Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

London og mystiske Stonehenge

 • Opplevelse
 • 3 eller 4 netter
 • London
pris fra kr 3 579
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

3 eller 4 netter på Royal National Hotel i London inkl. frokost og fly t/r! Reisen inkluderer en spennende utflukt til Stonehenge.

Kombiner shopping og Europas flotteste storbykultur i livlige London med en spennende utflukt til mystiske Stonehenge, som fortsatt er et under den dag i dag. Til nå har ingen historikere helt klart å forklare hvordan de enorme steinblokkene har havnet her - det finnes flere teorier og spekulasjonene fortsetter, kanskje du klarer å løse gåten?

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter i dobbelt - eller trippeltrom på Royal National Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r London (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Utflukt til Stonehenge på dag 2
 • Gratis WiFi
Tilvalg
 • Shuttletransport t/r mellom flyplass og hotell
London & Stonehenge

En kort tur fra alles storbyfavoritt, London, dukker det opp sjarmerende, små engelske landsbyer fra middelalderen. Det å kjøre gjennom "the English countryside" er en opplevelse i seg selv. Fra det øyeblikket du stiger ombord i bussen i London, kan du begynne å leve deg tilbake til middelalderen. Du passerer historiske landsbyer til du kommer til endestoppet, helt her ute, mellom de naturskjønne fjellformasjonene, venter mystiske Stonehenge.

Med sin hemmelige historie som ingen finner ut av, er dette kanskje et av de mest spennende opplevelsene i Storbritannia. Det eneste vi vet, er at de imponerende steinblokkene ble plassert her for over 5000 år siden. Fascinerende! Etter den flotte utflukten vender du tilbake til hotellet, og fantastiske London ønsker deg velkommen tilbake.

Royal National Hotel

 • Hotel
 • London, Storbritannia
Bar

Dette hyggelige hotellet har en sentral beliggenhet på Russell Square, bare ett stopp fra Kings Cross. Hver morgen blir du servert en god kontinental frokost , og dersom du ønsker kan du få varm frokost mot en ekstra avgift på stedet. Det finnes også en pub og restaurant hvor du kan nyte både vin og god mat, samt en pizzeria for koselige middager. Hotellet er røykfritt og har gratis WiFi .

 • +6
Les mer
double room

Dobbeltrom

Dobbeltrommene på Royal National Hotel er enkle innredet med komfortable senger. Rommet er utstyrt med TV, radio, telefon, kaffe og te faciliteter. I tillegg til det har du et eget bad med dusj og toalett.

Dagstur til Stonehenge

På dagen vil du bli plukket opp på busstasjonen Victoria Gates 1-5. kl. 08:45 (ca. 40 minutter med transport fra Russell Square, hvor du bor) Her vil du stige ombord på bussen som tar deg helt til mystiske Stonehenge. Du reiser i en behagelig buss med aircondition. Under reisen vil du bli guidet av en engelsktalende guide og besøke det største og eldste bebodde slottet i verden, nemlig Windsor Castle og Royal St Georgs kapell. Turen varer i ca 11 timer.

 • Stonehenge:
 • Meningen med Stonehenge forblir et mysterium, og det er mange teorier om hvorfor stenene er der.
 • Stonehenge var enda større før - Darwins teori var at meitemark har forårsaket de gigantiske steinene og gradvis har sunket ned i bakken.
 • Stonehenge er i dag på UNESCOs verdensarvliste og er en av Storbritannias mest kjente landemerker.
 • London:
 • Besøk sjarmerende Notting Hill og markedet på Portobello Road. Her finner du flere fantastiske engelske skatter.
 • Tower Bridge - blir ofte forvekslet med London Bridge, men Tower Bridge er den ikoniske "London broen" som er avbildet på 50% av Londons postkort.
 • Se en musikal! For all del besøk en av de mange flotte musikalene som foregår i London, her er det bare å velge og vrake. Du finner alltid et flott stykke du vil elske.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell (kan legges til under bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Dobbeltrom: Minst 1 voksen og maks 2 voksne og 2 barn.
Trippeltrom: Minst 2 voksne og maks 3 voksne

Barnerabatt

Barn under 0-1 år får rabatt på hotellet per natt for hotellet og spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-16 år får 50% rabatt på hotellrommet og betaler full pris for flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger på sentrale Russel Square. Her er instruksjoner fra flyplassen:
Stansted: Ta toget til London Liverpool Street, herfra til Tottenham Hale, derfra ta Victoria linjen til Euston, her fra er det ca 9 minutter å gå til hotellet. Reisen fra flyplassen er ca 1 time.
Gatwick: Fra Gatwick Airport Station til London Victoria Station herfra ta Victoria linjen til Euston.
Reisen tar ca 1 time.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret