Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Legg ferien til Torremolinos med all-inclusive

 • Solreiser
 • Torremolinos
pris fra kr 6 019
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt 7, 10 eller 14 netter med all-inclusive i Blue Sea Gran Hotel Cervantes**** med flyplasstransport og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Kristiansand, Molde, Harstad, Sandefjord, Kristiansund eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Nyt vinter, vår, sommer eller høst i Torremolinos - et favorittsted for solsøkende turister i Spania! Nyt hyggelige dager med din kjære med et godt glass spansk rødvin, deilig tapas og salsarytmer. Velkommen til gjestfrie Spania!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i dobbeltrom i Blue Sea Gran Hotel Cervantes****
 • All inclusive
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Malaga direkte fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Kristiansand, Molde, Harstad, Sandefjord, Kristiansund eller Tromsø
Torremolinos

Torremolinos er et yndet feriested under den spanske solen på Costa del Sol ved Middelhavet og ligger kun 13 km fra storbyen Malaga. Dette var opprinnelig en fiskerlandsby, men ble mer og mer populær blant turister siden slutten av 50-tallet. Torremolinos er kjent for sine lange strender som El Bajondillo og La Carihuela. Livlige gater med restauranter og shopping ligger hovedsaklig på Calle San Miguel. Borte fra strendene finner du store hoteller, golfbaner og fornøyelsesparker samt tradisjonell andalusisk kultur som landsbyen El Calvario.

Blue Sea Gran Cervantes****

 • Hotel
 • Torremolinos, Spania
Hotel

Fasiliteter inkluderer en bufférestaurant med Middelhavsdekor, en lobbybar, en lounge og en svømmebasseng-bar. Det er innendørs og utendørs svømmebassenger, et barnebasseng, et treningsstudio og en sauna og et spillrom, event rom og massasje service hvis du ønsker å unne deg noe litt ekstra. Dette flotte 4-stjerners hotellet ligger 4 minutter fra Torremolinos togstasjon og en 8-minutters gåtur fra stranden.

 • +5
Les mer
room

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

Rommet er moderne innredet med lyse møbler og farger. Det er enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition samt eget bad og toalett. Du har enten altan eller terrasse, og det er satellitt-TV og safe (mot betaling).

Tips til hva du kan se i omgivelsene:

Costa del Sol er selvfølgelig mer enn kun Torremolinos. Vi har oppsummert noen muligheter for deg:

 • Benalmadena når du innen kun et kvarter med offentlig transport. Byen har en praktfull havn, med flotte, hvite yachter som med ett gir deg lyst til å dra på båttur. Ønsker du å begi deg ut på bølgan blå, kan du velge en av de mange båtselskapene der. Kanskje ser du til og med en delfin!
 • Besøk selvfølgelig også Malaga, som ligger kun 13 km unna. Historisk kultur finner du selvfølgelig ved Alcazaba, moderne maleri- og bildekunst er en spesialitet i Picassomuseet. Her finner du noe spennende for alle!
 • Fra Torremolinos kan du dra på en dagstur til Gibraltar via et av turselskapene i området, dersom du ikke har leiebil. Husk å ta med deg passet ditt på denne reisen! Gibraltar er et unikt sted, med imponerende fjell og søte, ville aper.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler ekstra for rommet, endelig sum ser du på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 4 personer per standardrom (maks 2 voksne og 2 barn tom 14 år eller maks 3 voksne og 1 barn tom 14 år)

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-14 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 15-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rabatt for en 3. voksen (fra 15 år)

Med 2 fullt betalende voksne i rommet, får en 3. voksen fra 15 år 25% rabatt på hotellet.

Babyseng

Det er ikke mulig å plassere en babyseng i rommet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

All inclusive

All inclusive inkluderer:
- Frokostbuffé: Fra kl 07:00 til kl. 10:00
- Lunsjbuffé: Fra kl. 13:00 til kl. 15:00
- Middagsbuffé: Fra kl. 19:00 til kl. 22:00
- Utvalg av snacks og ikke-alkoholiske drikke: Fra kl. 11:00 til kl. 23:00

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot ca. 12 EUR per dag.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport mellom flyplass og hotell

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Dette flotte 4-stjerners hotellet ligger 4 minutter fra Torremolinos togstasjon og en 8-minutters gåtur fra stranden.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret