Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Magiske Nord-India

 • Rundreise
 • 11 netter
 • India
pris fra kr 16 879
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Nord-Indias høydepunkter i løpet av en 11-dagers rundreise til bl.a. Delhi, Jaipur og Agra. Fly t/r fra Oslo Gardermoen, inkl. 10 netter på hotell, daglig frokost, all transport, 6 utflukter inkl. inngangsbilletter og mer. Pris er p.p. i rom for 2.

Kunst, kultur og kjærlighet - i løpet av din reise gjennom Nord-India vil du ikke kun oppleve den fascinerende kulturen og bli overrasket over landets kunst og arkitektur, men du vil også besøke verdenskjente Taj Mahal og høre historien som ligger bak mesterverket! Du vil bli oppslukt av Indias fargerike kultur og det vakre landskapet vil ta pusten fra deg. Denne rundreisen er fylt til randen med spennende utflukter og byturer - en mer komplett reise må du lete lenge etter. Gjør deg klar til å forelske deg i Rajasthan!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Delhi (de første to og den siste)
 • 1 natt i Mandawa
 • 1 natt i Bikaner
 • 2 netter i Pushkar
 • 2 netter i Jaipur
 • 1 natt i Agra
 • Daglig frokost
 • 6 utflukter: bytur i Delhi, Mandawa, Bikanar og Jaipur, utflukt til Abheni Stepwell og Fatehpur Sikri samt Taj Mahal
 • Alle inngangsbilletter
 • All transport
 • Fly t/r fra Oslo Gardermoen til Delhi
Tilvalg
 • Dag 2: Middag hjemme hos en indisk familie i Delhi
 • Dag 9: Mohabbat The Taj Show
Reiserute
 1. Dag 1 & 2: Velkommen til Delhi

  Etter en natt på flyet ankommer du Delhi og vil bli kjørt til hotellet hvor du kan ta deg en god dusj og slappe av etter den lange reisen. Resten av dagen kan du bruke til akkurat det du vil.

  Dag 2 begynner kl. 9:30 med en guidet bytur i både Old og New Delhi. Turen varer i omtrent 4-5 t… Les mer

  Hotel Sohi Residency eller lignende
 2. Dag 3: Til Mandawa

  På dag 3 går reisen videre mot Mandawa med buss. Avhengig av trafikken er dette en kjøretur på mellom 5 og 7 timer. Resten av dagen har du fri til disposisjon og kan brukes etter eget ønske. Hva med å dra på et fargerik lokalt marked for eksempel? Eller spise et indisk måltid mens du nyter den f… Les mer

  Hotel Mandawa Haveli eller lignende
 3. Dag 4: Mandawa - og videre til Bikaner

  Kl. 9:30 neste morgen, på dag 4 av ditt India-eventyr, blir du hentet for en 3-4 timer lang guidet bytur i Mandawa. Byen er kjent for å være et tidligere viktig handelssentrum for regionen, og turen tar deg med gjennom byens snirklete gater og forbi imponerende arkitektur. På grunn av sin histor… Les mer

  Hotel Desert Winds eller lignende
 4. Dag 5: Bikaner - og videre til Pushkar

  Etter en natt på hotell i Bikaner venter en til begivenhetsrik og spennende dag. Kl. 9 står bussen utenfor klar til å ta deg med på en spennende guidet omvisning i Bikaner. Høydepunktet på turen er Junagarh-fortet: en av Rajasthans vakreste og mest kjente severdigheter. Det gigantiske fortet, me… Les mer

  Pushkar Resort eller lignende
 5. Dag 6 & 7: Pushkar

  Pushkar er en spesiell by sammenlignet med de fleste andre stedene i Rajasthan regionen. I følge legenden ble byen opprettet da en lotusblomst falt ned på jorden fra hinduismens skapergud Brahma sin hånd, og er derfor også kjent som "den hellige by". Hvert år reiser tusenvis av pilegri… Les mer

  Pushkar Resort eller lignende
 6. Dag 8: Jaipur

  Etter en god natts søvn venter en byomvisning i "den rosa byen" Jaipur, Rajasthans hovedstad. I løpet av cirka 5 timer vil du besøke flere imponerende severdigheter i byen, som bl.a. Palace of Winds og Amber Fort med sitt verdenskjente "speilpalass", Shees Mahal, i hvit marmo… Les mer

  Hotel Amer View eller lignende
 7. Dag 9: Fra Jaipur til Agra

  På dag 9 står bussturen fra Jaipur til Agra på programmet. Underveis besøker du Fatehpur Sikri som var hovedstaden i keiser Akhbars rike. Dette er også byen hvor du finner Chand Baori-trappene som er med i lister over Indias mest glemte severdigheter! Men akkurat det trenger ikke du å være redd … Les mer

  Hotel Taj Villa eller lignende
 8. Dag 10: Taj Mahal og tilbake til Delhi

  I dag er dagen du kan krysse av et av verdens sju nye underverk fra din liste: Taj Mahal! Taj Mahal blir sett på som et monument for kjærligheten og ble bygget i 1631 av den store mogulen Shah Jahan til minne om sin kjære kone. Per i dag står mausoleet, som består av hvit marmor og halvedelstene… Les mer

  Hotel Sohi Residency
 9. Dag 11: Hjem til Norge

  På dag 11 er ditt møte med Nord-India dessverre over, i alle fall for denne gangen. Du blir kjørt tilbake til flyplassen, forhåpentligvis med et hode fylt med gode minner og en koffert fylt med suvenirer som for eksempel pashminaskjerf, smykker, krydder eller te. Perfekte gaver til venner og fam… Les mer

Tilvalg

Ved siden av de seks utfluktene som er inkludert i tilbudet har du mulighet å legge til to tilvalgsutflukter. Dette kan gjøres ved bestilling av reisen.

 • Dag 2: Middag hjemme hos en indisk familie i Delhi hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med den indiske kulturen. 289kr p.p.
 • Dag 9: Mohabbat The Taj Show. En 30-40 minutter lang forestilling med dans og musikk som forteller kjærlighetshistorien om Taj Mahal. Kun 289kr p.p., inkludert transport.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Utflukter som er oppgitt under tilvalg
 • Visumavgifter
 • Eventuell turistskatt
 • Måltider med unntak av frokost
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Romkapasitet

Enkeltrom: maks 1 person
Dobbeltrom: maks 2 personer + 1 spedbarn
Tremannsrom: maks 3 personer + 1 spedbarn (obs: den 3. sengen er en sammenleggbar seng)

Reiser du med en større gruppe, så er det mulig å bestille flere rom.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke India. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til India. Kontakt Indias senter for visumsøknader i Norge: http://www.blsindia-norway.com/

Helse- og vaksineinformasjon

Det er anbefalt å bli vaksinert for hepatitt A. difteri, Hepatitt B, stivkrampe, kikhoste og polio ved reise til India og. Gulfeber (land som krever gulfebersertifikat for reisende som kommer fra land med risiko for gulfeber).

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn på 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-12 år betaler full pris på hotell og fly.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig, muligens mot betaling.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Transport

All transport er inkludert i denne reisen og du vil bli hentet på flyplassen av din sjåfør som holder et TravelBird-skilt med ditt navn på. Hvis det er flere reisende som har bestilt gjennom TravelBird på samme datoen vil dere sitte i samme buss. Reisegruppen består av maks 30 personer.

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det ikke et minimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen. Maksimum antall reisende på denne turen er 30 personer.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt oss

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret