• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

5-stjerners hotell i magiske Marokko

 • Solreiser
 • 4, 7, 10 eller 14 netter
 • Agadir
pris fra kr 4 029
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 6 ganger

Eksotisk solreise på 5-stjerners hotell i marokkanske Agadir med frokost, transport og fly.

I ly av Atlasfjellene med varme fra Sahara-vinden ligger solfylte og forfriskende Agadir. Litt nord fra byen finner du ditt vakre 5-stjerners hotell, her kan du nyte ren luksus. Etter den smakfulle frokosten kan du slappe av i hotellets bassengområde, omgitt av frodige palmer. Om du ønsker, kan du registrere deg på en yoga klasse eller øve på golfferdighetene dine på en golfbane med utsikt over Atlanterhavet. Hopp på gratistransporten som tar deg til et spennende sentrum av Agadir. På denne reisen kan du virkelig kombinere luksus med kulturrike opplevelser.

Tilbudet inkluderer:
 • Hyatt Place Taghazout Bay: 4, 7, 10 eller 14 netter
 • Med frokost
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r fra Oslo til Agadir
Kulturbyen Agadir

Idylliske Agadir sjarmerer med sin vakre strandpromenade, hvor det marokkanske gateliv kommer med en forfriskende følelse. En skjermet sandstrand sør for den hvite marinaen tilbyr klart vann og blå himmel 300 dager i året. Det vakre feriestedet på den marokkanske kysten ligger midt mellom fjellene og det endeløse blå Atlanterhavet. Både om sommeren og vinteren er dette det ideelle solrike reisemålet! Spaser langs kysten på promenaden og nyt utsikten over den fargerike bukten med sine historiske hus. Finn et sted på en av de mange koselige restaurantene og ta full nytelse av de neste dagene.

Hyatt Place Taghazout Bay*****

 • Hotel
 • Agadir, Marokko
hotel

Dette flotte 5-stjerners hotellet tilbyr et fantastisk utendørsbasseng omgitt av drømmende palmer. Slå deg ned på en av de behagelige solsengene på terrassen eller i hagen og nyt den herlige temperaturen. Du kan også gjøre ekstra bortskjemt i spaen eller badstuen (mot betaling). Videre er det flere diverse aktiviteter gjennom hotellet som windsurfing, ridning, golf og sykling (ikke inkludert). Hver morgen kan du nyte en smakfull frokostbuffé, og om kvelden er det muligheter for å spise i restauranten.

 • +5
Les mer
room

Dobbeltrom med fjellutsikt

De komfortable og moderne rommene er utstyrt med to enkeltsenger eller en dobbeltseng og en koselig sittegruppe. Videre finner du en safe, minibar, strykejern og strykebrett. Ditt flotte bad inneholder toalettsaker og hårføner.

room2

Dobbeltrom med havutsikt

Dobbeltrommet med havutsikt er ca. 35 m² stort og har en altan. På rommet finner du også en sofa, safe, TV, radio, minikjøleskap og vannkoker. Badet har dusj, hårføner og toalettartikler.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Dobbeltrom med fjellutsikt
Maks 3 personer i et Dobbeltrom med havutsikt

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Marocco. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visum- og passinformasjon

"Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko. Kontakt Morokkos ambassade i Norge for mer informasjon:
Holtegata 28
0355 Oslo
oslosifam@yahoo.com"

Transport

Vær oppmerksom på at ventetiden for transport mellom flyplass og hotell kan være opptil 1 time.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger litt nord for Agadir, og tilbyr en flott utsikt. Når du ankommer flyplassen, vil du bli hentet av en shuttle som tar deg direkte til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret