Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

5-stjerners sparesort i Algarve

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Lagoa
pris fra kr 7 199
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Deilige ferieopplevelser venter i Algarve - 7 netter på 5* Suites Alba Resort & Spa i Algarve ! Fly fra Oslo, Bergen eller Stavanger + frokost og sør-Portugals strender, vin og god mat! Pris er p.p. i rom for 2.

Regionen Algarve har lenge vært en av Portugals mest populære turistdestinasjoner - her finner du landets mest solsikre region! På denne reisen bor du også på en luksuriøs 5-stjerners resort i nærheten av havet! Finnes det en bedre måte å nyte ferien?

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter i Suite med hageutsikt på Suites Alba Resort & Spa*****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Faro fra Oslo Gardermoen, Bergen eller Stavanger
Tilvalg
 • Legg til spa-behandling
 • Shuttletransport t/r mellom flyplass og hotell
Algarve

Regionen er full av historie og vakker natur og i nærområdet er det mange spesielle steder du bør sette på listen din. Noe du ikke må gå glipp av er Praia de Bengail hvor dramatiske grotteformasjoner er en av naturens perler i Algarve. Beundre en nesten utenomjordisk skjønnhet og her kan du også bade og sole deg. På dagsutflukt anbefaler vi at du drar vestover til byen Lagos som med sine bymurer fra 1500-tallet og historie som Algarves viktigste havn lokker mange turister. Arkitekturen i byens gamle kvarter minner om kolonialtiden og passer utmerket for en lunsj på en koselig restaurant.

Suites Alba Resort & Spa

 • Hotel
 • Lagoa, Portugal
Exteriör, Alba Suites Resort & Spa

Med en beliggenhet i sentrale Algarve-regionen har denne resorten all man kan ønske seg! Dette er målet for din reise: omgitt av vegetasjon og kalksten ligger Suites Alba Resort & Spa høyt med storslått utsikt over omgivelsene og havet. Her finner du en restaurant, to barer og spa med innendørsbasseng og jacuzzi. Utenfor er også to utendørs svømmebasseng for voksne og for barn. Området har en koselig karakter med en touch av romantikk og tilgang til en avskilt strand bare 150 meter bort.

Les mer
Svit, Alba Suites Resort & Spa

Rom

Suitene ligger i 2. etasje og er designet med tanke på varme og romantikk. De er hele 85 m² store og består av soverom, bad med dusj og jacuzzi, et romslig hverdagsrom og en spisestue med en kjøkkenkrok og utsikt over hagen.

Spa, Alba Suites Resort & Spa

Spa

I hotellets spa kan du nyte et rolig sted for avslapning og velvære Med jacuzzi og innendørsbasseng, seperate badstuer, sauna, gym og avslapning med oppvarmede vannsenger kan man slappe av og lade batteriene.

For den som vil finnes det 4 ulike behandlingspakker å bestille mot en avgift. Massasje med aromaterapi, ansiktsbehandling inspirert av det nærliggende havet, eksfolierende svart bodyscrub. Behandlingene kan du bestille og betale for på hotellet.

Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (kan legges til)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opp til 10 år per rom.

Barnerabatt

Gjelder ved to fullt betalende voksne og kun for hotellet:
Barn 0-2 år bor gratis, barn 3- 10 år får 50% rabatt.

Internett

Gratis WiFi.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Velvære

Tilgang til spa med jacuzzi og innen-og utendørs svømmebasseng.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Personlige opplysninger

Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kontakt oss

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet har en perfekt beliggenhet i den sentrale Algarve-regionen har denne resorten alt man kan ønske!

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret