• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Unn deg drømmereisen til Mauritius

 • Solreiser
 • 11, 12, 15 eller 16 netter
 • Pointe aux Piments
pris fra kr 14 469
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 9 ganger

Opplev det eksotiske paradiset Mauritius! Du tilbringer 10 eller 14 nær stranden på Villas Mon Plaisir med helpensjon, fly og flytransport!

Med hvite sandstrender så langt øyet rekker, krystallklart vann og en cocktail under palmene i hånden? Gjør drømmen til virkelighet og tilbring en uforglemmelig ferie på Mauritius, paradisøya i Indiahavet. Du bor på et hotell ved stranden, og får du nok av å slappe av i solen, kan du dra på oppdagelsesturer. Skap minner for livet på denne paradisøya!

Tilbudet inkluderer:
 • 10 eller 14 netter i standardrom på Villas Mon Plaisir
 • Helpensjon*
 • Fly t/r Mauritius (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplassen og hotellet
Tilvalg
 • Båttur med katamaran
 • Dagstur til Sør-Mauritius
Mauritius

Mauritius er en vulkansk øy i det indiske havet øst for Madagaskar. Her er været varmt og deilig året rundt, og du kan glede deg til varme, solrike dager og milde, lune tropekvelder. Mulighetene for en dag på stranden, snorkling og dykking i det krystalklare vannet er mange, og de eventyrlystne kan se frem til å gå på oppdagelse i de tropiske regnskogene. Vil du utforske øyas mange vakre korallrev, tar du turen til nabobyen Trou aux Biches, og dykkesentrene arrangerer fantastiske turer ut i det blå. For en øy med kun 1 million innbyggere har Mauritius en utrolig rik og mangfoldig matkultur, og på ditt opphold kanl du smake både fransk, indisk, og kinesisk mat, i tillegg til de mauritiske gatekjøkkenene, for deg som vil smake noe nytt.

Historisk sett har øya vært igjennom litt av hvert. På 900-tallet var den bebodd av arabere, og siden har den vært under både nederlandsk, fransk og britisk styre, før den i 1968 fikk sin uavhengighet. Innen da nådde den også i 1700-tallet at være styrt av pirater. I øyas hovedstad Port Louis, 25 kilometer sør for ditt hotell, kan du oppleve et sammensurium av forskjellige kulturer med innflytelse fra India, Europa, Kina og Midtøsten. De nesten ubeskrivelige vakre omgivelser gjør øya til et populært reisemål, og badebyen Grand Baie, som har en av de beste strendene på hele øya.

Villas Mon Plaisir

 • Hotel
 • Pointe aux Piments, Mauritius
hotel

På Villas Mon Plaisir finner du det helt ideelle sted for din solrike strandferie. Hotellet ligger ved stranden ved byen Pointe Aux Piments, så du skal ikke mye lengre enn ut av døren fra rommet ditt, før du står med den kritthvite sanden mellom tærne. Får du nok av sand og saltvann, kan du naturligvis ta deg en dukkert i hotellets svømmebasseng eller få deg en kjølende drink i hotellets bar. Fra restaurantens terrasse kan du nyte utsikten over stranden og det azurblå hav, mens du forsyner deg av morgenbufféten eller middagsmenyen, som byr på indiske, europeiske, kinesiske og ikke minst lokale mauritiske retter. Hotellet hjelper gjerne med å arrangere utflukter, så du kan få det aller beste ut av ditt opphold på paradisøya. Du kan blant annet være med på båtturer med gjennomsiktig bunn i båten, slik at du kan oppleve skattene under havet. Spør i hotelleresepsjonen for mer informasjon.

 • +-4
Les mer
room

Standard dobbeltrom

3 personer | Rom

Du bor på et standardrom med plass til maks. 2 voksne, 1 barn (3-11 år) og 1 baby (0-2 år). Rommet har en egen altan eller terrasse, aircondition, flatskjerm-TV, safe, te- og kaffefasiliteter, telefon og eget bad.

Tilvalg: Utflukter

Du kan legge til disse utfluktene ved bestilling:

 • Båttur med katamaran: Bli med når katamaranen reiser fra Mauritius' vakre kyst på en heldagstur (ca. 8 timer). Her nyder du en avslappende dag på havet med fargestrålende fisk og krystallklart vann under en strålende sol og med en drink i hånden. Høres ikke det deilig ut? Drikkevarer og transport er inkludert, og turen finner sted mandag, torsdag og lørdag, og varer i 8 timer.
 • Tur til sør-Mauritius: Gå ikke glipp av en opplevelse for livet, når turen går mot Mauritius' sørlige del, det storslåtte Chamarel og Black River Gorge. Chamarel er et naturfenomen skapt av øyas vulkanske aktivitet og likner mest av alt et fargestrålende månelandskap av sand i røde, brune, fiolette, lilla, grønn- og blålige nyanser. Turen går også til Black River Gorge Nationalpark, hvor du skal oppleve øyas uberørte natur av jungel og fossefall. Transport, frokost og inngang til Chamarel er inkludert, turen varer ca. 8 timer og kan kun bookes om torsdagen.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Drikke til frokost og middag
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 (0-11 år) barn per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-11 år betaler et tillegg for hotellet (endelig sum ser du på betalingssiden) og betaler full pris på fly.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis hotellobbyen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Møt ved skranke 19 ved ankomst ved MY HOLIDAYS. Ventetid må påberegnes.

Helpensjon* inkluderer

Helpensjon inkluderer frokost, enkel lunsj, middag (meny eller buffé) samt brus eller juice, 1 øl eller 1 glass vin til lunsj (ikke middag).

Visum- og passinformasjon

"Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Mauritius.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Mauritius. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet er ligger ved stranden på den nordlige kysten av Mauritius, 20 kilometer nord for hovedstaden Port Louis og ca. 75 kilometer fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret