Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

5-stjerners i magiske Marokko

 • Solreiser
pris fra kr 26 879
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7 eller 14 netter på 5*-Hotel Hyatt Place Taghazout Bay i Agadir. Inkl. hotell, frokost, fly t/r transport.

I ly av Atlasfjellene med varme fra Sahara-vinden ligger solfylte og forfriskende Agadir. Litt nord fra byen finner du ditt vakre 5-stjerners hotell, her kan du nyte ren luksus. Etter den smakfulle frokosten kan du slappe av i hotellets bassengområde, omgitt av frodige palmer. Om du ønsker, kan du registrere deg på en yoga klasse eller øve på golfferdighetene dine på en golfbane med utsikt over Atlanterhavet. Hopp på gratistransporten som tar deg til et spennende sentrum av Agadir. På denne reisen kan du virkelig kombinere luksus med kulturrike opplevelser.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på Hyatt Place Taghazout Bay
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Agadir (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Transport t/r mellom Agadir/strand
 • Velkomstdrink
 • Gratis WiFi
Tilvalg
 • Dagstur til Marrakech inkludert lunsj
 • Julemiddag for voksne
 • Julemiddag for barn 6 til 11 år
Kulturbyen Agadir

Idylliske Agadir sjarmerer med sin vakre strandpromenade, hvor det marokkanske gateliv kommer med en forfriskende følelse. En skjermet sandstrand sør for den hvite marinaen tilbyr klart vann og blå himmel 300 dager i året. Det vakre feriestedet på den marokkanske kysten ligger midt mellom fjellene og det endeløse blå Atlanterhavet. Både om sommeren og vinteren er dette det ideelle solrike reisemålet! Spaser langs kysten på promenaden og nyt utsikten over den fargerike bukten med sine historiske hus. Finn et sted på en av de mange koselige restaurantene og ta full nytelse av de neste dagene.

Hyatt Place Taghazout Bay*****

 • Hotel
 • Agadir, Marokko
hotel

Dette flotte 5-stjerners hotellet tilbyr et fantastisk utendørsbasseng omgitt av drømmende palmer. Slå deg ned på en av de behagelige solsengene på terrassen eller i hagen og nyt den herlige temperaturen. Du kan også gjøre ekstra bortskjemt i spaen eller badstuen (mot betaling). Videre er det flere diverse aktiviteter gjennom hotellet som windsurfing, ridning, golf og sykling (ikke inkludert). Hver morgen kan du nyte en smakfull frokostbuffé, og om kvelden er det muligheter for å spise i restauranten.

 • +5
Les mer
room2

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De komfortable og moderne rommene er utstyrt med to enkeltsenger eller en dobbeltseng og en koselig sittegruppe. Videre finner du en safe, minibar, strykejern og strykebrett. Ditt flotte og bad inneholder toalettsaker og hårføner.

Vi anbefaler

Du er i magiske Marokko, og listen over "ting å se" er kjempelang, her er noen gode tips fra de som kjenner stedet:

 • Dagstur til Marrakech - Under bestillingen kan du velge å føye til en ekstra utflukt til magiske Marrakech, dette er en fantastisk mulighet til å oppleve Marokkos mystiske og spennende hovedstad.
 • Flotte Taghazout - Er et verdenskjent surfested, surfere fra hele verden har samlet seg her i årevis. Her finner du også fine restauranter og små butikker og tradisjonelle aktiviteter som kamel-riding. Med sine smale gater, fargerike markeder, fiskebåter og vennlige innbyggere, puster Taghazout autentisitet, ro og sjarm.
 • Souk El Had d'Agadir - Dette flotte, fargerike markedet er virkelig verdt et besøk. Her finner du autentiske smaker og eksotiske marokkanske skatter.
 • Dagstur til Paradise Valley - I Agadir vil du finne tilbud om dagsutflukter - reisende er imponert over dagsturen som tar deg til Paradise Valley. Dette er en oase med naturlige vannkilder, omgitt av palmetrær og vakre fjell.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opp til 11 år per rom.

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn t / m 5 år kan overnatte gratis
Barn fra 6/11 år 50% rabatt på hotellpriser
Et barn t / m 1 år vil også rabatt på flyet, barn fra 2 år betaler full pris
Merk: Barn t / m 1 år har ikke rett til håndbagasje og sitt eget sete på flyet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Marocco. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visum- og passinformasjon

"Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Marokko. Kontakt Morokkos ambassade i Norge for mer informasjon:
Holtegata 28
0355 Oslo
oslosifam@yahoo.com"

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Beliggenhet

Hotellet ligger litt nord for Agadir, og tilbyr en flott utsikt. Når du ankommer flyplassen, vil du bli hentet av en shuttle som tar deg direkte til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret