Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

5-stjerners langhelg i hjertet av Riga

 • Storbyferie
 • Riga
9 Vurderinger
pris fra kr 2 009
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Luksuriøst 5-stjerners opphold for 2, 3 eller 4 netter i Riga med frokost hver morgen og 1 x eksklusiv middag. Inkl. fly t/r!

Romantiske Riga inviterer deg til en velfortjent 5-stjerners weekend. Den latviske hovedstaden imponerer stadig med sine vakre gater, små kafeer, sjarmerende folkeliv og ikke minst den naturlige skjønne beliggenheten, rett ved Østersjøen. Fordyp deg i Rigas rike kultur og spennende historie. Opplev Riga med byens beste hotell og få en eksklusiv restaurantopplevelse i Pullmans prisbelønte restaurant.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i Superior King rom på Hotell Pullman Riga Old Town
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Riga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 1x middag i Pullman ekslusive Restaurant Equus (opp til 27 euros per person)
 • Gratis Wi-Fi
Riga - kultur og arkitektur

Arkitekturen som omgir Riga er en fantastisk blanding av gotisk, barokk og nyklassisisme, noe som gir Riga et unikt og vakkert utseende. Opplev romantikken som flyr gjennom de middelalderske gatene. Besøk et av byens lokale markeder og ta en lang spasertur gjennom den koselige gamlebyen. For de som elsker kunst, kultur og kulinariske skatter, anbefaler vi Riga på det sterkeste, her vil du nemlig oppleve et stort utvalg av sjarmerende kafeer og moderne barer blandet med tradisjonelle latviske puber.

Pullman 5*

 • Hotel
 • Riga, Latvia
pullman

Praktfulle Pullman Riga ligger i Old Town i hjertet av Rigas idylliske gamleby. Hotellets bygning dateres helt tilbake til 1789. Hotellet ble designet av to tyske arkitekter Johan Heinrich Kramer og Christoph Haberland og var den første murbygningen utenfor de gamle bymurene. Hotellet har fantastisk beliggenhet i nærheten av Dome Square, Stortinget, Nationalteateret og Latvia National Opera. Opplev de kulinariske gledene ved hotellets ekstraordinære og verdensberømte restaurant og kos deg med en drink i hotellets elegante bar. Videre har hotellet et vakkert spa og velværeområde med et 19 meters langt basseng. Du vil elske ditt opphold på Pullman.

 • +-4
Les mer
room

Kingsize rom

2 personer | Rom

Pullmans flotte Superior King rooms er ca. 24 til 28 m² store. Flere av rommene har panormautsikt, og alle inneholder eksklusive og komfortable Pullman senger. Rommene har gratis Wi-Fi, smart TV, safe, skrivebord, vannkoker, minibar og en regndusj på badet.

Tips!

Opplev marked og livekonsert på Kalnciems Fair:

 • På den andre siden av Vanšu-broen ligger Kalnciems Fair, en skattekiste av trehus fra 1800-tallet. Ved hjørnet av Melnsila og Kalnciema er det et marked hver lørdag fra 10 til 16 hele året.
Restaurant Equus

Med på kjøpet, gir vi deg en en fantastisk, kulinarisk opplevelse på Pullmans restaurant, Restaurant Equus.
Med sin herlige atmosfære, praktfulle interiør og sitt prisbelønte kjøkken, er Equus den stolte vinneren av Five Stars fra The American Academy of Hospitality Sciences. Equus tilbyr unik og kreativ mat basert på laget av lokale råvarer, presentert med innovative og moderne sesongmenyer. Restauranten er berømt fra sin karakteristiske innredning og sin prisbelønnede stjernekokker. Restauranten garanterer en glitrende aften og en stilfull gourmetopplevelse i verdensklasse.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Sjekk inn

Du kan sjekke inn fra kl. 14:00

Utsjekk

Sjekk ut senest kl. 12:00

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger sentralt i Riga, i gamlebyen. Det er enkelt og rimelig å ta en taxi til hotellet fra flyplassen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret