget baderom.

  Les mer
 7. Dag 9: Fra Jaipur til Agra

  På dag 9 står bussturen fra Jaipur til Agra på programmet. Underveis besøker du Fatehpur Sikri som var hovedstaden i keiser Akhbars rike. Dette er også byen hvor du finner Chand Baori-trappene som er med i lister over Indias mest glemte severdigheter! Men akkurat det trenger ikke du å være redd for, for du vil selvfølgelig få de med deg.

  Etter å ha sjekket inn på hotellet i Agra bestemmer du selv hvordan kvelden kommer til å se ut. Du kan f.eks. spise en ekstra god middag og bare slappe av, eller du kan legge til et besøk til Mohabbat The Taj Show for 289kr p.p. Denne musikk- og danseforestillingen på 30-40 minutter forteller kjærlighetshistorien bak fantastiske Taj Mahal og vil forberede deg på morgendagens uflukt.

  Hotel Amer View -> Hotel Taj Villa & Restaurant 252.0 km

  Taj Villa Room

  Hotel Taj Villa eller lignende

  • Hotel
  • Dhandhupura, India
  Taj Villa Room

  Dette moderne hotellet ligger kun 1 km fra Taj Mahal. Her har du gratis WiFi, en restaurant med internasjonal mat og room service. Etter en lang dag i varmen kan du ta et svalende bad i hotellets eget svømmebasseng. Hotellet tilbyr rom med gratis WiFi, aircondition, flatskjerm-TV, eget bad og en 24-timers resepsjon.

  Les mer
 8. Dag 10: Taj Mahal og tilbake til Delhi

  I dag er dagen du kan krysse av et av verdens sju nye underverk fra din liste: Taj Mahal! Taj Mahal blir sett på som et monument for kjærligheten og ble bygget i 1631 av den store mogulen Shah Jahan til minne om sin kjære kone. Per i dag står mausoleet, som består av hvit marmor og halvedelstener, som et symbol for hele landet - har du ikke sett Taj Mahal, så har du ikke vært i India.

  Etter besøket hopper du igjen på bussen som vil kjøre deg tilbake til Delhi. Her tilbringer du en siste natt på Sohi Residency eller et lignende hotell av samme standard.

  Hotel Taj Villa & Restaurant -> Hotel Sohi Residency 216.9 km

  Hotel Sohi Residency

  • Hotel
  • Delhi, India

  Hotellet ditt ligger kun 3 km fra Delhis sentralstasjon. Både resepsjonen og hotellets lille kafé har døgnåpent, og hvis ønsket kan du nyte både asiatiske og europeiske matretter i hotellets restaurant. Rett utenfor døren finnes også et stort tilbud av både restauranter, kaféer og butikker.
  Rom: Rommet har aircondition og er moderne innredet. I tillegg har rommet safe, te- og kaffefasiliteter samt baderom med dusj, toalett og toalettartikler.

  Les mer
 9. Dag 11: Hjem til Norge

  På dag 11 er ditt møte med Nord-India dessverre over, i alle fall for denne gangen. Du blir kjørt tilbake til flyplassen, forhåpentligvis med et hode fylt med gode minner og en koffert fylt med suvenirer som for eksempel pashminaskjerf, smykker, krydder eller te. Perfekte gaver til venner og familie, men også den beste måten å forlenge ditt opphold i India etter hjemkomst - i alle fall i tankene.

  God tur hjem!

Tilvalg

Ved siden av de seks utfluktene som er inkludert i tilbudet har du mulighet å legge til to tilvalgsutflukter. Dette kan gjøres ved bestilling av reisen.

 • Dag 2: Middag hjemme hos en indisk familie i Delhi hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med den indiske kulturen. 289kr p.p.
 • Dag 9: Mohabbat The Taj Show. En 30-40 minutter lang forestilling med dans og musikk som forteller kjærlighetshistorien om Taj Mahal. Kun 289kr p.p., inkludert transport.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Utflukter som er oppgitt under tilvalg
 • Visumavgifter
 • Eventuell turistskatt
 • Måltider med unntak av frokost
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Enkeltrom: maks 1 person
Dobbeltrom: maks 2 personer + 1 spedbarn
Tremannsrom: maks 3 personer + 1 spedbarn (obs: den 3. sengen er en sammenleggbar seng)

Reiser du med en større gruppe, så er det mulig å bestille flere rom.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke India. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til India. Kontakt Indias senter for visumsøknader i Norge: http://www.blsindia-norway.com/

Helse- og vaksineinformasjon

Det er anbefalt å bli vaksinert for hepatitt A. difteri, Hepatitt B, stivkrampe, kikhoste og polio ved reise til India og. Gulfeber (land som krever gulfebersertifikat for reisende som kommer fra land med risiko for gulfeber).

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn på 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-12 år betaler full pris på hotell og fly.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig, muligens mot betaling.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Transport

All transport er inkludert i denne reisen og du vil bli hentet på flyplassen av din sjåfør som holder et TravelBird-skilt med ditt navn på. Hvis det er flere reisende som har bestilt gjennom TravelBird på samme datoen vil dere sitte i samme buss. Reisegruppen består av maks 30 personer.

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det ikke et minimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen. Maksimum antall reisende på denne turen er 30 personer.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt oss

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret