• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Sentralt beliggende boutiquehotell i Roma

Storbyferie 2, 3, 4 eller 5 netter Roma

per person fra kr 2 949
basert på 2 personer

Allerede bestilt 5 ganger

Bo i nærheten av Spansketrappen i hjertet av sentrum av Roma. Velg 2, 3 eller 4 netter på Hotel Buenos Aires med frokost og fly t/r.

Roma er en by som gir deg kultur, eleganse og fantastiske matopplevelser til sine besøkende. Byen er hjem til unike severdigheter, kulturarv, pittoreske brosteinsgater og livsstil kun livsnytere forunt. I dette tilbudet bor du ved Spansketrappen, så du kan bruke mer tid på å utforske Romas unike skjønnhet!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på 7 Inn Spanish Steps
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Roma (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Tilgang til treningsstudio
 • 10% rabatt på mat-og drikkeservice
 • Bruk av WiFi
 • Fri bruk av minibar
 • Fri bruk av iPad på rommet
Friluftsmuseet Roma

Roma er et eneste stort friluftsmuseum. Det vil si at du kan vandre rundt i flere dager hvis du vil fra severdighet til severdighet- mulighetene er mange. Videre finner du mange utendørs kafeer, sjarmerende italienske restauranter og tradisjonelle iskrembarer. Om du så foretrekker å slappe av og nyte det ekte romerske bylivet eller vie ferien til å gjøre topp 10 av romerske severdigheter er en storbyferie i Roma alltid en gode idé!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

7 Inn Spanish Steps

(217 anmeldelser)
Hotel Roma, Italia
7 Inn Spanish Steps, Jacuzzi

Hotellet har en eksklusiv beliggenhet akkurat ved landemerket spansketrappen og tilbyr WiFi i hele bygningen såvel som en åpen minibar. Her nyter du en stor frokost hver morgen og caféen er åpen under hele dagen. Bortsettfra Spansketrappen finner du shoppingstrøket og det tilhørende torget Spagna i nærheten, mer sentralt kan det ikke bli! Hotellet ligger ca. 50 meter fra Spansketrappen, med gangavstand til Spagna med shoppinggater og med tunnelbanestasjonen Flaminio med en beliggenhet ca. 200 meter fra hotellet.

Les mer
7 Inn Spanish Steps, Room with Tropical Shower

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Alle rom er utrustet med komfortable senger, gratis WiFi, LED-belysning såvel som et privat bad med dusj, toalett samt en hårføner.

Vi anbefaler!

 • Spansketrappen: Trappen er Romas vakre og velkjente landemerke og vel verdt et besøk, spesielt siden ditt hotell kun ligger en kort gåtur unna! Begynn med et italiensk restaurantbesøk på en av de nærliggende pittoreske bakgatene før du begir deg mot trappen. Tips: Besøk trappen i solnedgangen for å oppleve La Dolce Vita-stemningen i takt med at den gylne solen går ned over bysiluetten.
 • Villa Borghese-parken ligger rett ved hotellet ditt og er en perfekt oase for den som lengter etter en rolig gåtur i vakre omgivelser. I parken finner du museet, historiske monumenter, en naturskjønn sjø og et zoo.
 • Nyt livet mens du går langs de pittoreske gatene i Romas historiske bykjerne, Centro Storico, med renessans- og barokkbygninger om hverandre. På et kvarter går du fra ditt hotell til den verdenskjente Trevi-fontenen!
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 3,50 p.p.p.n.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00 - 20:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca. 50 meter fra Spansketrappen, med gangavstand til Spagna med shoppinggater og med tunnelbanestasjonen Flaminio med en beliggenhet ca. 200 meter fra hotellet.