• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

4-stjerners i historiske Gdansk

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Gdańsk
6 Vurderinger
pris fra kr 969
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Allerede bestilt 16 ganger

2, 3 eller 4 netter på flotte Grand Cru i Gdansk inkl. frokost og velkomstdrink, fly t/r.

Rett over Østersjøen ligger det en koselig by med enorm sjarm, velkommen til Gdansk. Få den gode feriefølelsen med en herlig 4-stjerners pause i historiske Gdansk - hansabyen over vannet venter med sine hyggelige kafeer, fargerike hus, smale brosteinsgater, livlige markeder og sin utrolige vakre båthavn.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Grand Cru
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Gdansk(se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Tilvalg
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (maks 4 personer)
Koselige Gdansk

Hele byen puster en varm atmosfære med rik kultur og hyggelige mennesker. Besøk den historiske havnen som en gang var vikingenes favorittsted. Unn deg et avslappende besøk til en av byens mange fantastiske spahus (til en veldig rimelig pris), nyt en polsk øl ved siden av et ekte polsk måltid på en av de tradisjonelle kneipene. Og om du vil spare ekstra mye penger: ta hele juleshoppingen her i år... ja, kanskje det til og med er en god ide å hive deg på neste års juleshopping mens du er her.

Q Hotel Grand Cru Gdańsk

 • Hotel
 • Gdańsk, Polen
dinner

Det praktfulle 4-stjerners hotellet ligger i sentrum av Gdansk og er utstyrt med både restaurant og bar. Bygningen er av klassisk gavl stil i rød murstein og gir en historisk følelse. Hver morgen våkner du opp til en deilig frokost før du legger ut på eventyr i historiske Gdansk. Hotellet har også en badstue og en vinbar der du kan unne deg litt ekstra avslapping i løpet av ferien.

 • +7
Les mer
room1

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du bor i et koselig og romslig dobbeltrom, utstyrt med en sittegruppe for sosiale anledninger, komfortable senger samt. et eget privat bad med dusj og toalett.

Eventyr i Gdansk

Det er mye flott å se i Gdansk, her er noen få anbefalinger fra TravelBird:

 • Dlugi Targ- byens vakre torg. Se det historiske rådhuset som er omgitt av fargerike gavlhus. Her kan du finne alt fra god mat, polske antikviteter og suvenirer og delta i spennende aktiviteter.
 • Gå på noen koselige dags- og kveldsturer - Gdansk er den perfekte byen å spasere i. Besøk blant annet Park Oliwski som tilbyr uimotståelige grønne avenyer med elegante fontener med tidløse elver. Et vakkert syn.
 • Gdansk er rik på kunst - besøk et av byens mange spennende kunstmuseer.
 • Sjekk ut den tradisjonelle restauranten, Brovarnia, kjent for sin fantastiske mat, restauranten brygger også sitt eget smakfulle øl.
 • Luksus for billig pris! I Gdansk, har du mulighet til å nyte ekstravagante tre-retters middager for den norske prisen av et gatekjøkken måltid. Skjem deg også bort med spabehandlinger og frisører til en veldig rimelig pris, kom tilbake til Norge med en forfrisket og opplagt versjon av deg selv.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 22:00

Utsjekking

Til kl. 07:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn 0-12 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-5 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 6-12 år bor for ca 160 NOK per natt
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Dette raffinerte hotellet ligger i en storslått rød mursteinsbygning, en 11-minutters gange fra gamlebyen og den livlige Long Market, og 1 km fra Gdańsk Główny togstasjon. Det er greit og rimelige å komme seg fra flyplassen med taxi, men det går offentlig transport til byen og fra stoppet Gdansk Wrzeszcz, er det ca 1 km til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret