Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Sol og strand ved den vakre Algarvekysten

 • Solreiser
 • Olhos de Água
pris fra kr 9 119
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg 4 eller 7 netter ved Portugals solrike Algarvekyst. Fly t/r fra Oslo Gardermoen, Bergen eller Stavanger inkl. transport fra flyplassen, og bo på Porto Bay Falésia**** med frokost. Pris er p.p. i rom for 2.

Er du lei av høstmørket, eller kanskje du allerede tenker på neste års sommerfeie? Vi har vært på jakt etter den perfekte soldestinasjonen og introduserer endelig; idylliske Albufeira. Den herlige landsbyen klemmer kysten av den sørlige Algarve-regionen og skinner av fortryllende strender, glitrende hvite hus med maurisk stil, fantastisk flerfargede klipper og gamle festninger. Den lille feriebyen har et historisk preg, men tilbyr også moderne fasiliteter som søte butikker og flotte barer og restauranter mellom koselige gater.

Tilbudet inkluderer:
 • 4 eller 7 netter i dobbeltrom på Porto Bay Falésia Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Faro fra Oslo Gardermoen, Bergen eller Stavanger
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Gratis bruk av hotellets spa og bassengområde
 • Gratis WiFi
Falésia bei Albufeira

Den Falésia stranden, som ligger mellom Vilamoura og Albufeira er en av de lengste strendene på Algarve-kysten. Langs den gylne stranden finner du restauranter, livlige barer, butikker og mange fritidsaktiviteter, du finner også øde steder der alt du hører er dine egne tanker og Atlanterhavet. Lange turer på stranden er absolutt ikke oppskrytt, og om du ønsker, kan du ta en liten båt-eller sykkeltur langs kysten og ta et besøk til pittoreske fiskelandsbyer i området.

Porto Bay Falésia

 • Hotel
 • Olhos de Água, Portugal
Hotel

Ditt lille paradis ligger bare tre minutter fra stranden: 4 * luksus med et vakkert basseng som tilbyr en spektakulær utsikt over Atlanterhavet, et spaområde, en tennisbane og en golfbane. Hotellet er det perfekte stedet å slappe av og nyte ferien. For de månedene som er litt kaldere, er det også et innendørs basseng. Skjem kroppen bort med en hamam eller badstue. Spis frokost på terrassen med utsikt over havet og prøv de rike kulinariske tilbudene i de ulike hotellrestaurantene.

 • +9
Les mer
superior sea view

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Under bestillingen kan du velge mellom to romtyper: Standard dobbeltrom eller dobbeltrom med hav havutsikt.

Havutsikt: De moderne lyse dobbeltrommene med havutsikt tilbyr komfortable senger, fantastisk panoramautsikt over det krystallklare Atlanterhavet og den hvite sandstranden. Enheten består av 2 enkle senger som kan brukes som en dobbeltseng, et skrivebord, sitteplasser, og TV. Terrassen inneholder bord og stoler som lover avslappende kveldstimer. De lyse badene er moderne og utsmykket i marmor.

Standard dobbelrom: Lyse og koselige rom, utstyrt med 2 komfortable enkeltsenger som kan brukes som en dobbeltseng. Alle rom er utstyrt med kontorpult, sitteplasser og en koselig terrasse med bord og stoler. Badene er moderne og dekorert i marmor.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Reiseforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Du vil bli hentet med en shuttle på flyplassen og kjørt direkte til hotellet som ligger bare 3 minutters gange fra stranden. Porto Bay Falésia ligger bare noen minutters gange fra flere restauranter og barer i Olhos de Agua.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret