Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Spa, båttur på Donau og luksusopphold i Budapest

 • Storbyferie
 • 3 eller 4 netter
 • Budapest
pris fra kr 2 699
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Utforsk en av Europas historiske perler mens du nyter 3 eller 4 netter på et firestjerners hotell med frokost sentralt i Budapest. Vi flyr deg fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Unn deg en herlig storbyferie og tilbring noen dager i Europas mest spennende storby, Budapest! Med dette tilbudet kan du glede deg til deilige spaopphold og en båttur på Donau i skjønn forening med shopping og sightseeing i byens historiske gater. Livet er til for å nytes - Budapest må oppleves!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter ved Hotel Belvedere Budapest
 • Frokosbuffé
 • Fly t/r Budapest fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Velkomstdrink
 • Gratis inngang på hotellets spaavdeling
 • Gratis bykart
 • 1 x inngang til Gellért Spa
 • 1 x båttur på Donau
Opplev Budapest

La deg fascinere av Budapests unike blanding av det historiske og moderne og nyt noen herlige dager i byen som ofte kalles Østens Paris. Elven Donau deler byen i Buda og Pest, hvor hver del bærer preg av sin egen lokale kultur. Buda ligger på byens vestre side, og består av en labyrint av koselige gater og trivelige middelalderske torg. Her finner du også Buda-slottet og byens flotteste utsikt. Spaser over Frihetsbroen mot Pest, hvor shopping og champagne står i sentrum. På kvelden imponerer bydelen med sitt yrende natteliv og mange smakfulle restauranter, hvor du kan spandere på deg et bedre måltid uten at lommeboken får svi. Ikke glem å få med deg det pompøse parlamentet, som er ekstra imponerende når solen går ned.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Hotel Belvedere Budapest

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Belvedere Budapest - Lobby

Ditt hotell befinner seg på Buda-siden av Donau, i et område som egner seg godt for kultur- og historieelskere. Bak den moderne fasaden blir du møtt av stilrike fasiliteter av fransk Art Deco og en utslåelig panoramautsikt fra hotellets toppetasje. I nærområdet finner du historiske monumenter og gode anledninger for turgåing, og tilbake på hotellet kan du slappe av med gratis tilgang til hotellets velværeavdeling.

 • +3
Les mer
Belvedere Budapest - Double Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du innlosjeres på et behagelig og moderne dobbeltrom som inkluderer klimaanlegg, satelitt-TV, skrivebord, safe, WiFi og tilgang til eget bad.

Inspirerende tips til din storbyferie i Budapest

 • Historiske Gellért Spa: Med over 100 termiske kilder er det ikke rart at spa er en vesentlig del av den ungarske kulturen. Inkludert i dette tilbudet er inngang til sjarmerende Gellért Spa, som kan skryte av å ha tint opp frosne gjester i et helt århundre. Nyt et herlig avbrekk fra vinteren og unn deg et varmende bad i praktfulle omgivelser.
 • Hotellets spaavdeling med utsikt over Budapest: Et hvert ungarsk hotell med respekt for seg selv har også sin eget spaavdeling, og Hotell Belvedere Budapest er intet unntak. Ta livet med ro og start dagen med et forfriskende svømmetak i hotellets basseng, eller plei kroppen din i boblebadet etter en innholdsrik dag med shopping og sightseeing, alt mens du nyter en uslåelig utsikt over byen.
 • Herlig mat til vennlige priser: For et bedre måltid bør du legge turen til Pest, hvor du har mangfoldige muligheter for å unne deg et bedre måltid. Et obligatorisk måltid er selvsagt den famøse gulasjen, men ikke la deg begrense av tradisjoner - Budapest er kjent for å sine innovative restauranter og med flere nye lokaler hver eneste måned sies det at byen gjennomgår en kulinarisk revolusjon!
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell (kan legges til)
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for rommet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Båttur

Billetten for båtturen gjelder på reisens andre dag (dagen du flyr til Budapest regnes som dag 1). Båtturen finner sted på kvelden.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise.
Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Personopplysninger

Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotel Belvedere Budapest har en flott beliggenhet, nær Buda-slottet, og egner seg bra for deg som vil tilbringe 3-4 netter i Budapest. Nærmeste t-banestasjon er Széll Kálmán tér, og det tar deg ca 10 minutter å spasere hit.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret