• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Romantiske Krakow

Storbyferie 2, 3 eller 4 netter Kraków

(12 Vurderinger)
per person fra kr 1 699
basert på 2 personer

Allerede bestilt 36 ganger

Bo 2, 3 eller 4 netter i fantastiske Krakow med overnatting på Aparthotel Zuliani inkl. frokost, fly t/r og transport.

Krakow, en vakker by med fargerik kultur. Byen, som er fylt med koselige gater, eventyrlige bygninger og hyggelige mennesker er også svært rimelig for deg som elsker shopping! Vi lover at Krakows romantiske atmosfære vil få deg til å smile fra øre til øre. I tillegg til alt det fantastiske Krakow tilbyr, har du også mulighet til å bli med på en spennende utflukt til historiske Auschwitz eller den verdensberømte saltgruven i byen Wieliczka.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Aparthotel Zulian Krakow
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Krakow (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Ytterligere tilvalg
 • Utflukt til Auschwitz
 • Utflukt til Wieliczka - Saltgruvene
Vakre Krakow

Kom og utforsk Polens tidligere hovedstad. Den majestetiske kulturbyen florerer av museer, historiske gater og flotte monumenter. Prøv deg på en herlig kveldstur langs de fargerike, smale gatene og velg deg ut en av de mange koselige kafeene, der du nyter smaken av en av Krakows mange spennende lokale øl. Nå er det endelig din tur til å nyte en herlig storbyferie.

Aparthotel Zulian

(339 anmeldelser)
Hotel Kraków, Polen
Breakfast

Moderne Aparthotel Zulian ligger sentralt i Krakow, slik at du enkelt kan utforske sentrum av Krakow. Det å spasere til hovedmarkedet, eller gå til den jødiske bydelen Kazimierz er kjempelett. Flere av byens historiske severdigheter ligger innen gangavstand fra hotellet. På hotellet er det også mulighet til å leie sykler som er en flott måte å utforske byen på.

Les mer
room (brown)

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De klassiske dobbeltrommene er moderne og komfortable. Rommet er utstyrt med flatskjerm-TV og vannkoker. Privatbadet ditt har dusj, toalett, hårføner og toalettartikler.

Velg mellom 2 spennende utflukter

Du har mulighet å legge til to utflukter til denne reisen, på begge utfluktene vil du bli hentet og kjørt tilbake til hotellet:

 • Utflukt til konsentrasjonsleiren i Auschwitz. Auschwitz er det tyske navnet på den polske byen Oświęcim og en fellesbetegnelse på tre konsentrasjons- og tilintetgjørelsesleirer samt 30 små leirer. Auschwitz 1 var den største tyske, nasjonalsosialistiske utryddelsesleiren under andre verdenskrig og selve symbolet for nasjonalsosialistenes holocaust. Under utflukten vil du få en fullt guidet tur. Dette er en sterk opplevelse, men et besøk som anbefales.
 • Utflukt til saltgruvene i Wieliczka: Saltgruvene i Wieliczka er på UNESCOs verdensarvliste og er et spennende tilbakeblikk i områdets historie igjennom en guidet tur. Visste du at saltminene daterer tilbake fra 1400-tallet? Ta på på komfortable sko og varme klær og bli tilbake i tid.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler for en flybillett, men full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom (Maks to voksne og 1 barn)

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn 0- 1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2- 3 år bor gratis på hotellet og betaler full pris for flyet.
Barn 4- 17 regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Internett

WiFi er gratis

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig. Når du ankommer flyplassen, se etter en ansatt med et TravelBird skilt i henting område.