Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Ferie på Costa del Sol med all-inclusive

 • Solreiser
 • 7 eller 10 netter
 • La Cala de Mijas
9 Vurderinger
pris fra kr 4 759
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bestill reise til Costa del Sol! Fly t/r Malaga fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Kristiansand, Molde, Harstad, Sandefjord, Kristiansund eller Tromsø! 7, 10 eller 14 netter i dobbeltrom med all-inclusive. Pris er p.p. i rom for 2.

Pakk kofferten med solkrem og solbriller - reisen går til solkysten i Spania! Ved ditt 4-stjerners hotell står du opp til blått hav før du spaserer ned til stranden! Her oppdager du den hvite byen Mijas som slynger seg opp fra gylne sandstrender til grønnkledde bakketopper i omgivelsene. Med en bok i hånden og sand mellom tærne er dette bare begynnelsen på din velfortjente ferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i dobbeltrom på VIK Gran Hotel Costa del Sol****
 • All-inclusive
 • Fly t/r Malaga fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Haugesund, Molde, Harstad, Sandefjord, Kristiansund eller Tromsø
Costa del Sol

Mijas er en sjarmerende liten fjellandsby på den spanske kyststripen Costa del Sol, som lokker med over 300 soldager i året! I Mijas står de karismatiske husene som perler på en snor blant grønne furutrær, eksotiske blomster og historiske monumenter. La Cala de Mijas, hvor ditt hotell ligger, er et badested hvor du kan nyte lange dager på stranden, teste badevannet og nyte livet til det fulle i en billedskjønn setting. I Mijas holder de seg tro til gamle tradisjoner og byen byr på en livlig atmosfære med sine mange gatemarkeder, rungende gatemusikk og glade flamenco-dansere som fyller gatene hver lørdag i juli og august.

VIK Gran Hotel Costa del Sol

 • Hotel
 • La Cala de Mijas, Spania
Nynyny

Hotellet ligger i Cala de Mijas, kun en kort biltur unna Málaga, Marbella og Fuengirola. Du bor tett på stranden og det finnes flere grønne og fine golfbaner i nærområdet. På hotellet vil du få full oppvartning fra morgen til kveld, og hotellet har utendørs badebasseng og en herlig solterrasse. På det 4-stjerners hotellet kan du dyrke sol, nyte et par kjølige cocktails i baren eller bare slappe av i en liggestol ved svømmebassenget. Det er også aircondition for varme dager og oppvarming for kjøligere dager. Maten i restauranten består hovedsaklig av spesialiteter fra middelhavsområdet, som du kan nyte morgen og kveld med din inkluderte halvpensjon. Hotellet arrangerer forskjellige aktiviteter, og det er et underholdningsprogram ved svømmebassenget om kvelden. Frem til 31. oktober har du adgang til terrassen med havutsikt, hvor det er liggestoler og parasoller, som du fritt kan benytte deg av.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Les mer
Room - NEW

Dobbeltrom med delvis havutsikt

3 personer | Rom

De lyse rommene ved hotellet har alle et hyggelig interiør med parkett og en egen terrasse med havutsikt. På rommet finner du aircondition og oppvarming, minibar, TV, telefon og et fullt utstyrt bad med diverse toalettartikler.

Mijas og omgivelsene

Kysten ved Mijas strekker seg over 12 km og kjennetegnes av de koselige gatene med hvite hus og fargerike blomster. Ikke langt unna finner du både Marbella og Malaga, og det frister kanskje til en dagstur? Våre tips:

 • Du er kun 24 kilometer unna Marbella, en koselig by med boutiques og restauranter. I gamlebyen får du smaken på det ekte Andalusia med et besøk på en Tapasbar i de livlige gatene og blomstene.
 • Fuengirola ligger også i nabolaget kun 11,5 kilometer fra hotellet. Hver tirsdag kan du besøke et hyggelig marked og en strand på 8 km.
 • Besøk det mauriske slottet Castillo Sohail, havnen, romerske gjenstander på Paseo Maritimo eller spansk flora og fauna i dyrehagen.
All-inclusive omfatter:

Alle måltider, snacks, iskrem og cocktails i barene og restaurantene i tilbudet.
Vann, kullsyreholdig drikke, husets vin og øl, lokal likør og husets cocktails i barer og restauranter.
Kaffe, te og kaker
Fri tilgang til vår restaurant: Frokost, lunsj og middag ved den internasjonale restauranten “Miró” med buffé og Show Cooking.
Fri tilgang til de 2 barene hvor husets lokale drinker serveres: Pool Bar og Saloon Bar.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell (kan legges til)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn tom 11 år.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Babyseng

En babyseng er tilgjengelig ved hotellet. Ta kontakt med kundeservice for å arrangere dette.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, vennligst kontakt kundeservice for tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig gratis i hotellobbyen.

Åpningstider svømmebasseng

Bassenget er åpent mellom 10:00 og 18:00.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personlige opplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt oss

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger på stranden ved La Cala de Mijas mellom byene Fuengirola, Málaga og Marbella. Málaga flyplass ligger ca. 30 km unna ditt hotell.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret