Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Det beste av Costa Rica!

 • Rundreise
 • Costa Rica
pris fra kr 17 909
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag Costa Rica på en 13 netters reise på seks forskjellige hoteller, inkludert frokost, leiebil (fra dag 4), fly t/r og spennende utflukter.

Tropiske jungler, vakre strender, mystiske huler, fargerikt dyreliv og aktive vulkaner: Velkommen til Costa Rica, et paradis på jord. Denne spennende delen av verden må bare oppleves, og i dette tilbudet har vi pakket alt av Costa Ricas høydepunkter i en og samme fantastiske rundreise. Bli med på ditt livs eventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • Fly t/r fra Oslo Gardermoen til San Jose Juan
 • 2 netter (første og siste natt) på Hotel Palma Real in San José
 • 2 netter på Aninga Lodge (eller liknende) in Tortuguero
 • 2 netter på Arenal Country Inn (eller liknende) in La Fortuna
 • 2 netter på Hotel Los Cipreses (eller liknende) in Monteverde
 • 2 netter på Buena Vista Eco Lodge (eller liknende) in Rincon de la Vieja
 • 3 netter på Hotel Pueblo Dorado (eller liknende) in Tamarindo
 • 1 natt på flyet tilbake
 • Frokost hver morgen
 • Utflukt til Tortuguero National Park med engelsktalende guide og aktiviteter
 • Transport fra flyplass til hotell
 • Leiebil fra dag 4 til siste dag (Suzuki Jimmy 4x4)
 • Båttransport mellom San José og Tortuguero
Tilvalg
 • Hengebroene ved Arenal
 • GPS leie
 • 'Canopy Tour' i Monteverde
 • Tamarindo Mangrove
 • Catamaran Tour Tamarindo
Pura Vida

Det gode liv! Det er mottoet til befolkningen av Costa Rica. Pura Vida beskriver både livsstilen til de lokale og følelsen av selve landet. På denne reisen vil du selv oppdage dette. Tenk deg å bare hoppe inn i et magisk postkort av tropiske blomster, hvite strender, aktive vulkaner, frodige fjell og blå hav.

Reiserute

Dag 1: San José

Eventyret kan begynne! Etter ankomst på flyplassen i San Jose, vil du bli godt tatt imot av en sjåfør med shuttle til hotellet, som ligger i sentrum av hovedstaden San Jose. Den tropiske hagen og koselige atmosfæren vil få deg til å glemme at du har jetlag. Her kan du unne deg avslapping og en g… Les mer

Hotel Palma Real  eller lignende

Dag 2 & 3: Tortuguero

I dag du drar tidlig til Tortuguero, en vakker nasjonalpark. Her vil du tilbringe de neste dagene. Underveis vil du kjøre litt gjennom Braulio Carrillo National Park med høye fjell, grønne skoger og ville elver. Under turen vil du nyte en frokost i Costa Rica. Du har også mulighet til å besøke e… Les mer

Aninga Lodge  eller lignende

Dag 4 & 5: Arenal-vulkanen

Etter dine fantastiske dager i Tortuguero, er det på tide å bevege seg mot ditt neste høydepunkt. Du vil bli tatt til Guancimo, her kan du først spise litt lunsj og deretter plukke opp din leiebil for resten av turen. Du kjører til hotellet, hvor du kan ligge ved bassenget, spise middag og nyte … Les mer

Hotel Arenal Country Inn  eller lignende

Dag 6 & 7: Monteverde

I dag drar du til Monteverde, en vakker mystisk regnskog i fjellsiden, kjent som en av de vakreste junglene i Latin -Amerika! Beundre mangfold av flora og fauna og besøk en sommerfuglhage eller kaffeplantasje. Ønsker du å se regnskogen fra et unikt perspektiv? Så sikkert den valg Canopy Tour. Fa… Les mer

Hotel Cipreses Monteverde  eller lignende

Dag 8 & 9: Rincon de la Vieja - Vulkanen

Etter Monteverde vil du besøke vulkanen område Rincon de la Vieja. Dette er ikke bare én: vulkanen har heidundrende seks eruptive sentre og to kratere, og dette er den tredje mest aktive vulkanen i Costa Rica. Navnet betyr "hjørnet av den gamle kvinnen".

Det er mye å gjøre rund… Les mer

Buena Vista Lodge & Adventure  eller lignende

Dag 10 - 12: Sol og sjø i Tamarindo

De siste dagene slapper du av! Du kjører til Tamarindo, en liten by på Stillehavet, hvor du kan du dykke, fiske, snorkle og ri på hester. Får du nok av den vakre naturen, oppfordrer vi deg til å utforske Tamarindo National Wildlife Refuge. Mellom mangrovene kan du beundre alle typer fisk, fugler… Les mer

Pueblo Dorado Surf Hotel  eller lignende

Dag 13 & 14: Tilbake til San José

Det er på tide å vende tilbake til den spennende hovedstaden, San José, hvor du vil tilbringe den siste natten.
Den neste dagen leverer du leiebilen på flyplassen og hopper på flyet hjem igjen. Du tilbringer den siste natten i luften, og smiler fra øre til øre når du tenker på den fantasti… Les mer

Hotel Palma Real  eller lignende
Andre spennende utflukter

Gjøre turen ekstra spesiell med en av disse valgfrie utfluktene:

 • Hengebroene i Arenal (Dag 5): Ta utfordringen å gå over de 15 fantastiske broene i regnskogen i Arenal, på denne måten kommer du helt tett på den fantastiske floraen av landet. På denne utflukten kan du også få med deg en helt spektakulær vulkan. Tips: Ta med kikkert og komfortable klær. Turen inkluderer transport, guide og tar en halv dag. Aldersgrense: 5 år. kr 499 p.p.
 • Canopy Tour i Monteverde (dag 7 eller 8 ): Gå på et eventyr gjennom tretoppene i Monteverde! Dette er en spektakulær opplevelse med ziplining og taubroer! Tips: Komfortable klær og sko anbefales. Dagsturen inkluderer transport, guide og utstyr. Aldersgrense 8 år. kr 329 p.p.
 • Mangrove Tour i Tamarindo (dag 11 eller 12): Tamarindo National Wildlife Refuge med båt. Her kan du oppleve et eksotisk og vilt dyreliv med blant annet papegøyer, aper, krokodiller og iguaner. Turen inkluder transport og tar ca en halv dag. Aldersgrense 8 år. kr 539 p.p.
 • Katamaran Tour i Tamarindo (dag 11 og 12): Oppdag gullkysten fra vannet og se de vakre innsjøene av Guanacaste, pust inn deres hvite strender og tropiske jungler. Denne turen starter med en velkomstdrink og fortsetter på båten nedover, her kan du få med deg delfiner, skilpadder, flygefisker og kanskje dere til og med der noen hvaler som svømmer forbi dere. Det er mulighet for svømming og snorkling under turen. Tips: Ta med deg solkrem, myggspray, håndklær og badetøy. Turen inkluderer transport, guide, og et lett måltid og tar ca. halv dag. Aldersgrense 5 år. kr 819 p.p.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Andre utflukter (det er mulighet for å legge til flere guidede utflukter under bestillingen)
 • Inngangsbillett til Torguero
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Mellomlanding i USA

Vær oppmerksom på at dersom du mellomlander i USA må det søkes om et ESTA for opphold i USA.)

Enkeltreisende

Enkeltreisende får rabatt på reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn per rom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-8 år får rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet, se den endelige summen på bestillingssiden
Barn fra 9 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis på de fleste hotellene på denne turen

Parkering

Parkering er gratis ved alle hotell, bortsett fra Aninga Lodge.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.
Du to mellom landinger:
1 i Amsterdam (AMS) og 1 Panama (PTY) eller Atlanta (ATL), avhengig av reise dato. Merk at de som har mellomlanding i Atlanta trenger et ESTA skjema.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Visum- og passinformasjon

Du kan reise i Costa Rica uten visum, du får 90 dagers opphold ved ankomst. Merk at passet må være gyldig i 6 mnd. ved innreise. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vær oppmerksom på at dersom du mellomlander i USA må det søkes om et ESTA for opphold i USA.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Mauritius. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Leiebilvilkår

Alle førere må ha et internasjonalt førerkort.
Bilutleiefirmaet Payless Car Rental (eller lignende, avhengig av tilgjengelighet) - er åpen 06:00 til 22:00. Du får leiebil ved ankomst på Guacimo, bilen leveres tilbake på siste dag på San Jose Airport.
Den som bestiller reisen på TravelBird er hovedsjåføren og ha et kreditkort i eget navn. Et depositum på $ 500 blir trukket fra kredittkortet ditt. Hovedsjåføren må være minst 21 år gammel og må ha hatt et gyldig førerkort i minst et år. Hovedsjåføren må vise pass og førerkort ved henting av bilen. Unge sjåfører fra 21/24 år betaler et tilleggsavgift på $ 15, - per dag. Du kan bestille en ekstra sjåfør for $ 10, - (ved ankomst) per dag. Kjørelengde er ubegrenset. Drivstoffkostnadene er for egen regning. Bilen er fullt forsikret
Et barnesete er påbudt for barn / 12 år og har vært pre-bok for $ 8, - per dag. Du kan leie GPS for $ 12, - pr dag (+ $ 150, - innskudd). Begge kan betales på stedet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret