• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Beundre Vietnam og Malaysias skatter

 • Rundreise
 • 15 eller 16 netter
 • Malaysia, Vietnam
pris fra kr 14 409
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 10 ganger

Magisk rundreise i Malaysia og Vietnam! Opplev strender og spennende storbyliv! Inkluderer fly, hoteller, utflukter og mye mer!

Begi deg ut på en vakker rundreise til livlige Malaysia og fargerike Vietnam! Opplev de majestetiske Petrona Twin Towers og mystiske Batu Caves i pulserende Kuala Lumpur. Se Vietnams spennende kultur, de flytende markedene og beundre alt vietnamesere kan få med seg på kun én moped. Etter en vilter reise avslutter du en opplevelsesrik reise med deilig strandliv i Vietnams Nha Trang. Se frem til et uforglemmelig eventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Metro Hotel Bikit Bintang i Kuala Lumpur
 • 4 netter på Liberty 4 Saigon Hotel i Ho Chi Minh City (Saigon)
 • 2 netter på nattog fra Ho Chi Minh City til Nha Trang (tur/retur) i 4-persons lugar
 • 6 netter på Regalia Nha Trang Hotel i Nha Trang
 • Frokost ved alle hoteller
 • Fly til Kuala Lumpur og fly retur fra Saigon (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Fly fra Kuala Lumpur til Ho Chi Minh City
 • Utflukt i Kuala Lumpur (halv dag) på dag 2 (sentrum & batugrottene)
 • Utflukt i Ho Chi Minh City (hele dagen) på dag 6
 • Utflukt til Monkey Island Dao Khi og Doc Let-stranden (hele dagen) på dag 8
 • All transport med engelsktalende guide eller sjåfør
Ytterligere tilvalg
 • Cu Chi Tunnels&Cao Dai Temple heldagstur
 • Mekong Cai Be flytende marked heldagstur
 • Øyer og snorkling- tur heldagstur
 • "Cai" Elvetur på landsbygden
Et kort sammendrag av reisen din:

På denne reisen opplever du Kuala Lumpur i 2 netter med sine flotte skyskrapere, moskéer og kirker, samt legger et besøk til Batu Caves rett utenfor den livlige metropolen. Deretter reiser du med fly til Ho Chi Minh hvor du kan velge til utflukter til Cu Chi-tunnelene eller Det flytende markedet, samt en guidet heldagsutflukt gjennom byen. Deretter tar du nattoget til Nha Trang og opplever 6 deilige netter med strandliv og sol. Her kan du også bli med på utflukter som besøk til Monkey Island Dao Khi eller Mun-øya som er utmerket for snorkling. På dag 13 tar du nattoget tilbake til Ho Chi Minh City for din siste natt før reisen tar deg hjem til Norge. Reisen tar tilsammen 16 netter hvorav 2 netter er på flyet.

Reiserute

Dag 1 & 2: Ankomst i Kuala Lumpur

Ved ankomst på flyplassen i Kuala Lumpur blir du møtt av din sjåfør som tar deg med videre til hotellet, du kan se etter TravelBird-logoen eller ditt navn ved ankomst. Avhengig av hvor tidlig du ankommer kan du bruke resten av dagen til å utforske Kuala Lumpur på egenhånd, eller bare bruke tiden… Les mer

Metro Hotel Bukit Bintang  eller lignende

Dag 3 - 5: Ho Chi Minh City

Etter frokost sjekker du ut av hotellet og kl. 12:00 blir du hentet og kjørt til flyplassen. Turen går videre til Ho Chi Minh City (flyreisen tar ca. 2 timer), og ved ankomst på flyplassen blir du hentet og kjørt direkte til hotellet. Resten av dag 3 har du til egen disposisjon. Du kan bruke dag… Les mer

Liberty Hotel Saigon Parkview  eller lignende

Dag 6: Ho Chi Minh & på vei til Nha Trang

På dag 6 blir du hentet på hotellet kl. 08:30 for en heldagsutflukt gjennom Ho Chi Minh hvor du blir kjent med byens spennende historie og flotte arkitektur. Byen har en mer enn 300 år lang historie med innflytelse fra hele verden. Heldagsturen avsluttes ca. Kl. 17.00 og lunsj er inkludert. Ette… Les mer

Dag 7 & 8: Nha Trang & Monkey Island Dao Khi og Doc Let

Du ankommer Nha Trang tidlig på dag 7 og på stasjonen blir du hentet og kjørt til hotellet for frokost. På dag 7 kan du velge å dra på en valgfri øy-utflukt med snorkling eller en utflukt langs “Cai” elven. Denne utflukten kan legges til ved bestilling. På dag 8 blir du hentet kl. 08:00 for en h… Les mer

Regalia Nha Trang Hotel  eller lignende

Dag 9 - 13: Nha Trang med valgfritt program!

På dag 9 kan du velge å dra på en heldagsutflukt til Tri Nguyen Akvarium og Mun-øya som er utmerket for snorkling. På denne utflukten får du oppleve alt det herlige dyrelivet har å by på, prøve vannsportsaktiviteter, samt nyte en avslappende dag på stranden. Lunsj, forfriskninger og inngangsbill… Les mer

Dag 14 & 15: Ho Chi Minh

Dag 14: Ho Chi Minh City
Du ankommer på togstasjonen kl. 05:20 og blir hentet av en sjåfør som tar deg til hotellet. Ved ankomst på hotellet venter frokost på deg. Bruk resten av dagen på å utforske Ho Chi Minh City på egenhånd.
Dag 15: Hjemreise fra Saigon
Etter et herlig 2 uk… Les mer

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for hotellene, beløpet ser du når du går til bestilling.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-11 år) per rom.

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun for hotellprisene og ikke flybillett-prisen, og kun sammen med 2 fullt betalende voksne. Barn 0-4 år er gratis, barn 5-11 år får 25% rabatt. Barn 12 år eller eldre regnes som voksen.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Malaysia. Kontakt Malaysias ambassade i Sverige for mer informasjon: +46-8-4408-400

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Myntenhet og betaling

I Vietnam er valutaen vietnamesiske dong. Banker og kontantuttak: Visa og Mastercard aksepteres i storbyer og på turiststeder, og kan benyttes ved uttak av lokal valuta fra minibanker. Minibanker er lett tilgjengelig i de større byene.

I Malaysia er valutaen Ringgit. 1 RM/MYR er ca 2 NOK. Kredittkort som VISA og MasterCard er vanlig, og minibanker hvor du kan ta ut Ringgit er tilgjengelig i både små og større byer. Ønsker du å veksle penger når du kommer til Borneo, anbefaler vi å ta med USD, da det ofte er den beste vekslekursen.

Type reise

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Vær og temperaturer

Vietnam har et tropisk klima med store variasjoner mellom nord og sør. Året er delt opp i tørketid og regntid. Den tørre årstiden er fra november til mai og betegnes som vinter. I sør er været varmt og fuktig hele året med gjennomsnittlig temperatur på mellom 25ºC og 35ºC.

Kuala Lumpur har et tropisk klima med gjennomsnittstemperatur på 27-28ºC hele året med høy fuktighet. September har flest soldager og november er våtest. Januar er kaldest med en gjennomsnittstemperatur på 27ºC.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret