• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Rundreise på livlige Cuba

 • Rundreise
 • 15 netter
 • Cuba
pris fra kr 12 129
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 8 ganger

Dra på en 2-ukers rundreise til Havanna, Viñales, Cienfuegos, Trinidad og Varadero. Inkludert frokost, flere utflukter og fly t/r.

Et land med imponerende gatekunst, pastellfarget arkitektur, fascinerende historie og dramatisk landskap med alt fra hvite sandstrender til nakne fjell og frodig jord - Cuba virkelig er en perle i det karibiske hav! Nå er det ganske enkelt å reise rundt i Cuba og gled deg over de klassiske veteranbilene, salsarytmer på hvert gatehjørne og naturlig nok verdens beste Cuba Libre. Opplev denne nydelige øyperlen du også!

Tilbudet inkluderer:
 • 14 netter på ulike "casas particulares"
 • 3 netter på Villa Florez (eller liknende) i Havana
 • 3 netter på Villa Silva (eller liknende) i Viñales
 • 2 netter på Cienfuegos Centre, Luis Emilio y Odalys (eller liknende) i Cienfuegos
 • 3 netter på Casa MiCuba (eller liknende) i Trinidad
 • 3 netter på Isorazul (eller liknende) i Varadero
 • Frokost hver morgen
 • Omvisning i Havana på dag 2
 • Tobakkomvisning i Viñales på dag 5
 • Omvisning i Trinidad på dag 10
 • Cocktail-verksted i Trinidad på dag 10
 • Fly t/r Havanna (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport fra flyplassen til ditt casa på første dagen og fra Varadero til flyplassen på siste dagen
 • Viazul bussbilletter ELLER privattransport mellom byene (velges ved bestilling)
Tilvalg
 • Veteranbiltur i Havana (min. 2 personer)
 • Besøk til Tropes de Collantes (4 timer)
 • Ridetur på hest i Trinidad (3 timer)
 • Besøk til Cayo Jutias (4 timer)
Rundreise i Cuba

Denne rundreisen tar deg med til Havana, Viñales, Cienfuegar, Trinidad og Varadero. Du bestemmer selv om du reiser fra by til by per buss eller om du heller oppgraderer til privattransport. Dette velger du når du bestiller reisen!

Du vil bo på "casas particulares", som er typiske cubanske bed & breakfast og det mest vanlige stedet å overnatte på når man er ute og reiser i Cuba. Du leier da altså et rom i huset til en vert, men har alltid eget rom og bad! Slik får du muligheten til å oppleve det cubanske livet for fullt og de hyggelige vertene kan definitivt gi deg masse spennende tips. På alle utflukter vil det være en guide som snakker engelsk og spansk. Guiden vil ikke være til stede når dere har fritid. Hele reiseprogrammet finner du litt lengre ned.

Reiserute

Natt 1 - 3: Havanna

Velkommen til Cuba! Rundreisen din begynner i hovedstaden Havana, hvor man lett kan få inntrykk av å ha kommet tilbake til 1950-årene. Du vil bli hentet på flyplassen (bare let etter noen med navnet ditt på et skilt!) og kjørt til ditt "casa particular", hvor du kan ta en dusj og slapp… Les mer

Villa Florez  eller lignende

Natt 4 - 6: Viñales

På dag 4 blir du plukket opp av en taxi og kjørt til Viazul busstasjon. Derfra vil du ta en buss til Viñales, hvor du cirka 3-4 timer senere vil blitt møtt av et fantastisk landskap. Det er her tobakken vokser! Vær obs på de mange menneskene som mest sannsynlig vil møte deg på busstasjonen - de … Les mer

Villa Silvia  eller lignende

Natt 7 & 8: Cienfuegos

Dag 7 begynner med en kjøretur på omtrent 8 timer til Cienfuegos. Det går kun én buss om dagen og den går tidlig, så pass på og nå den! Kanskje du kan bruke tiden på å snakke litt om opplevelsene dine så langt med de andre passasjerene?

Cienfuegos er kjent som "den sørlige perlen&qu… Les mer

Cienfuegos Center Luis Emilio y Odalys  eller lignende

Natt 9 - 11: Trinidad

På dag 9 forlater du Cienfuegos og reiser videre mot den koloniale byen Trinidad, som er cirka 2 timer unna med buss. Her virker det virkelig som om tiden har stått stille! Brosteingater, hestekjerrer og klassisk cubansk musikk hører til. Byen blomstrer og samtidig holder den fast til sine kolon… Les mer

309 Calle Simón Bolívar  eller lignende

Natt 12 - 14: Varadero

På dag 12 kjører bussen deg videre til siste destinasjonen på denne rundreisen: Varadero. Dette steder ligger ved den nordlige kysten og er alt man kan ønske seg av et karibisk badested: hvite sandstrender med et asurblått hav som er så klart at du ser fiskene! Etter en spennende rundreise i Cub… Les mer

Isorazul  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visum (ca. kr 475 p.p., se ytterlige informasjon)
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Bussbillett eller privattransport

Vær obs på at du når du bestiller kan velge mellom enkelt- eller dobbeltrom med bussbilletter eller privattransport. Hvis du velger bussbilletter skal du selv gå til bussholdeplassene. Velger du privattransport, så vil du bli hentet ved din "casa particular".

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbeltrom med bussbilletter
Min 3 personer og maks 3 personer i et Tremannsrom med bussbilletter
Maks 1 person i et Enkeltrom med bussbilletter

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er nesten ikke tilgjengelig i Cuba, men mot betaling kan du bruke det noen steder.

Språkinformasjon

Alle guider som er med på utfluktene snakker godt engelsk. I Cuba snakkes det spansk, og ikke alle cubanere kan engelsk. Du vil få telefonnummeret til en kontaktperson som snakker engelsk, som kan hjelpe deg i tilfelle det oppstår språkproblemer.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Visumkrav

Merk at du må ha visum og reiseforsikring for å besøke Cuba. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_cuba/id2415595/#innreise for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.embacuba.no

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til Cuba. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Pengeinformasjon

På Cuba you kan du ta ut penger med kredittkort fra Visa eller MasterCard. Debetkort og American Express er ikke akseptert.

Kopi av helseforsikring

Cubansk immigrasjon krever at reisende har et bevis på sin reiseforsikring, oversatt til engelsk, ved ankomst i Havana.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisegruppe

Velger du privattransport, så vil du reise alene.
Velger du å reise mellom byene per buss, så kan det hende du reiser alene også. Hvis det er noen andre som bestiller samme reise på samme tidspunkt, kommer du til å reise i en gruppe.

Casa particulares

Casas Particulares er typiske overnattingssteder i Cuba. De er innredet på en enkel og grunnleggende måte og drives av kubanske familier. Svært ofte vil du bo i samme leilighet/hus som familien, men du vil ha ditt eget private rom, inkludert bad. I motsetning til et opphold på et hotell vil du ha muligheten til å bli kjent med den typiske kubanske livsstilen og kulturen, og kan få ganske mange insider-tips fra vertene dine.

Dobbeltrom er vanligvis utstyrt med enkeltsenger og tremannsrom er vanligvis utstyrt med 2 dobbeltsenger.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret