• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag Sørøst-Asia på en rundreise

Rundreise 20 netter Thailand, Vietnam, Kambodsja

(4 Vurderinger)
per person fra kr 15 369
basert på 2 personer

Allerede bestilt 6 ganger

Dra på ditt livs eventyr på rundreise til Thailand, Vietnam og Kambodsja i 21 dager! Inkl. Fly fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand eller Ålesund, hotell, all transport, frokost og mye mer! Pris er p.p. i rom for 2.

Fra frodig natur og silkemyke strender til yrende byer og herlig mat - nydelige Sørøst-Asia venter på å bli oppdaget av deg. Bli med på denne reisen til våre favoritter i Thailand, Vietnam og Kambodsja og se frem til ditt livs reise!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Bangkok City Hotel
 • 1 natt på nattbuss av enkel europeisk standard fra Bangkok til Phuket
 • 2 netter på Sugar Marina Art Resort i Phuket
 • 1 overnatting på nattbuss av europeisk standard fra Phuket til Bangkok
 • 1 flyvning til Bangkok til Hanoi
 • 2 netter på Viet View Hotel i Hanoi
 • 1 natt på Glory Legend Cruise (inkl. velkomstdrink, lunsj, middag, frokost og brunsj)
 • 1 natt på nattog (i en lugar for 4 personer) fra Hanoi til Danang (Hoi An)
 • 2 netter på Lantern Hotel i Hoi An
 • 1 natt på overnattingstog (i en lugar for 4 personer) fra Danang (Hoi An) til Ho Chi Minh City
 • 2 netter på Liberty Hotel Saigon Parkview i Ho Chi Minh City
 • Fly t/r Bangkok fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand eller Ålesund
 • +2 netter på flyet
 • Flyvning fra Ho Chi Minh City til Siem Reap
 • 3 netter på Claremont Angkor Boutique Hotel i Siem Reap (Merk at bassenget her vil være stengt fra 10. mai- midten av juni 2017)
 • Bussreise av europeisk standard fra Siem Reap til Bangkok
 • 1 natt på Bangkok City Hotel
 • Frokost hver dag bortsett fra på tog- og bussreiser
 • Heldagsutflukt i Hanoi med engelsktalende guide, lunsj og inngangsbilletter
 • Heldagsutflukt til Cu Chi tunnellene med engelsktalende guide
 • Heldagsutflukt Angkor Thom med engelsktalende guide og lunsj
 • All transport underveis er inkludert
Tilvalg
 • Dag 3: Halvdagsutflukt i Bangkok
 • Dag 6: Heldagsutflukt i Phuket til Phi Phi øyene med hurtigbåt
 • Dag 12: Halvdagsutflukt til My Son
 • Dag 13: Halvdagsutflukt til Tra Que Herb Village og Matlagingskurs
 • Dag 16: Heldagsutflukt med cruise til flytende market Cai Be
 • Dag 17: Halvdagsutflukt til Tonlé Sap innsjøen og besøk til tradisjonelt verksted
 • Dag 19: Heldagsutflukt i Siem Reap, til blant annet Kulenfjellkjeden
Rundreise til Thailand, Vietnam og Kambodsja

Thailand har fått tilnavnet "Smilets land" og det kommer av den vennlige befolkningen som tar imot gjester fra hele verden med en positivitet som ikke er sammenlignbar med noe annet sted. Derfor er dette også det perfekte utgangspunktet for denne rundreisen som tar deg med til noen av Asias vakreste perler. I Thailand får du muligheten til å nyte de herlige strendene og spennende dykkemulighetene landet har blitt så kjent for, og du kan la deg forføre av landets fargerike kultur. Videre går reisen til Vietnam, landet som det er umulig å ikke forelske seg i med sin eksotiske natur, majestetiske templer og fargeglade kultur. Kambodsja er en perle som lenge har vært undervurdert som destinasjon, til tross for vakker natur og spennende kultur. I Kambodsja kan du bli kjent med landets dramatiske historie og bli kjent med en befolkning som har store drømmer for landets fremtid.

 1. Dag 1: Ditt eventyr begynner - ankomst til Bangkok

  Du ankommer like før kl.07:00 i Bangkok neste morgen, og du blir møtt på flyplassen av en sjåfør (med TravelBirdskilt og ditt navn), slik at du enkelt kommer deg til hotellet ditt i Bangkok. Etter at du har sjekket inn på hotellet har du dagen til å utforske denne sprudlende verdensmetropolen på egenhånd og du kan selvfølgelig også ta deg tid til å vende deg til dine nye omgivelser og klima.

  room

  Bangkok City Hotel

  Hotel Bangkok, Thailand

  Dette nye hotellet ligger i Bangkoks businessdistrikt på Petchaburi Road. Hotellet ligger nær byens skytrain som gjør at du raskt og enkelt kan nå resten av Bangkok. Den berømte backpackergaten Khao San Road ligger 3,6 km unna og Bangkoks sjarmerende Chinatown ligger 3,3 km unna. I ditt rom med aircondition har du gratis WiFi, TV og minibar tilgjengelig samt et bad med dusj og toalett.

  Les mer
 2. Dag 2: Utforsk Bangkok

  Etter å tilbragt din første natt i Thailand, begynner dagen med en deilig frokost på hotellet. Etter frokost har du dagen til å utforske alt Bangkok har å by på, fra nydelige templer, avslappende thaimassasje, herlig mat og livlige markeder – det er uendelig mye spennende å se og oppleve! Du har muligheten til å bestille en valgfri halvdagsutflukt som blant annet tar deg med til Wat Traimit-tempelet med verdens største gullstatue den gylne buddha og til Wat Po som er det største og eldste tempelet i Bangkok. Du blir hentet på hotellet etter frokost og inkludert i utflukten er all transport, engelsktalende guide og inngangsbilletter. Du har resten av dagen til utforske Bangkok på egenhånd og kan selv finne spennende spisesteder for lunsj og middag.

 3. Dag 3: Bangkok til Phuket

  Etter nok en deilig frokost på hotellet har du dagen til å bli enda bedre kjent med Bangkok før reisen går videre på kvelden til Phuket. Gå ikke glipp av byens fascinerende arkitektur, denne byen er et perfekt eksempel på møte mellom tradisjonell thailandsk arkitektur og moderne byliv. Ta gjerne turen innom Bangkok National Museum, Royal Barge National Museum og Bangkok Art and Culture Centre dersom du har lyst til å få en smakebit av byens mange kulturbegivenheter. Bussreisen til Phuket tar ca 13 timer og billett er inkludert.
  Overnatting: Nattbuss til Phuket

 4. Dag 4 - 6: Phuket

  På dag 4:
  Du kommer fram til Phuket på morgenen og etter at du har sjekket inn på hotellet har du resten av dagen til å utforske og nyte dette strandparadiset på egenhånd.

  På dag 5:
  Etter frokost har du muligheten til å dra på en valgfri heldagsutflukt til Phi Phi øyene med hurtigbåt. Tvillingøyene Phi Phi Don og Phi Phi Le ligger ca 48 km utenfor Phuket og disse øyene er kjent for å være en av de beste dykkedestinasjonene i Thailand. Vennligst merk at du bør kle deg i behagelige sommerklær og gode tursko for denne utflukten, inkludert er all transport, tur med hurtigbåt, engelsktalende guide og inngangsbilletter. Dersom du ikke velger å dra på denne utflukten har du hele dagen til å nyte og utforske herlige Phuket på egenhånd. Kulturen i Phuket har gjennom historien blitt farget av sine innflytelser fra Kina, Malaysia og sjøfarere som gjennom årene har hatt Phuket som handelspunkt.

  På dag 6:
  Etter frokost har du fram til ettermiddagen til å nyte det herlige strandlivet i Phuket, før reisen så går videre tilbake til Bangkok.

  Sugar Marina Art Resort

  Hotel Karon, Thailand

  Ved vakre Karon Beach finner du dette moderne hotellet som huser en utendørs svømmebasseng, treningsstudio og restaurant. Det er avkoblende dager! Rommene er elegant og moderne innredet og har aircondition, minibar, TV og et fullt utrustet bad.

  Les mer
 5. Dag 7: Bangkok til Vietnam

  Du er tilbake i Bangkok på morgenen og reiser så videre med fly til Hanoi i Vietnam. All transport på denne strekningen av reisen er inkludert, så du trenger ikke å bekymre deg om ankomst- og avgangstider. Framme i Hanoi sjekker du inn på hotellet Viet View Hotel, som er et nydelig boutique hotell med sentral beliggenhet.

  Viet View Hotel + Room

  Viet View Hotel

  Hotel Hanoi, Vietnam

  Viet View Hotel ligger kun 5 minutters gange fra Hoan Kiem Lake, et vanndukketeater og andre populære severdigheter. Hotellet er en oase av ro i den ultraurbane metropolen. Hotellet har en restaurant med panoramautsikt, en bar og et spa. WiFi tilgjengelig i hele hotellet. Hotellet har en døgnåpen resepsjon og engelske aviser er tilgjengelig hvis du vil slappe av med litt nyheter i lobbyen.
  Rom: Du bor i et komfortabelt, elegant rom med tregulv. Alle rommene har aircondition, minibar og flatskjerm-TV. Badet har dusj, badekar og toalett.

  Les mer
 6. Dag 8: Hanoi

  Du bli hentet på hotellet på morgenen (kl.08:00) for en heldagsutflukt og tatt med til presidentpalasset, Litteraturtempelet, Vietnams første universitet og mange andre spennende steder. Dette er også din sjanse til å oppleve tradisjonell vietnamesisk kultur med en tur til en lokal restaurant for lunsj og et autentisk vietnamesisk dukketeater på vann! Inkludert i utflukten er all transport, inngangsbilletter, engelsktalende guide, lunsj og dukketeater.

 7. Dag 9: Halong Bay

  Kl.08:00 blir du hentet på hotellet og tatt med på en tre og en halv times kjøretur til Halong City. Underveis kan du se utover den vietnamesiske landsbygda og de tradisjonelle rismarkene. Du går så ombord på en tradisjonell kinesisk djunk og begynner den magiske reisen gjennom den fryktinngytende Halong Bay. Underveis besøker du noen av de mystiske grottene, og på kvelden anker båten i et fredelig område hvor du skal overnatte. Du får servert herlig lunsj og middag om bord på båten, mens du nyter utsikten over det krystallklare vannet og den vakre solnedgangen. Inkludert på cruiset er en velkomstdrink, lunsj, middag og brunsj. Overnatting: Glory Legend Cruise.

  Glory Legend Cruise

  Cruiseskip Hanoi, Vietnam

  Stig ombord på det komfortable Glory Legend Cruise skipet. Glory Cruise gir deg et avslappende cruise langs vakre Halong Bay. Glory Legend Cruise er utstyrt med solide tremøbler og har en bar, et stort soldekk og en restaurant som serverer vietnamesiske spesialiteter. På skipet vil du ha tilgang til WiFi. Du får helpensjon under ditt opphold med et “A la Carte’-utvalg i restauranten på andre dekk med både lokale og internasjonale retter.
  Lugar: Alle lugarene på cruiseskipet er utstyrt med store vinduer mot havet som gjør utsikten på rommet til hovedattraksjonens. Rommene har også aircondition, en pult og et privat bad med hårføner.

  Les mer
 8. Dag 10: Fra Hanoi til Danang

  Du kommer til å våkne til en uforglemmelig soloppgang og en deilig bris av den friske havluften. Frokost blir etterfulgt av et rolig cruise forbi utallige øyer, mens du nyter den billedskjønne utsikten. Du drar til en flytende fiskelandsby hvor du får høre fascinerende historier om fiskernes hverdag. Etter lunsj vil du seile tilbake til Halong City Pier og deretter vende tilbake til Hanoi. Du er tilbake i Hanoi ca. kl.16:00 og har da resten av ettermiddagen til å utforske byen på egenhånd før turen går videre til Hoi An via Danang med nattog. Overnatting: Nattog fra Hanoi til Danang (Hoi An).

 9. Dag 11: Danang - Hoi An

  Du ankommer på togstasjonen i Danang City ca kl. 13:00, og du blir hentet her og kjørt til hotellet i Hoi An. Du kan bestille en valgfri utflukt til det unike Mỹ Sơn, som er en samling av forlatte hinduistiske templer som har opprinnelse helt tilbake til det 4. til 14. århundre. Dette spektakulære stedet regnes av eksperter for å være et av Sørøst-Asias viktigste arkeologiske steder, i selskap av Angkor i Kambodsja og Ayutthaya i Thailand. Denne utflukten avsluttes ca. Kl.17:00. Dersom du ikke ønsker å delta på denne utflukten har du dagen til å utforske Hoi An på egen hånd.

  Hoi An Lantern Hotel

  Hoi An Lantern

  Hotel Hội An, Vietnam

  Beliggende i nærheten av havnebyen Hoi An bor du under ditt 5 netters opphold kun 5 minutters gange fra sentralmarkedet. På hotellet kan du gjøre ulike aktiviteter, blant annet karaoke, biljard og matlagingskurs. Hotellet tilbyr også transport og et utendørsbasseng. I øverste etasje finner du restauranten hvor du kan fråtse i vietnamesisk og internasjonal mat og en fin panoramautsikt.
  Rom: Rommene er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV og minibar. Badet har badekar, gratis toalettartikler og hårføner. I rommet har du gratis WiFi.

  Les mer
 10. Dag 12: Hoi An

  Denne dagen har du til å utforske Hoi An akkurat som du vil, og hvis du har lyst kan du dra på utflukt til Tra Que Village, som er en sjarmerende liten landsby i utkanten av Hoi An, hvor du kan oppleve livet og arbeidet til lokale vietnamesiske bønder. Hvis du velger dette alternativet under bestillingsprosessen vil du bli møtt av en guide på hotellet og dra på sykkel fra Hoi An til Tra Que. Denne turen tar deg gjennom fredelige landsbyer og den vakre vietnamesiske landsbygda. På Tra Que får du en avslappende 15 minutters fotmassasje med urter og du kan også ta del i et flott matlagingskurs. Etter å ha tilbrakt en nydelig formiddag på bygda, sykler du tilbake til Hoi An. På ettermiddagen kan du velge å bare slappe av eller kanskje dra til Cua Dai stranden, som er kun få kilometer fra Hoi An.

 11. Dag 13: Hoi An til Ho Chi Minh

  Du har morgenen til å utforske Hoi An på egenhånd, før reisen går videre til Ho Chi Minh City på ettermiddagen. Du blir hentet på hotellet og tatt med til nattoget.
  Overnatting: Nattog fra Hoi An via Danang til Ho Chi Minh City.

 12. Dag 14: Ho Chi Minh - Chi Chi tunnellene

  Du ankommer i Ho Chi Minh City tidlig på morgenen og ved ankomst blir du hentet på togstasjonen og kjørt til hotellet. Deretter blir du tatt med på en utflukt som tar deg med til byens viktigste severdigheter, som blant annet det tidligere presidentpalasset, de gamle postkontoret og Cu Chi tunnelene. Transport og guide er inkludert på denne utflukten, men ikke lunsj og inngangsbilletter.
  Overnatting: Liberty Hotel Saigon Parkview.

  Liberty Hotel Park View Saigon + Room

  Liberty Park View

  Hotel Ho Chi Minh-byen, Vietnam

  Liberty Park View ligger i hjertet av Ho Chi Minh City, i nærheten av Ben Thanh markedet. Her finner du en utsikt over Saigon-elven. Liker du å trene kan du benytte deg av treningssenteret eller unne deg en avslappende massasje eller spabehandling (mot en avgift) etter en travel dag i byen. Ben Thanh-markedet ligger 600 meter unna, og 15-20 minutters gange unna vil du finne Operaen og Notre Dame-katedralen i Saigon.
  Rom: På alle rom har du aircondition, flatskjerm-TV, skrivebord, telefon, pult, minibar og et eget bad med dusj og toalettartikler.

  Les mer
 13. Dag 15: Cai Be og Binh Hoa Phuc Village

  Etter frokost kan du enten tilbringe dagen på å utforske byen på egenhånd, eller du kan velge å bestille en utflukt til the flytende markedet Cai Be. Her får du oppleve sjarmen av tradisjonelle flytende vietnamesiske fiskelandsbyer, bli kjent med Binh Hoa Phuc Village hvor du kan nyte naturskjønne omgivelser og tradisjonell vietnamesisk musikk.
  Overnatting: Liberty Hotel Saigon Parkview.

 14. Dag 16: Siem Reap i Kambodsja

  Etter frokost har du transfer videre til flyplassen hvor reisen går videre til Siem Reap i Kambodsja. Ved ankomst blir du hentet på flyplassen og kjørt til hotellet. Resten av dagen har du fri til å tilbringe som du vil. Dersom du vil kan du bestille en halvdagsutflukt til Tonlé Sap, som er en elv og innsjø som er av meget stor betydning i Kambodsja. Her skal du på et cruise til en flytende landsby, og på et besøk til verkstedet Les Artisan D’Angkor, hvor du får lære alt om tradisjonell kambodisk håndverk. Turen avsluttes ca. Kl.17:00 og all transport, engelsktalende guide, cruise og inngangsbilletter er inkludert i utflukten.
  Overnatting: Claremont Angkor Boutique Hotel.

  Rooftop terrace

  Hotel Claremont Angkor Siem Reap

  Hotel Siem Reap, Kambodsja

  I en stille gate i Siem Reap ligger dette rolige hotellet med en hage, et utendørs svømmebasseng, en bar, en restaurant, døgnåpen resepsjon og gratis WiFi. De komfortable dobbeltrommene er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV, en safe, te- og kaffefasiliteter, en minibar og en hårføner.

  Les mer
 15. Dag 17: Angkor Wat og Angkor Thom

  Etter frokost tilbringer du hele dagen på en utflukt til det mest berømte tempelet i ruinbyen Angkor: Ankgkor Wat. Lunsj er inkludert og blir servert på en lokal restaurant, og deretter går utflukten videre til blant annet South Gate, den gamle hovedstaden Angkor Thom fra det 12. Århundre, Bayon-tempelet og Elephant Terrace. Vennligst merk at inngangsbilletter ikke er inkludert.

 16. Dag 18: Utforsk Siem Reap

  Etter frokost kan du enten utforske Siem Reap på egenhånd eller bestille en utflukt som tar deg gjennom landsbygda til den hellige Kulenfjellkjeden hvor noen av steinene som ble brukt til å bygge Angkor templene kommer fra. Med vakker natur å beundre langs den bratte grusveien kjører vi til toppen av fjellet. Turen kommer også til å bringe oss til en herlig foss, så husk å ta med badetøyet og ta en dukkert med lokalbefolkningen! Inkludert i denne utflukten er all transport, engelsktalende guide, inngangsbilletter og lunsj.

 17. Dag 19: Tilbake til Bangkok

  Etter en tidlig frokost går reisen tilbake mot Bangkok kl.07:45. Bussreisen tar ca. 8 timer og ved ankomst i Bangkok blir du hentet og kjørt til hotellet hvor du tilbringer din siste natt på denne spennende reisen. Overnatting: Bangkok City Hotel.

 18. Dag 20: Fra Asia til Norge!

  Alle eventyr har en slutt, og nå er tiden inne å vende tilbake til Norge. Etter frokost er det på tide å si farvel til herlige Asia og du blir kjørt til flyplassen.

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn eller 3 voksne per rom. En 3. person sover i ekstraseng.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Barnerabatt

Barn 0-1 år er gratis. Barn 2-11 får 75% rabatt på hotell. Barnerabatt gjelder kun for hotellprisene og ikke flybillettprisen.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Denne rundreisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Hotell

Dersom det ikke lenger er rom tilgjengelig på det planlagte hotellet, vil du får overnatting på et hotell av tilsvarende standard og beliggenhet.

Togreisen

Vennligst vær klar over at du på dag 10 og 13 tar et nattog i 1. klasse på 14 og 17 timer i en delt sovelugar for 4 personer. Det kan derfor hende at selvom dere reiser 2 personer sammen, kan måtte dele lugaren med 2 andre personer i tillegg. Mat og drikke er ikke inkludert, men du kan ta med det du vil av forsyninger.

Betaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at halvparten av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende må du si ifra maks 24 timer etter bestilling.

Internett

WiFi er tilgjengelig på de fleste hotellene.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke Kambodsja. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 2 måneder etter innreisedato til Bangkok.

Kontakt landenes ambassader i Norge for mer informasjon:

http://www.thaiembassy.no
http://www.vietnamembassy-norway.org/en/
https://www.evisa.gov.kh/?lang=Nor

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.