Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert
 • Reiseguide inkludert

Dagstur til Draculas slott og storbyferie i București

 • Opplevelse
 • București
pris fra kr 3 149
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Draculas slott og hovedstaden București! Fly t/r fra Oslo Sandefjord Torp og bo 3 eller 5 netter i sentralt 4*-hotell med frokost. Pris er p.p. i rom for 2.

Besøk en spennende storby hvor du ikke trenger å stå i kø for å se severdighetene! I tillegg til storbyvidunderet București, besøker du også det mytiske Dracula-slottet, Peles-slottet og middelalderbyen Brasov på en dagstur. Hovedstaden er Romanias sentrum for kunst, kultur og media og er et historisk skattekammer - begi deg ut på en storbyferie med noe attåt!

Tilbudet inkluderer:
 • Dagsutflukt til Draculas slott
 • 3 eller 5 netter i singel- eller dobbeltrom på Hotel Central by Zeus International****
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r București fra Oslo Gardermoen, Sandefjord Torp, Ålesund, Kristiansand eller Trondheim
Tilvalg
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Opplev noe nytt i București og Transylvania

For deg som ønsker deg en rolig storbyferie borte fra turisthordene eller bare har lyst til å oppdage noe nytt, er București for deg. Fullspekket med smale, livlige gatene der restauranter og boutiques ligger på rekke og rad i den pittoreske gamlebyen. Verdens største parlamentsbygning finner du også her og for museumselskeren er det mange muligheter for å bli kjent med byens og landets historie i de mange museene. Ønsker du å utforske lokal mat på reisen? Sett deg ned ved noen av de mange restaurantene og kaféene, eller få smaken på litt gatemat fersk fra en bod.

Hotel Central by Zeus International

 • Hotel
 • București, Romania
Hall

Det er kun 5 minutters gange fra gamlebyen, noen få skritt fra Cismigiu Park og 10 minutter fra den rumenske Athenaeum - dette er et hotell som ligger i hjertet av hovedstaden! Hotellet tilbyr stilfulle rom med gode fasiliteter, og er smakfullt innredet. Resepsjonen er døgnåpen, det er mulig med sykkelleie og for deg som liker å starte dagen med en avis, er også aviser tilgjengelig. Fra kl. 07:00 til 10:00 kan du nyte en solid frokost i frokostsalen. For en drink etter en spennende dag på sightseeing i byen eller til Draculas slott, er det også en bar tilgjengelig i hotellet. Restauranter og kaféer er det mange av i dette populære området.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene er moderne og elegant innredet og har alt du trenger for et hyggelig opphold. Alle rommene har en komfortabel seng, flatskjerm-TV, safe, minibar, gratis WiFi-tilgang og eget bad med dusj eller badekar, toalettartikler, badekåper og tøfler.

TravelBird-tips

Trenger du litt inspirasjon? Ta en titt på disse tipsene:

 • Bli kjent med det rumenske kjøkkenet på restauranten Lacrimi si Sfinti, hvor tradisjonelle retter blir krydret med koriander, lime og andre eventyrlige smaker.
 • For en rolig oase bort fra byens mas ligger Cișmigiu Gardens i sentrum, en perle av en park bygget rundt en romantisk innsjø med store, gamle trær, sjarmerende skilt av jern og parkbenker.
 • For litt samtidskunst, er The Galateca gallery et av de beste i byen, beliggende rett ovenfor National Museum of Art, og spesialiserer seg i moderne design og er stadig vekk arena for diverse kunstarrangementer.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Dagstur til Draculas slott og mer!

Inkludert i denne reisen er en dagsutflukt for å se blant annet Draculas slott! Du blir hentet fra hotellet om morgenen og får denne dagen utforske to vakre slott i Transylvania, unike i Europa og berømte verden over: Bran-slottet, best kjent som Draculas-slott, fra 1200-tallet. Peles-slottet, et av de flotteste slottene i Europa, og et arkitektonisk mesterverk i den billedskjønne byen Sinaia. Du får også muligheten til å se den middelalderske byen Brasov med en walking tour i det historiske sentrum. Inkludert i utflukten er inngangsavgifter, transport og en lokal guide. Lunsj, drikke og fotografiavgift er ikke inkludert i turen.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (kan legges til ved bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn inntil 11 år i dobbeltrom.
Maks 1 voksen i enkeltrom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-6 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 7-11 år betaler EUR 18 per natt og betaler full pris på hotell og fly.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger i hjertet av Bucuresti, bare 5 minutters gange fra gamlebyen og 10 minutters gange fra den rumenske Athenaeum og berømte Calea Victoriei. Fra flyplassen er det 19 km til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret