Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Solfylte Playa del Inglés på Gran Canaria

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Maspalomas
pris fra kr 5 779
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli kjent med solfylte Gran Canaria i 7 eller 14 netter på Aparthotel Green Field - i hjertet av Playa del Inglés - med frokost, transport t/r flyplass og hotell og fly t/r fra Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger eller Trondhem. Pris er p.p. i rom for 2.

Et paradis der solen alltid skinner, havet er lyseblått, strendene er uendelige og hvor du kan føle den typiske spanske atmosfæren? Det er Gran Canaria - ideelt for en avslappende og hyggelig solferie! På det berømte feriestedet Playa del Inglés kan du lene deg tilbake og la livet gå sin gang i ditt tempo. Så da gjenstår spørsmålet.. skal du ta et svalende bad i havet eller i bassenget?

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter i studio for 2 eller leilighet for 3 på Aparthotel Green Field
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Las Palmas fra Oslo Gardermoen(direkte), Bergen, Stavanger eller Trondheim
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
En perfekt solferie!

Gran Canaria er ikke bare et feriemål med livlige boulevarder og avslappet strender, her finner du også tradisjonelle landsbyer, innsjøer og majestetiske fjell. Ønsker du å bruke hele ferien på stranden? Klart du kan, men hvis du også vil oppleve litt kultur eller eventyr er også Gran Canaria et vakkert reisemål for deg.

Sommerlige temperaturer hele året!

September: 27°C
Oktober: 25°C
November: 23°C
Desember: 21°C
Januar: 20°C
Februar: 20°C
Mars: 21°C

Aparthotel Green Field

 • Hotel
 • Maspalomas, Spania
Hotel

Komplekset ligger bare 400 meter fra stranden og har et stort utendørsbasseng med solsenger og parasoller. Det er også en restaurant og en cocktail lounge. Ta deg en lunsj på den irske puben (mot avgift) og gjør noen småkjøp på supermarkedet i komplekset. I fellesområder kan du bruke gratis WiFi. Sanddynene i Maspalomas ligger 1,5 km unna, og restauranter og butikker ligger innen gangavstand.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Les mer
appartement

Leilighet

2 personer | Leilighet

Leiligheten har samme fasilitetene som studioet, men har også et ekstra soverom.

Room

Studio

2 personer | Studio

Studioet har aircondition, en dobbeltseng, sovesofa, TV, sittegruppe, balkong og bad med dusj og toalett. I tillegg har det en kjøkkenkrok med kjøleskap, to kokeplater og kaffetrakter .

Maspalomas

I nærheten av Playa del Inglés på sørspissen av Gran Canaria, finner du Maspalomas. Strendene i denne badebyen inviterer deg til noen fantastiske stranddager. Stranden er himmelsk, vannet i Atlanterhavet er forfriskende og i bakgrunnen ser du byens gamle fyr.

En annen populær strand er Playa de Amadores, som ligger i en bred bukt med lyseblått vann og gyllen sand - det er som er musikk i ørene eller hva?

Ønsker du en dag borte fra stranden kan du utforske de unike sanddynene i Maspalomas -Dunas Maspalomas - et lite stykke Sahara, som består av blåst sand fra Afrika. I brakkvannsonen La Charca får mange trekkfugler en pust i bakken på den lange reisen fra Europa til Afrika.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Halvpensjon eller all-inclusive (kan legges til ved bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 12:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Min. og maks. 2 personer per studio.
Min. og maks 3 personer per leilighet.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-6 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 7-14 år får 50 % rabatt på hotellet og betaler full pris på hotell og fly.
Barn fra 15 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Barneseng

Gratis på hotellet, vennligst kontakt kundeservice for å arrangere dette på forhånd.

Internett

WiFi er gratis i fellesrommene.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt oss

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Aparthotel Green Field ligger i hjertet av Playa del Inglés, kun 400 meter stranden og 2,5 km unna Maspalomas. Maspalomas liggen en 1,5 km gåtur unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret