Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

All inclusive på Tenerife!

 • Solreiser
 • 7 eller 14 netter
 • Costa Adeje
pris fra kr 9 099
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Solferie på Tenerife: 7 eller 14 netter på Villa de Adeje Beach med all-inclusive og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Kristiansand, Molde, Harstad, eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Unn deg noen solfylte dager på de kanariske øyene. Dette er en reise for de som vil slappe helt av og fortjener å unne seg det lille ekstra. Om du ønsker, skal du slippe å løfte en eneste finger under hele oppholdet. Det eneste du trenger å gjøre er å pakke kofferten med solkrem og sommerklær. Når du ankommer Tenerife, vil du bli hentet på flyplassen og kjørt direkte til hotellet. Hundre prosent herlig avslappingstid med familie, venner eller bare du og deg selv, begynner nå.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på Villa de Adeje Beach i studio (maks. 3 personer) eller 2-romsleilighet (maks. 4 personer)
 • All-inclusive
 • Fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Kristiansand, Molde, Harstad, eller Tromsø
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Bagasjevilkår er avhengig av flyselskapet, se ytterligere informasjon på tilbudssiden eller flyselskapets hjemmeside.
Herlige Tenerife

Den skjønne vulkanøyen er den største av Kanariøyene. Øyen ligger like utenfor Afrikas vestkyst. På Tenerife er klimaet mildt sagt fantastisk hele året rundt. Øyen tilbyr en fascinerende natur med vakre strender, palmer, vulkaner og tropiske planter. På Tenerife finner du også et stort utvalg av barer og kafeer med lekre cocktails og restauranter med helt guddommelig tapas. Øyen er full av spennende muligheter! Vi garanterer at dette virkelig den perfekte soldestinasjonen.

Villa de Adeje Beach

 • Hotel
 • Costa Adeje, Spania
Hotel

Hotellet har en perfekt beliggenhet, bare 500 meter fra stranden Torviscas Beach. Villa De Adeje Beach tilbyr et flott utendørs svømmebasseng og et treningsområde. Hotellet ligger ca en 20 minutters kjøretur fra flyplassen og du vil bli kjørt direkte fra flyplassen til hotellet. Hotel Villa De Adeje Beach tilbyr også en flott bufférestaurant og i området rundt hotellet, i gatene av Playa de las Américas, finner du et stort utvalg av restauranter, barer og butikker. Andre fasiliteter på hotellet inkluderer squash bane, bordtennis og spillerom, boblebad og sauna.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
Apartment

Apartment

4 personer | Leilighet

Denne leiligheten har 1 soverom og er dekorert i myke pastellfarger og tremøbler. Her er det komfortable senger, en stor sofa, TV og et lite kjøkken med elektrisk ovn og kjøleskap. Alle leiligheter har enten privat balkong eller terrasse og eget bad.

Studio

Studio

3 personer | Studio

Studio rommene er dekorert i myke pastell farger og fine tremøbler. Alle studioer er utstyrt med komfortable senger, TV, et lite kjøkken med elektrisk ovn, kjøleskap og eget bad. I tillegg har studioene har en egen privat balkong og bad.

Vi anbefaler
 • Teide nasjonalpark: Her finner du et hav av fargerike, ville og sjeldne blomster, men kanskje det aller mest imponerende med Teide er "El Teide", dette er den tredje største vulkanen i verden! Kabelbanen tar deg med til topps!
 • Tenerife er full i små og sjarmerende landsbyer, besøk en eller flere, som for eksempel Garachico eller Vilaflor (Spanias høyeste landsby) for ekte spansk landsbykultur.
 • Lei en bil og utforsk øyen - det er så mye å oppleve på Tenerife, spektakulær natur og vakre landsbyer. For å få det meste ut av ferien din, kan du lett leie en bil og få med deg alle de viktigste severdighetene øyen tilbyr.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Personlige utgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Prisen er per person

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom.

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet
1. barn i alderen 2-12 år: Bor gratis på hotellet og betaler voksen pris på flyet.
2. barn i alderen 2-12 år: Får 50% rabatt på hele hotell oppholdet og betaler voksen pris på flyet.
3. personer over 13 år får 30% rabatt og betaler voksen pris på flyet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi kan kjøpes på hotellet:
7 euro per dag
3 x dager 15euro
1 x uke 25 euro
2 x uker 35 euro

Merk at prisene kan forandre seg fra hotellets side når du ankommer.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.
Det er ca 20 minutters kjøring fra flyplassen til hotellet.

Kontakt oss

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger bare 500 meter fra stranden, Torviscas Beach og 20 minutters kjøretur fra flyplassen (du vil bli kjørt direkte fra flyplassen til hotellet.) I område rundt hotellet finnes det flere barer og restauranter og de berømte gatene av Playa de las Americas.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret