Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

En ferie i velværets tegn på Malta

 • Solreiser
 • 4, 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Saint Paul's Bay
pris fra kr 4 049
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Vakre Malta! Bo 4, 5, 7, 10 eller 14 netter på spahotellet db San Antonio Hotel & Spa inkludert all-inclusive, fly og transport!

Malta er en unik øy - både med tanke på de naturskjønne landskapene og de historiske byene med innflytelse fra både øst og vest. Malta er også kjent for sine vakre, solrike strender og den klare, blå havutsikten. Nyt Maltas skjønnhet til det fulle med et 4-stjerners hotell, all-inclusive og en fantastisk utsikt over den vakre St. Paul-bukten!

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 5, 7, 10 eller 14 netter i dobbelt- eller familierom på San Antonio Hotel & Spa
 • All-inclusive*
 • Fly t/r Malta (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r flyplass og hotell
 • Fri tilgang til velværesenter og treningsstudio
 • Fri tilgang til svømmebasseng
 • Underholdning (dag og kveld)
 • Barneklubb (4-11 år) hver dag
 • Gratis inngang til Oracle Casino inkl. velkomstdrink
Velkommen til Malta

Malta er en unik soldestinasjon i Europa som med sin lange og fargerike historie har utviklet en sterk identitet. Her opplever du blant annet den romerske og bysantinske kulturarven krydret med arabisk magi, som fra "Tusen og en natt". I senere tider har til og med den franske og britiske kulturen satt sine spor. Den som elsker monumentale byer kommer til å forelske seg i Valletta og Mdina, der hver sten forteller en fascinerende historie. Soldyrkeren og naturelskeren kommer til å trives blant utallige vakre viker, badestrender og klippelandskap.

db San Antonio Hotel & Spa

 • Hotel
 • Saint Paul's Bay, Malta
Hotel overview

Dette 4-stjerners hotellet ligger i hjertet av turiststedet Qawra, kun 150 meter fra nærmeste sandstrand. År 2016 ble hotellet belønt med Tripadvisors "Certificate of Excellence" takket være sin utsøkte service og sine stilige fasiliteter. I år har for eksempel en ny vannlekeplass for barn med et heftig sjørøverskip åpnet. Når det kommer til mat sies det at øyas beste pizza serveres her! Her nyter du all-inclusive til det fulle, av det store utendørs svømmebassenget med terrasse og av vakker utsikt over St. Paul-bukten. For ekstra avkobling har du fri tilgang til hotellets velværesenter med badstue og sauna samt til hotellets treningsstudio.

 • +8
Les mer
family room

Familierom

Dette romslige familierommet på 29 m² er utrustet med aircondition, balkong, satelitt-TV, gratis WiFi, safe samt kaffe- og tefasiliteter. Her er det en dobbeltseng samt to ekstrasenger og et eget bad med hårføner. Du kan velge å oppgradere til rom med havutsikt.

standard room

Dobbeltrom

Dette romslige dobbeltrommet på 23 m² er utrustet med aircondition, balkong, satelitt-TV, gratis WiFi, safe samt kaffe- og tekoker. Her er det en dobbeltrom eller to enkelsenger og et eget baderom med hårføner. Du kan velge å oppgradere til rom med havutsikt.

Våre tips til en enda bedre reise!

Kun 100 meter fra hotellet er det et busstopp som kan ta deg til Valletta, Paceville (berømt for sitt uteliv), Mdina og fiskerlandsbyen Marsaxlokk.

 • Kombinere herlige dager på stranden med spennende utflukter til Maltas historiske byer og vakre natur. Bussholdeplassen ligger kun 100 meter fra hotellet og tar deg direkte til bl.a. Valletta, Paceville (for natteliv), Marsaxklokk og Mdina:
 • Å besøke byen Valletta er som å reise tilbake i tiden, det kan virke som at ingenting forandres de siste to århundrene! Gå deg vill i byens labyrinter av pittoreske brosteinsgater og gå ikke glipp av utsikten fra parken Upper Barrakka Gardens.
 • Marsaxlokk er en idyllisk fiskeby med varme farger og spesielt kjent for sine livlige markeder og fargeglade fiskebåter ved havnen.
 • Den middelalderske byen Mdina, som en gang var Maltas hovedstad, er beliggende på et fjelllandskap og prydes fremdeles av enestående palass som tilhører de adelige familiene. De arabiske, normandiske og spanske innflyelsene har gitt byen sin unike sjarm - beundre denne skjønnheten fra festningens topp!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

All-inclusive omfatter:

Dette inngår i din all-inclusive:

- Frokostbuffé i restauranten Guéliz (kl. 7:00 - 11:00)
- Lunsjbuffé i restauranten Guéliz (kl. 12:30 - kl. 15:00) eller i en av hotellets andre restauranter (avhengig av tilgjengelighet) inkl. lokal vin og øl, leskedrikke og vann
- Ettermiddagste i en av hotellets snackbarer (kl. 15:00 - 17:30)
- Middagsbuffé i restauranten Guéliz (kl. 18:30 - 21:00) eller i en av hotellets temarestauranter (bestilling er nødvendig) inkl. lokalt vin og øl, leskedrikke og vann
- Vennligst merk at middag i en av hotellets temarestauranter kun er mulig med forhåndsbestilling (avhengig av tilgjengelighet). Du kan velge mellom restaurantene "Tagine" (indisk & marokkansk buffé), "Yushan" (asiatisk buffé), "Q-Zins" (temabuffé) eller "d Bistro" om været tillater det (pizza, pasta, salader og grillretter)
- Disse drikkene serveres daglig i hotellets barer/snackbarer mellom kl. 10:00 - 23:00 : te/kaffe, leskedrikke, juice, vann, lokal vin, lokal øl, lokale spritsorter samt cocktails.

OBS: All-inclusive innebærer ikke drikke og snacks i din minibar på hotellrommet.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 0,50 EUR p.p.p.n. (maks 5 EUR per opphold per person)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks 2 voksne + 1 barn (0-11 år)
Familierom: Maks 3 voksne + 1 barn (0-11 år)

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Første barnet 3-11 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Andre barnet får rabatt på hotellet og betaler full pris for flyet.
Barn fra 12 år regnes som voksen og betaler full pris for flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Barneklubben

Barneklubben er for barn mellom 4 og 11 år. Den er åpen mellom 10:00 og 12:00, og 14:30 og 17:00.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Oppblåsbare flytemadrasser i bassenget

Fra og med 2019 er det ikke lov til å ta med oppblåsbare flytemadrasser eller liknende i svømmebassenget. Det er kun lov til å ha med flytevester eller liknende for barn.

Beliggenhet

Hotellet ligger i St. Pauls Bay, ca. 150 meter fra stranden. Transport er inkludert i tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret