Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

5-stjerners i det greske øyparadiset Evia

 • Solreiser
 • 7, 10 eller 14 netter
 • Malakonta
12 Vurderinger
pris fra kr 5 939
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Evia! Bo 7, 10 eller 14 netter på 5-stjerners hotell m. halvpensjon. Tilbudet inkluderer fly t/r og privat transport.

Hellas er kjent for sine historiske og vakre øygrupper. Denne gangen går reisen til utrolige Evia, landets gjemte skatt, like utenfor Aten. Her finner du små og sjarmerende fiskelandsbyer, grønne olivenhager og en fantastisk lokalbefolkning. Evia har også deilige sandstrender som strekker seg rundt hele øyen. Om du er glad i ekte middelhavskultur, vil vi anbefale Evia på det sterkeste. Det finnes ingen bedre måte å nyte livet på.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i dobbeltrom (maks. 3 voksne) på Negroponte Resort*****
 • Halvpensjon: morgenbuffé og 4-retters middag
 • Fly t/r Athen (Se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom hotell og flyplass
 • Full adgang til basseng, tennisbane og treningsstudio
 • Gratis WiFi
Evia

Den herlige ferieøya Evia er Hellas nest største øy etter Kreta. Øya byr på et variert og vakkert naturlandskap. Du vil bo midt på øyperlen, langs den kysten i den koselige byen, Eretria. Byen har vært et viktig knutepunkt blant grekerne i over 1000 år. Her kan du beundre de historiske husene, templene og klostrene som er over 1000 år gamle.
I tillegg til alle de historiske severdighetene Evia tilbyr, vil du også finne tradisjonelle og moderne barer, spennende strandaktiviteter og fantastisk lokal mat.

Negroponte Resort

 • Hotel
 • Malakonta, Hellas
resort

Det luksuriøse hotellet har 5-stjerner og ligger like ved det glitrende havet. Her kan du late deg i behagelige hagestoler og solsenger ved det flotte bassenget. Du kan også stikke innom tennisbanen eller ta deg tur på det moderne treningsstudioet til hotellet. Negroponte Resort har har også en flott restaurant, her kan du nyte autentisk gresk måltid av fersk fisk og skalldyr fisket av de lokale fiskerne. Den herlige maten kan nytes på restaurantens terrasse med utsikt over havet.

 • +7
Les mer
kamer

Dobbeltrom med fjellutsikt

De luksuriøse rommene er innredet med en komfortabel dobbeltseng, satelitt-TV, minibar, safe og egen balkong med utsikt mot fjellene. Alle rom har et fint bad i marmor og badekar. Det er plass til 3 voksne på rommene.

Vi anbefaler

Hele Evia er et vakkert syn, men øya er også full av opplevelser:

 • The Museum of Eretria - Dette er et av de viktigste museene i Hellas og det representerer funn av forskjellige epoker. Se de ekte skulpturene fra Dafnephoros Apollo og amasonen Antiopi.
 • Sykkelturer - Som nevnt tidligere, Evia har en helt vakker natur, her møtes fjell og hav. Vi anbefaler deg å leie en sykkel for dagen. Dette er den beste måten å nyte den uforglemmelige utsikten øyen tilbyr. Husk å unne deg noen herlige "pitstopp" på de små, tradisjonelle tavernaene på vei oppover... og nedover.
 • Fersk sjømat - Du finner ikke ferskere fisk. Evia er berømt for sine mangfoldige og smakelige sjømatoppskrifter. Nyt en herlig tallerken på en av Eretrias mange tavernaer med en nydelig utsikt over havet.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 4 per rom per natt (som betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 betaler full pris på hotellet og spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Det luksuriøse hotellet har 5-stjerner og ligger helt ved havet. Når du ankommer flyplassen i Aten, vil du bli hentet av en sjåfør, han eller henne vil holde et TravelBird skilt.
Du vil enten bli kjørt i en bil eller en minibuss, fra og til flyplassen, avhengig av gruppens størrelse.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret