Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Idyllisk rundreise i Sør-England

Rundreise 7 eller 9 netter Storbritannia

per person fra kr 6 719
basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag pittoreske Sør-England på en eventyrlig rundreise. Reisen inkl. 7 netter på forskjellige hotell med frokost, leiebil og fly t/r fra Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger eller Trondheim. Pris er p.p. i rom for 2.

Grønne enger, glitrende kystlinjer, historiske herregårder og idylliske landsbyer – velkommen til Sør England! Denne delen av England skjuler et mangfold av skatter - fra viktorianske hus og gotiske kirker til eventyrslott og spektakulær natur. Bli med på reisen som lar deg oppleve det hele og bli kjent med Bournemouth, Devon, Cornwall, Bristol og Bath. Med bilen din, kan du fritt utforske den fantastiske naturen, og sette ditt eget tempo og antall avstikkere og stopp på ruten. Dette vil bli en uforglemmelig ferie!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netters rundreise:
 • 1 natt i Bournemouth
 • 1 natt i Exeter
 • 2 netter i Cornwall
 • 2 netter i Barnstaple
 • 1 natt i Bath/Bristol
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r London fra Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger eller Trondheim
 • Besøk til Tintagel Castle (OBS! kun fra april)
 • Cream Tea i Cornwall
 • Leiebil under opholdet
 1. Dag 1: Bournemouth

  Ditt idylliske eventyr begynner i Bournemouth. 9 km med gyllen sand og glitrende sjø, den pulserende byen Bournemouth har alt du kan ønske deg av en britisk kystby. Utforsk det store utvalget av små butikker, restauranter, vannsport i massevis og endeløse landskap med vakre, prisvinnende hager. Det fantastiske med Bournemouth er at byen er like herlig uansett vær. Om du elsker utendørs, få mest mulig ut naturreservater, gamle skoger, kysten og landsbygda. Om du elsker historie, er Bournemouth det perfekte stedet å utforske, byen tilbyr historiske hus, gallerier, slott og museer i massevis. Du har bilen din, så utforsk utover Bournemouth og oppdag de pittoreske landsbyene i nærheten. Vi lover at Bournemouth vil gi deg den perfekte starten på ditt britiske eventyr.

  Mayfair Hotel Bournemouth © Hotels&more

  Mayfair Hotel eller lignende

  Hotel Bournemouth, Storbritannia

  Omgitt av trær og satt i en vakker bygning, er dette hotellet bare 0.4 miles fra klippe Cliff Drive med utsikt over strandpromenaden, og 0,8 miles fra Bournemouth jernbanestasjonen. Hotellet tilbyr lyse rom, fra enkeltrom til familiestørrelse med eget bad, TV og kaffe- og te fasiliteter. Videre har hotellet en flott hage og en gårdsplass, pluss en bar og restaurant på stedet.

  Les mer
 2. Dag 2: Exeter og Torquay Bay

  Den neste spennende destinasjonen i ditt britiske kapittel er Devon og i de idylliske områdene rundt Exeter og Torquay Bay. I Exeter kan du spasere rundt i koselige gater med eventyriske hus og koselige, tradisjonelle engelske puber. Den lille byen Exeter er en historisk perle som ligger ved elven Exe i sørvest England. Byen dateres tilbake til romertiden, "The Exeter City Walls" og omgir sentrum. Du vil ikke angre et besøk til storslåtte Exeter Castle, et landemerke med utsikt over løvrike Northernhay og Rougemont Gardens.
  Ta også turen innom Torquay, som er verdenskjent for strender som Babbacombe og cliff Oddicombe, kystlinjen her kalles den engelske riviera. Torquay Harbour nærme sentrum byr på butikker, kafeer og en fantastisk marina. Besøk Torre Abbey, et historisk kloster som ble grunnlagt i 1196, sjekk ut spennende kunstgallerier og store hage.

  Lincombe Hall Hotel eller lignende

  Hotel Torquay, Storbritannia

  Hotellet ligger 7 minutters gange fra stranden, Torquay Harbour og Marina. Hotellet ble vinneren av South Devon Hotel of the Year og tilbyr et oppvarmet innendørs og utendørs svømmebasseng både med boblebad og gratis Wi-Fi over hele hotellet.
  De elegante rommene har en flatskjerm-TV med Freeview-kanaler, og mange har utsikt over havet. Te- og kaffefasiliteter er inkludert i alle rom.
  Maten tilberedes med lokale råvarer der det er mulig og servert i en spisesal med utsikt over bassenget og hagen.

  Les mer
 3. Dag 3 & 4: Cream Tea i Cornwall

  De neste to nettene bor du i naturskjønne Cornwall. Byen viser stolt frem sine vakre våger og viker som synger gjennom grønne enger. Etter den minste vandreturen i område, vil du skjønne at Cornwall er noe helt spesielt. En ekte Cornish cream tea opplevelse er inkludert i besøket ditt, så gjør deg klar for noen herlige, søte og smakfulle timer.
  Etter dette er du kanskje i humøret for å bevege deg på en aldri så liten gåtur, da anbefaler vi et besøk til Lantic Bay som vil belønne deg med en storslått utsikt.
  Du vil elske Cornwalls kulturarv som er rik av historiske hus, slott, museer og verdensarvsteder. Om oppholdet ditt er fra April, gir vi deg et besøk til Tintagel Castle, her kan du lære om legendene om King Arthur.
  Mens du er i Cornwall kan du utforske flere ikoniske attraksjoner som St Michaels Mount, slottet som står som en konge fra middelalderen gjennom tid og tidevann. Besøk gamle gårder i typisk "cornish" stil. Opplev The Lost Gardens of Heligan som tilbyr over 200 år med mystiske hemmeligheter og romantikk. Om du er kunstelsker anbefaler vi et besøk til flotte Tate St Ives, Cornwallls moderne kunstmuseum. Og for all del, gå ikke glipp av spektakulære Lands End, et syn så vakkert at ord kan ikke beskrive.

  Carnmarth Hotel © Hotels&more

  Carnmath Hotel eller lignende

  Hotel Newquay, Storbritannia

  Dette stilfulle hotellet bare ligger ca. en 3-minutters spasertur fra flotte Fistral Beach og en 5-minutters spasertur fra vakre Newquay Harbour. Rommene er enkle og moderne og utstyrt med eget bad, Wi-Fi, flatskjerm-TV og kaffe- og coffee utstyr. Flere av rommene har sjøutsikt og noen har balkong. Baren og restauranten har en terrasse og serverer lokale gleder fra det britiske kjøkken.

  Les mer
 4. Dag 5 & 6: Barnstaple og Bideford

  Barnstaple er en svært attraktiv landsby som ligger ved det laveste krysspunktet ved elven Taw. Dette er muligens den eldste bydelen i Storbritannia. Byen er full av kultur, underholdning og spennende historie. Mens du er i Barnstable, anbefaler vi et besøk til Castle Hill, The Museum of Barnstaple and North Devon og Heddon Valley.
  Besøk også byen Bideford, en historisk liten perle ved kysten. Forfatter Charles Kingsley bodde her og baserte sin verdensberømte roman Westward Ho! her. Byen Westward Ho! tar sitt navn fra romanen - dette er den eneste byen i Storbritannia er som har blitt oppkalt en bok, og den eneste byen som skrives offisielt med et utropstegn.

  Durrant House Hoteleller lignende

  Hotel Northam, Storbritannia

  Dette eksklusive hotellet med utsikt over elven Torridge, ligger ca. en mil fra Royal North Devon Golf Club og 1,8 miles fra Northam Burrows Country Park.
  Rommene er elegante rom med eget bad i marmor. Alle rom er utstyr med TV og te-og kaffefasiliteter. Resepsjonen holder åpent 24 timer i døgnet og du vil bli servert en deilig frokost hver morgen. Hotellet inneholder en koselig restaurant og bar, samt. en spa med full service.

  Les mer
 5. Dag 7: Bristol og Bath

  Den siste natten vil du tilbringe natten i idylliske omgivelser nærme de historiske byene Bristol og Bath. Bristol ligger ved den vakre elven Avon sørvest i England. Byen har en velstående maritim historie. Byens tidligere sentrumshavn er nå et kulturelt knutepunkt av England. Havnen fra 1800-tallet inneholder nå hyggelige restauranter, butikker og kulturinstitusjoner som moderne kunstgalleri The Arnolfini. Vi anbefaler å kjøre videre til storslåtte Bath. Bath er en by som ligger i det bølgende landskapet i sørvest England, kjent for sine varme kilder og georgiansk arkitektur fra 1700-tallet. Honning-farget Bath stein har vært brukt mye i byens historiske arkitektur og gir byen en utstråling av gylne, varme toner.

  For et eventyr du har hatt! Bruk den siste kvelden til å slappe av i en av de kunsteriske byene eller utforsk de spennende nærområdene rundt hotellet. Neste dag blir du servert en deilig frokost og du kan starte utflukten tilbake til London Gatwick. Du dropper enkelt av leiebilen der du hentet den og hopper på Norwegian flyet som står klar til å ta deg med tilbake til Norge.

  Hotel

  Swan Hoteleller lignende

  Hotel Almondsbury, Storbritannia

  Hotellet ditt ligger i landsbyen Almondsbury, kun 12 km fra livlige Bristol. På hotellet finnes det en populær gastropub, som serveres både klassiske og unike retter, og drikke-utvalget er absolutt ikke å kimse av! Her finnes det også hage og terrasse, hvor du kan slappe av når været er fint nok.
  Rom: Dobbeltrommet er utstyrt med flattskjerm-TV, te- og kaffefasiliteter, gratis WiFi samt eget baderom med dusj og hårtørker.

  Les mer
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Minimum 1 voksen eller maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi vil være tilgjengelig på noen av hotellene.

Parkering

Parkering er tilgjengelig.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Leiebil

Når dere ankommer flyplassen, kan dere hente leiebilen: YB Fiat 500. Det er mulig å oppgradere til en større bil ved å kontakte kundeservice.