Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Italiensk idyll ved Gardasjøen med leiebil

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Toscolano Maderno
pris fra kr 5 389
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

En herlig italiensk uke ved Gardasjøen: 7 netter på Piccolo Paradiso inkludert helpensjon, leiebil og fly.

Det sies at Gardasjøen er rene balsam for sjelen. De vakre omgivelsene har inspirert kunstnere og forfattere fra hele verden. Som den perfekte ferie destinasjonen, tilbyr Gardasjøen en stor variasjon av historiske bygninger, idylliske hus, frodige trær og et krystallklart vann. Du kan finne din indre ro med hotellets spektakulære utsikt eller dra på spennende utflukter i område. Uansett, en ferie ved Gardasjøen lover 100% livsnytelse.

Tilbudet inkluderer:
 • Hotel Piccolo Paradiso: 7 netter
 • Helpensjon
 • Fly t/r Milano (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil
 • Aktiviteter for barn + brus inkludert
 • Gratis parkering
 • Gratis WiFi
Din ferie ved Gardasjøen

Gardasjøen lover en herlig ferie i pittoreske omgivelser. Italias største innsjø er omgitt av høye fjell, grønne trær og idylliske landsbyer med fargerike hus. Hotellet ligger i Toscolano Maderno på Gardasjøens vestkyst og tilbyr en spektakulær utsikt over sjøen. Ta en spasertur i sentrum av byen, forbi de italienske bestemødrene som sitter og strikker utenfor sine idylliske hus, stikk innom bakeren for noen ferske småkaker, og nyt en ekte italiensk kaffe ved en av de hyggelige, små kafeene.

Hotel Piccolo Paradiso

 • Hotel
 • Toscolano Maderno, Italia
hotel front

Piccolo Paradiso betyr "lite paradis" som er en treffende beskrivelse, dette 4-stjerners hotellet ligger vakkert til ved den idylliske Gardasjøen. Hotellet åpnet sine dører i 2006 og ligger i høyden med en fantastisk utsikt over sjøens krystallklare vann. Her kan du slappe av i utendørsbassenget, boblebadet eller på solterrassen. Det finnes også et barnebasseng, bordtennis, underholdning og en lekeplass. Hotellet tilbyr også gratis parkering og gratis Wi-Fi i fellesområder. I restauranten kan du nyte deilig helpensjon inkl. et glass vin eller øl til måltider.

 • +3
Les mer
Superior Seeblick

DZ Standard dobbeltrom med fjellutsikt

Du bor på et dobbeltrom eller et superior rom med utsikt over sjøen eller fjell, eller familierom med plass til 4. Alle rom er utstyrt med air-condition, safe, balkong, satellitt-TV og privat bad med dusj eller badekar og hårføner.

Superior Seeblick

DZ Standard dobbeltrom med sjøutsikt

Standard dobbeltrommet med sjøutsikt har plass til 2 personer. Rommet har en komfortabel seng med et bad med dusj, toalett og hårføner. Rommet har også aircondition, TV, safe og balkong med fin utsikt over innsjøen.

Double Bedroom

4Z Familierom med fjellutsikt

Familierommet med fjellutsikt har plass til fire personer med en dobbeltseng og en køyeseng eller en sovesofa, og har utsikt mot fjellet. Rommet er utstyrt med telefon, satellitt-TV, safe, air condition, balkong og eget bad med dusj, toalett og hårføner.

SP Økonomi dobbeltrom med fjellutsikt

Økonomi dobbeltrom med fjellutsikt passer for 2 personer. I tillegg til en komfortabel seng har rommet et bad med dusj, toalett og toalett. Rommet har også aircondition, TV, safe og balkong med fin utsikt over fjellene.

Family Seeblick

4Z Familierom med sjøutsikt

Familierommene har en dobbeltseng og en køyeseng eller en sovesofa, og har utsikt mot sjøen. De er utstyrt med telefon, satellitt-TV, safe, air condition, balkong og eget bad med dusj, toalett og hårføner.

Våre tips
Se på kart
 • En sjarmerende havneby

  Besøk den sjarmerende havnebyen Salò (ca 15 km fra hotellet). Kjøp en deilig italiensk gelato og nyt livet mens du spaserer langs Gardasjøens lengste strandpromenade. Salò er også utmerket for shopping, og om du besøker landsbyen på lørdager, får du også oppleve et av områdets største markeder.

  Landsby Salò Landsby
 • Pittoresk landsby med ferge

  Ta fergen til den andre siden av Gardasjøen og besøk den pittoreske landsbyen Torri del Benaco. Få et lite stykke italiensk historie med lokalbåtene som tar deg med på en utflukt langs den flotte kysten.

  Landsby Torri del Benaco Landsby
 • Populære Sirmione

  På Gardasjøens sørlige side hviler byen Sirmione, som ligger på en kolle som trer ut i vannet og tilbyr magisk utsikt så lang øyet kan nå. Mange mener at dette stedet er et av de beste for en fin utsikt over sjøen!

  Kirke Chiesa di San Pietro in Mavino Kirke

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 10 per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 16:00

Utsjekking

Til kl. 10:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 2 voksne og 1 barn opptil 14 i et DZ Standard dobbeltrom med fjellutsikt
Min 2 personer og maks 2 voksne og 1 barn opptil 14 i et DZ Standard dobbeltrom med sjøutsikt
Min 4 personer og maks 4 personer i et 4Z Familierom med fjellutsikt
Min 2 personer og maks 2 personer i et SP Økonomi dobbeltrom med fjellutsikt
Min 4 personer og maks 4 personer i et 4Z Familierom med sjøutsikt

Barnerabatt

4Z Familierom med fjellutsikt, 4Z Familierom med sjøutsikt: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 2-5 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 6-8 år gamle: får en rabatt på 75% rabatt per natt
4Z Familierom med fjellutsikt, 4Z Familierom med sjøutsikt, DZ Standard dobbeltrom med fjellutsikt, DZ Standard dobbeltrom med sjøutsikt: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 9-13 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
DZ Standard dobbeltrom med fjellutsikt, DZ Standard dobbeltrom med sjøutsikt: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 2-8 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Generell gjesterabatt

Basert på minst 2 fullt betalende personer:
alle fra den tredje gjesten: får en rabatt på 30% rabatt per natt

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Parkering

Parkering er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Hovedsjåfør

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Beliggenhet

Villaggio Piccolo Paradiso ligger ved Gardasjøens, i bydelen Cecina og i nærheten av Toscolano. Gardasjøen ligger 250 meter fra hotellet og de nærmeste butikkene ligger kun 1,5 kilometer unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret