• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Strand & by i Vietnam + Kuala Lumpur

Rundreise 15 eller 16 netter Malaysia, Vietnam

per person fra kr 11 749
basert på 2 personer

Magisk rundreise i Malaysia og Vietnam: opplev strender og spennende storbyliv! Inkl. fly t/r, hotell, utflukter og mye mer!

Begi deg ut på en vakker rundreise til livlige Malaysia og fargerike Vietnam! Opplev de majestetiske Petrona Twin Towers og mystiske Batu Caves i pulserende Kuala Lumpur. Se Vietnams spennende kultur, de flytende markedene og beundre alt vietnamesere kan få med seg på kun én moped. Etter en vilter reise avslutter du en opplevelsesrik reise med deilig strandliv i Vietnams Nha Trang. Se frem til et uforglemmelig eventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Metro Hotel Bikit Bintang i Kuala Lumpur
 • 4 netter på Liberty 4 Saigon Hotel i Ho Chi Minh City (Saigon)
 • 2 netter på nattog fra Ho Chi Minh City til Nha Trang (tur/retur) i 4-persons lugar
 • 6 netter på Regalia Nha Trang Hotel i Nha Trang
 • Frokost ved alle hoteller
 • Fly til Kuala Lumpur og fly retur fra Saigon (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Fly fra Kuala Lumpur til Ho Chi Minh City
 • Utflukt i Kuala Lumpur (halv dag) på dag 2 (sentrum & batugrottene)
 • Utflukt i Ho Chi Minh City (hele dagen) på dag 6
 • Utflukt til Monkey Island Dao Khi og Doc Let-stranden (hele dagen) på dag 8
 • All transport med engelsktalende guide eller sjåfør
Ytterligere tilvalg
 • Cu Chi Tunnels - Cao Dai Temple full day
 • Mekong Cai Be floating market full day
 • Islands and Snorkeling Tour full day
 • “Cai” River Trip in the countryside
Et kort sammendrag av reisen din:

På denne reisen opplever du Kuala Lumpur i 2 netter med sine flotte skyskrapere, moskéer og kirker, samt legger et besøk til Batu Caves rett utenfor den livlige metropolen. Deretter reiser du med fly til Ho Chi Minh hvor du kan velge til utflukter til Cu Chi-tunnelene eller Det flytende markedet, samt en guidet heldagsutflukt gjennom byen. Deretter tar du nattoget til Nha Trang og opplever 6 deilige netter med strandliv og sol. Her kan du også bli med på utflukter som besøk til Monkey Island Dao Khi eller Mun-øya som er utmerket for snorkling. På dag 13 tar du nattoget tilbake til Ho Chi Minh City for din siste natt før reisen tar deg hjem til Norge. Reisen tar tilsammen 16 netter hvorav 2 netter er på flyet.

 1. Dag 1 & 2: Ankomst i Kuala Lumpur

  Ved ankomst på flyplassen i Kuala Lumpur blir du møtt av din sjåfør som tar deg med videre til hotellet, du kan se etter TravelBird-logoen eller ditt navn ved ankomst. Avhengig av hvor tidlig du ankommer kan du bruke resten av dagen til å utforske Kuala Lumpur på egenhånd, eller bare bruke tiden til å slappe av på hotellet.
  Sørg for å spise en skikkelig frokost, for kl. 09:00 begynner eventyret for alvor. Du blir hentet for en halvdagstur gjennom byen med buss og på denne utflukten får du med deg byens høydepunkter, samt de spennende Batugrottene. Turen avsluttes kl. 13:00 og du kan bruke resten av dagen på å bli bedre kjent med Malaysisk mat og kultur i eget tempo.

  Metro Hotel Bukit Bintang

  Hotel Kuala Lumpur, Malaysia

  Metro Hotel Bukit Bintang ligger sentralt i byen, kun 5 minutters gange fra Berjaya Times Square, Changkat Bukit Bintang og Jalan Bukit Bintang. Gratis WiFi er tilgjengelig i hele komplekset. Resepsjonen er døgnåpen og den vennlige betjeningen er tilgjengelig hele tiden dersom du skulle trenge det. Restauranten MyKitchen serverer lokale og internasjonale retter, med snacks og drinker tilgjengelig i baren. Rom: Rommene har vegg-til-vegg tepper med strykejern, safe, vannkoker og flatskjerm-TV med satelitt-kanaler. Rommet har et eget bad med dusj, hårføner og toalettartikler.

  Les mer
 2. Dag 3 - 5: Ho Chi Minh City

  Etter frokost sjekker du ut av hotellet og kl. 12:00 blir du hentet og kjørt til flyplassen. Turen går videre til Ho Chi Minh City (flyreisen tar ca. 2 timer), og ved ankomst på flyplassen blir du hentet og kjørt direkte til hotellet. Resten av dag 3 har du til egen disposisjon. Du kan bruke dag 4 og 5 til å utforske Ho Chi Minh på egenhånd, eller du kan velge å bestille en valgfri heldagsutflukt til Cu Chi Tuneller -og Cao Dai Tempel på dag 4 eller til Mekong Cai Be floating market på dag 5.

  Liberty Hotel Park View Saigon + Room

  Liberty Park View

  Hotel Ho Chi Minh-byen, Vietnam

  Liberty Park View ligger i hjertet av Ho Chi Minh City, i nærheten av Ben Thanh markedet. Her finner du en utsikt over Saigon-elven. Liker du å trene kan du benytte deg av treningssenteret eller unne deg en avslappende massasje eller spabehandling (mot en avgift) etter en travel dag i byen. Ben Thanh-markedet ligger 600 meter unna, og 15-20 minutters gange unna vil du finne Operaen og Notre Dame-katedralen i Saigon.
  Rom: På alle rom har du aircondition, flatskjerm-TV, skrivebord, telefon, pult, minibar og et eget bad med dusj og toalettartikler.

  Les mer
 3. Dag 6: Ho Chi Minh & på vei til Nha Trang

  På dag 6 blir du hentet på hotellet kl. 08:30 for en heldagsutflukt gjennom Ho Chi Minh hvor du blir kjent med byens spennende historie og flotte arkitektur. Byen har en mer enn 300 år lang historie med innflytelse fra hele verden. Heldagsturen avsluttes ca. Kl. 17.00 og lunsj er inkludert. Etter utflukten går reisen videre med nattog til Nha Trang Beach City. Tognummer: SE4, med avreise kl. 22:00 og ankomst kl. 05:00. Vær oppmerksom på at du bor i en 4-manns sovelugar og det er dessverre ikke mulig å bestille en privat lugar. Frokost serveres ved ankomst på hotellet i Nha Trang.

 4. Dag 7 & 8: Nha Trang & Monkey Island Dao Khi og Doc Let

  Du ankommer Nha Trang tidlig på dag 7 og på stasjonen blir du hentet og kjørt til hotellet for frokost. På dag 7 kan du velge å dra på en valgfri øy-utflukt med snorkling eller en utflukt langs “Cai” elven. Denne utflukten kan legges til ved bestilling. På dag 8 blir du hentet kl. 08:00 for en heldagsutflukt til Monkey Island Dao Khi og Doc Let-stranden, turen varer fram til kl. 17:00 og lunsj og forfriskninger er inkludert. Se fram til den dag fylt med avslapning på den vakre Doch Let-stranden og et besøk til den spennende Monkey Island. Her kan du bli kjent med de artige apene på øya, samt få med deg et herlig dyreshow med elefanter og strutser. Doch Lech stranden er kjent for sin nydelige og hvite sand og den er en av Vietnams vakreste strender.

  Regalia Nha Trang Hotel

  Regalia Nha Trang Hotel

  Hotel Nha Trang, Vietnam

  I Nha Trang bor i et romslig hotell ca. 15 minutters gange fra sentrum og med direkte tilgang til stranden. Hotellet har også et svømmebasseng og en privat strand. Rommene har parkett, TV og eget bad med hårføner.

  Les mer
 5. Dag 9 - 13: Nha Trang med valgfritt program!

  På dag 9 kan du velge å dra på en heldagsutflukt til Tri Nguyen Akvarium og Mun-øya som er utmerket for snorkling. På denne utflukten får du oppleve alt det herlige dyrelivet har å by på, prøve vannsportsaktiviteter, samt nyte en avslappende dag på stranden. Lunsj, forfriskninger og inngangsbilletter er inkludert og på vei tilbake til hotellet stopper dere også innom en tradisjonell flytende fiskelandsby. Dag 11 og 12 kan du nyte det gode strandlivet på Nha Trang Beach på egenhånd og dra på oppdagelsestur i eget tempo da det ikke er lagt opp noe program på disse dagene. På dag 13 går turen tilbake til Ho Chi Minh City med nattog og vær oppmerksom på at du bor i en 4-manns sovelugar og det er dessverre ikke mulig å bestille en privat lugar. Tognummer: SE3, med avreise kl. 22:12 og ankomst kl. 05:20.

 6. Dag 14 & 15: Ho Chi Minh

  Dag 14: Ho Chi Minh City
  Du ankommer på togstasjonen kl. 05:20 og blir hentet av en sjåfør som tar deg til hotellet. Ved ankomst på hotellet venter frokost på deg. Bruk resten av dagen på å utforske Ho Chi Minh City på egenhånd.
  Dag 15: Hjemreise fra Saigon
  Etter et herlig 2 ukers eventyr kommer reisen til sin slutt. Etter frokost på hotellet blir du hentet og kjørt til flyplassen, og med kofferten full av gode minner vender du tilbake til Norge.

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for hotellene, beløpet ser du når du går til bestilling.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-11 år) per rom.

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun for hotellprisene og ikke flybillett-prisen, og kun sammen med 2 fullt betalende voksne. Barn 0-4 år er gratis, barn 5-11 år får 25% rabatt. Barn 12 år eller eldre regnes som voksen.

Rullestolbrukere

Denne rundreisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst kontakt oss før bestilling.

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at halvparten av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visum- og passinformasjon for Malaysia

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Malaysia.

Visum- og passinformasjon for Vietnam

Du trenger ikke visum til Vietnam ved opphold i mindre enn 15 dager. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Vietnam. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.vietnamembassynorway.org/en/

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Myntenhet og betaling

I Vietnam er valutaen vietnamesiske dong. Banker og kontantuttak: Visa og Mastercard aksepteres i storbyer og på turiststeder, og kan benyttes ved uttak av lokal valuta fra minibanker. Minibanker er lett tilgjengelig i de større byene.

I Malaysia er valutaen Ringgit. 1 RM/MYR er ca 2 NOK. Kredittkort som VISA og MasterCard er vanlig, og minibanker hvor du kan ta ut Ringgit er tilgjengelig i både små og større byer. Ønsker du å veksle penger når du kommer til Borneo, anbefaler vi å ta med USD, da det ofte er den beste vekslekursen.

Type reise

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Vær og temperaturer

Vietnam har et tropisk klima med store variasjoner mellom nord og sør. Året er delt opp i tørketid og regntid. Den tørre årstiden er fra november til mai og betegnes som vinter. I sør er været varmt og fuktig hele året med gjennomsnittlig temperatur på mellom 25ºC og 35ºC.

Kuala Lumpur har et tropisk klima med gjennomsnittstemperatur på 27-28ºC hele året med høy fuktighet. September har flest soldager og november er våtest. Januar er kaldest med en gjennomsnittstemperatur på 27ºC.

Personlige opplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Åpningstid telefon:
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk