Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Reiseguide inkludert

Sol og storby i herlige Lisboa

 • Storbyferie
 • 3 eller 4 netter
 • Lisboa
pris fra kr 3 119
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Fly til solen i Lisboa og bo 3 eller 4 netter på Turim Saldanha Hotel**** inkl. frokost og fly fra Oslo Gardermoen. Pris er p.p. i rom for 2.

Det er lett å forstå hvorfor Lisboa er en av Europas mest populære varme storbyer. Her kan du gå langs smale, bratte gater og forville deg inn på små kafeer hvor du kan nyte et glass portvin til lyden av Fado eller bossanova. Et absolutt must er en tur langst snirklete gater i byens ikoniske trikk, linje 28.

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Turim Saldanha Hotel****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Lisboa fra Oslo Gardermoen
Lisboa i alle farger!

Portugals hovedstad og største by har en idyllisk beliggenhet, like ved nordbredden av elven Tajo, hvor været holder seg deilig og varmt. Lisboas kulturelle dynamikk og spennende natteliv setter byen på kartet som en livlig og spennende by å oppleve. Her er det endeløse muligheter for å være med på forskjellige kulturelle arrangementer - fester, festivaler og messer arrangeres ofte i den portugisiske hovedstaden. Spaser rundt i sjarmerende brosteinsbelagte gater, fordyp deg i portugisisk historie og prøvesmak noen av byens fantastiske delikatesser som småkakene pastéis de Nata, kirsebærlikøren Ginjinha og matretten bacalhau laget på ekte tradisjonelt vis!

Turim Saldanha Hotel

 • Hotel
 • Lisboa, Portugal
double

Dette vakkert innredede 4-stjerners hotellet ligger sentralt i Lisboa, bare 400 meter fra kjente Parque Eduardo VII og metrostasjonen Saldanha. Du kan enkelt nå berømte attraksjoner i den portugisiske hovedstaden med offentlig transport. Hotellet har en restaurant og en bar hvor du kan nyte tradisjonell portugisisk mat og japanske retter.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Les mer
Turim kamer

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du blir innlosjert på et komfortabelt dobbeltrom med en flatskjerm TV, et privat bad med badekar eller dusj, gratis toalettsaker og en hårføner. Rommene er romslige og moderne, og så vel som på resten av hotellet kan du her benytte deg av gratis WiFi.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • 1 EUR per person per natt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for rommet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per dobbeltrom.

Barnerabatt

Det tilbys dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi på hotellet.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst kontakt oss før bestilling.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at halvparten av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Personlige opplysninger

Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret