Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Romantisk weekend i Krakow

 • Storbyferie
 • Kraków
pris fra kr 5 539
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

La kjærligheten blomstre på reisen din! 3 eller 4 netter i luksusrom på Komorowski Luxury Guest Rooms og frokost samt fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø og hotelltransport. Pris er p.p. i rom for 2.

Hva er vel bedre enn en reise å se frem til? Bestill en hyggelig weekendreise, og overrask din favorittperson med en romantisk storbyferie? La romantikken blomstre i pittoreske Krakow, mens du bor på et luksuriøst boutiquehotell med jacuzzi!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter i Luxury King-rom på Komorowski Luxury Guest Rooms
 • Frokost hver morgen (opp til 50 PLN - ca. 110 NOK per dag)
 • Fly t/r Krakow fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Tilvalg
 • Romantisk pakke på rommet inkl. en flaske musserende, jacuzzi, lys og roser.
Romantikk i vakre Krakow

Feir kjærligheten i Krakow mens du rusler rundt i byens historiske kjerne, på UNESCOs verdensarvliste - En helg her gir deg et smil om munnen og hyggelige minner å huske og føle på lenge etter at reisen er over! Det beste av Krakow får du i gamlebyen som utmerker seg med sjarmerende arkitektur og historiske skatter som Rynek Główny, Europas største markedsplass. Når solen er på vei ned forvandles gamlebyens gater til gylne små striper, det er da du skjønner at Krakow er en by å forelske i.

Komorowski Luxury Guest Rooms

 • Hotel
 • Kraków, Polen
bubblebath

Det elegante hotellet Komorowski Luxury Guest Rooms ligger i en historisk bygning i sentrum, kun 5 minutters gange fra Hovedtorget i Krakow og er en romantisk og komfortabel base for deg og din kjære på deres neste weekendtur. Hotellet er litt ekstra romantisk av seg, og du har mulighet til å legge til en romantisk pakke ved bestilling for deg og din kjære når dere sjekker inn! Det historiske Wawel-slottet ligger ca. 20 minutter unna, og sentralstasjonen er 700 m unna. Dette elegant møblerte hotellet holder 4 stjerner og gir deg storbyferien med glasur på kaken. Nyt Krakow på et sentralt, moderne og flott hotell.

Den romantiske pakken med sprudlevin på is, ferske bringebær eller jordbær, jacuzzi med boblebad, aromalys og roseblader i rommet. Se pris på bestillingssiden.

 • +-2
Les mer
room

Luxury King Room

2 personer | Rom

Dere vil bo på et elegant Luxury King Room innredet i art deco-stil. På rommet finnes det dobbeltseng, aircondition, TV, WiFi, gulvvarme og et stort bad med boblebad og regndusj.

TravelBirds tips


 • Kossak: Omtrent ti minutter fra det kongelige slott og markedsplassen finner du Hotel Kossak med sin topprestaurant Cafe Oranzeria. Dette er en annerledes restaurant i Krakow med sitt moderne og unike interiør og plassering. Restaurantens meny er basert på inspirasjon fra europeisk kjøkken med et hint av fusion og sesongbaserte retter. Med en beliggenhet på taket av hotellet kan du nyte både utsikten over gamlebyen og en meny laget av et prisbelønnet kokkelag.
 • Piano Rouge er en av Krakows fineste og mest romantiske restauranter lokalisert på Main Square 46, i en bygning fra midten av 1100- tallet. Her kan du nyte alt fra klassiske retter til lokale spesialiteter og live musikk.
 • Hest og kjerre: Opplev byens vakre gater som en kongelig. For kun 200 kr kan du bli kjent med Krakow fra hest og kjerre. Guiden vil fortelle om alle de viktige bygningene langs veien og ta deg hele veien opp til Wawel det kongelige slott. Den perfekte aktiviteten for en romantisk weekendtur.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne + 1 baby (0-2 år) per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi.

Mat & drikke

Frokost inngår i tilbudet.

Velvære

På rommet finnes et luksuriøst jacuzzibad med plass 2 personer.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Krakows gamleby, 500 m fra stortorget og 800 m fra sentralstasjonen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret