• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Ny rundreise: Det beste av Vietnam med cruise

Rundreise 17 eller 18 netter Vietnam

(11 Vurderinger)
per person fra kr 11 609
basert på 2 personer

Allerede bestilt 24 ganger

Bli med på vår nye rundreise til Vietnam! Inkl. fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Kristiansand, 16 netter, frokost, utflukter med guide, et cruise langs Halong Bay og transport! Pris er p.p. i rom for 2.

Benytt alle sanser og hengi deg til de eksotiske duftene fra vietnamesisk mat og lydene fra folkelivet i Hanoi og Ho Chi Minh. Begi deg ut på et cruise blant vakre fjell og emeraldgrønt vann i Halong Bay og bli kjent med landets historie i enestående templer og museer. Opplev den fargerike kulturen på markedene og ta bena fatt på fjelltur fra Sapa til landsbyen Cat Cat. Vil du oppleve mye på rundreise i Asia, er dette reisen for deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter i Viet View Hotel (Hanoi) med frokost
 • 2 netter i Sapa Bamboo Hotel (Lào Cai) med frokost
 • 1 natt på cruiseskip Glory Cruise Halong Bay med helpensjon
 • 1 natt på nattog (fra Hanoi til Danang (Hoi An))
 • 5 netter in Lantern Hotel (Hoi An) med frokost
 • 3 netter i Liberty Park View (Ho Chi Minh City) med frokost
 • Fly fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Kristiansand & tilbake fra Ho Chi Minh City til Oslo Gardermoen
 • Halvdagsutflukt til Cat Cat Village (på dag 4)
 • Dagstur gjennom Hanoi by (dag 8)
 • Halvdagsutflukt til My Son Sanctuary (på dag 11)
 • Dagstur til tunnelkomplekset Cu Chi og Cao Dai Tempelet (dag 15)
 • Engelsktalende guide gjennom hele turen
 • Innenlandsflyvning fra Danang til Ho Chi Minh City
 • All transport mellom stedene
 • Bussbilletter Hanoi - Sapa - Hanoi
Tilvalg
 • Utflukt Bai Dinh - Trang An (dag 7)
 • Dagstur Hoi An med cruise og besøk til landsby (dag 12)
 • Mekong Delta - Cai Be flytende marked (dag 16)
Dette opplever du på reisen:

Reisen starter i livlige Hanoi, der du bor den første natten. På dag 2 reiser du med buss til Sapa hvor du tilbringer 1 natt og dag 3 i vakkert landskap. Dag 5 er det på tide med reisens høydepunkt, et cruise i Halong Bay. Videre går reisen tilbake til Hoi An med pittoreske gater og Danang med sine templer, før du tilbringer de siste 3 nettene i Ho Chi Minh med spennende dagsutflukter til Cao Dai Temple og Tunnelene i Cu Chi.

 1. Natt 1: Hanoi

  Ditt vietnamesiske eventyr begynner i Hanoi! Du blir hentet på flyplassen av en sjåfør som tar deg til ditt første hotell. Her har du den første dagen til å bli kjent med denne livlige byen. Prøv det vietnamesiske kjøkkenet og oppdag at den franske innflytelsen har satt sitt spor og blandet seg med den vietnamesiske kulturen - spis en baguette med din nuddelsuppe. Trafikken i byen er mildt sagt imponerende, men summingen fra motorer og lettere kaos blir du fort vant til. I Hanoi finner du også en rekke interessante museer og templer.

  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel

  Hotel Hanoi, Vietnam

  Viet View Hotel ligger kun 5 minutters gange fra Hoan Kiem Lake, et vanndukketeater og andre populære severdigheter. Hotellet er en oase av ro i den ultraurbane metropolen. Hotellet har en restaurant med panoramautsikt, en bar og et spa. WiFi tilgjengelig i hele hotellet. Hotellet har en døgnåpen resepsjon og engelske aviser er tilgjengelig hvis du vil slappe av med litt nyheter i lobbyen.
  Rom: Du bor i et komfortabelt, elegant rom med tregulv. Alle rommene har aircondition, minibar og flatskjerm-TV. Badet har dusj, badekar og toalett.

  Les mer
 2. Natt 2 & 3: Fra Hanoi til Sapa (med buss)

  Dag 2 starter tidlig! Etter frokost bærer det avgårde til Sapa med buss. Dette er en reise på ca 5,5 timer gjennom et fjellandskap og du ankommer like før lunsj. Resten av dagen og hele dag 3 har du tid til å utforske de vakre omgivelsene i Sapa. I denne fjellandsbyen finner du flott natur med storslåtte grønne rismarker som ligger mot fjellene. Fjellstasjonen ble etablert så tidlig som på 1920-tallet av franskmenn. I tillegg til storslått natur finner du koselige landsbyer som fremdeles lever som i gamle dager.

  Sapa Bamboo Hotel

  Bamboo Sapa Hotel (klikk her for hotellinfo)

  Hotel Lào Cai, Vietnam

  Hotellet ligger på 1650 meters høyde over havet i hjertet av Sapa, og tilbyr en fantastisk utsikt over fjellkjeden Hoang Lien - dette er perfekt for deg som liker natur. Her bor du komfortabelt med gratis WiFi og en stor bar - hvor du kan nyte lokal musikk og underholdningsshow. Restauranten serverer over 100 tradisjonelle vietnamesiske retter.
  Rom: De moderne rommene er utstyrt med minibar, satellitt-TV, aircondition og eget bad med badekar eller dusj.

  Les mer
 3. Natt 4: Utflukt til Cat Cat Village - Hanoi

  På dag 4 får du sjansen til å gå en fjelltur gjennom naturidylliske omgivelser når du setter kursen mot landsbyen Cat Cat, som ligger ved foten av fjellet Fansipan. Turen varer i ca. 3 timer og tar deg igjennom typisk vietnamesisk landskap, igjennom risåkre og idylliske fjellsider. I Cat Cat ser du det vietnamesiske dagliglivet i utfoldelse, og du får en unik mulighet til å møte en H'mong familie og se hvordan tradisjonelle H'mong klær blir laget. Du vil også besøke landsbyen Sin Chai, der hjemmene fremdeles er laget av Pumu-tre. Du reiser tilbake til Sapa med buss og drar deretter videre til Hanoi, hvor du ankommer rundt kl. 21:00.

 4. Natt 5: Hanoi - Halong Bay

  På dag 5 starter dagen også tidlig. Om morgenen blir du tatt med til havnebyen Halong, hvor du går ombord på skipet Glory Legend Cruise. Det første du gjør i et ekte kinesisk skip, er å nyte en deilig lunsj, før du lener deg tilbake og nyter det majestetiske landskapet som reiser forbi. Det har tatt mer enn 500 millioner år å forme de 1600 øyene og kalkstenspilarene i Halong Bay, og i dag er dette et av høydepunktene på enhver reise til Vietnam. Halong Bay, som ligger på grensen til Kina, er utvilsomt en av de vakreste buktene du vil se. På cruiset vil du reise langs de berømte klippene og til små fiskerlandsbyer. Når skipets vennlige betjening oppfordrer til det, er det heller ingenting i veien for å ta seg et svalende bad i det emeraldgrønne vannet.

  Glory Legend Cruise

  Cruiseskip Hanoi, Vietnam

  Stig ombord på det komfortable Glory Legend Cruise skipet. Glory Cruise gir deg et avslappende cruise langs vakre Halong Bay. Glory Legend Cruise er utstyrt med solide tremøbler og har en bar, et stort soldekk og en restaurant som serverer vietnamesiske spesialiteter. På skipet vil du ha tilgang til WiFi. Du får helpensjon under ditt opphold med et “A la Carte’-utvalg i restauranten på andre dekk med både lokale og internasjonale retter.
  Lugar: Alle lugarene på cruiseskipet er utstyrt med store vinduer mot havet som gjør utsikten på rommet til hovedattraksjonens. Rommene har også aircondition, en pult og et privat bad med hårføner.

  Les mer
 5. Natt 6 & 7: Halong - Hanoi

  Dagen etter våkner du opp på skipet til en vakker soloppgang, frisk sjøluft og en god frokost. Cruiset fortsetter ferden mellom små øyer, fiskerlandsbyer og det skjønne klippelandskapet. Etter lunsj ombord tas du med tilbake til Halong, en by på UNESCOs verdensarvliste. Derifra går turen tilbake til Hanoi hvor du har hele dag 7 til å utforske byen. Vil du helst på en guidet utflukt? Da kan du bestille utflukten fra Bai Dinh til Trang An for kr 539 p.p. Dersom du velger denne utflukten tas du med til Bai Dinh Pagoda, det største tempelkomplekset i Vietnam. Her finner du også 500 La Han-statuer og den største Buddha-statuen i Vietnam. Etter en deilig lunsj i restauranten, der du kan smake vietnamesiske spesialiteter som geit og Ngoc Duong vin, reiser du videre kl.13 til Trang An, en by som er et kjent snorkle- og dykkeparadis.

 6. Natt 8: Ho Chi Minh Mausoleum

  Idag reiser du kl. 09:00 for en utflukt til Ho Chi Minh-Mausoleet, det tidligere presidentpalasset og Litteraturens tempel. I det siste holdes det en forestilling med tradisjonell musikk. Etter forestillingen venter en god lunsj, komplett med tradisjonell Pho Hanoi nudelsuppe. På ettermiddagen kan du selv velge om du ønsker å besøke templer eller andre museer. På slutten av omvisningen har du mulighet til å se et vanndukketeater (ca. kr 50 p.p. -betales på stedet) og om kvelden setter du deg på toget til Hoi An. På toget overnatter du i en delt 4-mannslugar.

 7. Natt 9 - 13: Danang - Hoi An

  Etter en natt på toget kommer du til Danang. Her venter en sjåfør på deg og du blir tatt med til Hoi An. Resten av dagen har du tid til å oppdage denne hyggelige byen. Kystbyen Hoi An er av mange ansett som den vennligste byen i Vietnam. Den består av pittoreske gater og smug og er koselig opplyst på kvelden. Vandre i gamlebyen, som er på UNESCOs verdensarvliste, ta et bilde av den japanske broen, ta en titt på de gamle kjøpmannshusene, beundre templer som Quan Cong og kos deg i de mange barene og restaurantene. Ta et matlagingskurs, utvid garderoben hos en skredder eller unn deg en massasje. Dag 10 kan du bruke som du vil!

  På dag 11 reiser du kl. 08:00 etter frokost til My Son, et tempelkompleks ca. 69 km fra Danang. Komplekset ble bygget mellom det 4. og 12. århundre og består av forskjellige templer og tårn, satt vakkert sammen av rød murstein. Etter lunsj bærer det tilbake til Hoi An.

  De kommende to dagene kan du selv bestemme om du vil slappe av i hotellet eller om du vil ut og utforske byen. Ønsker du å få med deg noen spennende severdigheter utenfor byen, er det mulig å legge til en Hoi An dagstur med elvecruise og besøk til artisanlandsbyer, for kr 479 p.p. ved bestilling. Utflukten består av en tur igjennom den pittoreske byen med et cruise over elven Thu Bon Rivier til landsbyen Kim Bing. Etter cruiset legger du til ved den berømte stranden Cua Dai.

  Hoi An Lantern Hotel

  Hoi An Lantern

  Hotel Hội An, Vietnam

  Beliggende i nærheten av havnebyen Hoi An bor du under ditt 5 netters opphold kun 5 minutters gange fra sentralmarkedet. På hotellet kan du gjøre ulike aktiviteter, blant annet karaoke, biljard og matlagingskurs. Hotellet tilbyr også transport og et utendørsbasseng. I øverste etasje finner du restauranten hvor du kan fråtse i vietnamesisk og internasjonal mat og en fin panoramautsikt.
  Rom: Rommene er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV og minibar. Badet har badekar, gratis toalettartikler og hårføner. I rommet har du gratis WiFi.

  Les mer
 8. Natt 14: Hoi An - Ho Chi Minh City

  I dag flyr du fra Hoi An til Ho Chi Minh, og du vil bli hentet på flyplassen og tatt med til hotellet ditt. Ho Chi Minh, også kjent som Saigon, er den største byen i Vietnam. Her finner du en by med store kontraster fra små gjestehus til store hoteller, markedsboder til store shoppingkomplekser og templer i nærheten av skyskrapere. Bli med på det deilige kaoset du også - alle besøkende til Ho Chi Minh blir positivt påvirket av den pulserende atmosfæren.

  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Hotel Ho Chi Minh-byen, Vietnam

  Liberty Park View ligger i hjertet av Ho Chi Minh City, i nærheten av Ben Thanh markedet. Her finner du en utsikt over Saigon-elven og et flott svømmebasseng på taket. Liker du å trene kan du benytte deg av treningssenteret eller unne deg en avslappende massasje eller spabehandling (mot en avgift) etter en travel dag i byen. Ben Thanh-markedet ligger 600 meter unna, og 15-20 minutters gange unna vil du finne Operaen og Notre Dame-katedralen i Saigon.
  Rom: På alle rom har du aircondition, flatskjerm-TV, skrivebord, telefon, pult, minibar og et eget bad med dusj og toalettartikler.

  Les mer
 9. Natt 15: Cao Dai Temple og Tunnelene i Cu Chi

  På dag 15 er det på tide med den siste inkluderte utflukten på denne turen. En sjåfør tar deg med til Cao Dai Temple i Tay Ninh nær den kambodsjanske grensen, et Walt Disney fantasia fra østen, dekorert med flerfargede drager og buddhistsymboler som har statuer av Jesus, Buddha og Hindu-guden Brahma på innsiden. Denne utflukten er et lite eventyr med alle sine farger, former og bilder. På ettermiddagen går turen videre til de berømte underjordiske tunnelene - tunnelene i Cu Chi, som ble brukt av Vietcong under Vietnamkrigen.

 10. Natt 16: Ho Chi Minh City/Mekong Delta utflukt

  Du har hele dagen til å utforske byen. Hvis du foretrekker en guidet utflukt på veien, kan du bestille denne ekskursjonen: Dagstur til Mekong Delta - Cai Be flytende marked (kr 489 p.p.). Kl. 08:30 blir du hentet på hotellet for å komme til Cai Be. På veien stopper du i Tan An for noen vakre bilder av pittoreske rismarker og vel fremme i Cai Be går du på en motorbåt til det berømte flytende markedet. Vinh Long er neste stopp. Her besøker du en familiebedrift som lager kokosnøttgodteri og popcorn. Så ta inn de naturidylliske omgivelsene i landsbyen Binh Hoa Phuoc, og ta en runde i de vakre hagene før du blir tatt med tilbake til hotellet igjen.

  På dag 17 er ditt Vietnam-eventyr over, og på flyet hjem kan du titte igjennom alle de fantastiske bildene du har tatt fra turen, mens flyet går tilbake til Norge.

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Visumavgifter
 • Måltider ikke nevnt i tilbudet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Innsjekking på hotellene

Fra kl 14.00 (cruise fra kl. 13.00)

Utsjekking på hotellene

Utsjekking til kl. 12.00 (cruise til kl. 11.30)

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn på 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-11 år får 25% rabatt (sover i ekstraseng) og betaler full pris på fly.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi er tilgjengelig i de fleste hotellene.

Tillatt bagasje

På grunn av din reise med Vietnam Airlines i Vietnam, er kun 1 stykk håndbagasje på 7 kg og 1 stykk innsjekket bagasje på 20 kg tillatt på alle flyvningene selvom de andre flyselskapene tillater større kapasitet.

Nødvendige dokumenter

Alle bussbilletter, togbilletter og verdibevis til utflukter, får du ved ankomst i Vietnam.

Gruppereise

Denne rundreisen har ikke et minimum antall deltakere. Det betyr at det kan hende at du som enkeltreisende opplever at du er alene på reisen, men det kan også hende at det er opptil 16 deltakere på reisen.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Visum-og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Vietnam. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Vietnam. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.vietnamembassy-norway.org/en/

Vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Når du har mottatt dine reisedokumenter, vennligst trykk på de blå lenkene under “Dine reisedokumenter” for å skrive dem ut.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Valuta og betaling

I Vietnam bruker de Vietnamesiske dong. Banker og kontantuttak: Visa og Mastercard aksepteres i storbyer og på turiststeder, og kan benyttes ved uttak av lokal valuta fra minibanker. Minibanker er lett tilgjengelig i de større byene.

Vær og temperaturer

Vietnam har et tropisk klima med store variasjoner mellom nord og sør. Året er delt opp i tørketid og regntid. Den tørre årstiden er fra november til mai og betegnes som vinter. I sør er været varmt og fuktig hele året med gjennomsnittlig temperatur på mellom 25ºC og 35ºC. I nord er det større forskjell mellom årstidene. Her kan temperaturen falle under 10ºC i vinterhalvåret.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt oss

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk