Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Aktivitet inkludert

Strauss og Mozart konsert i vakre Wien

 • Opplevelse
 • Wien
pris fra kr 6 789
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Velkommen til stemningsfulle Wien! Inkl. konsertbillett for Strauss&Mozart, 2, 3 eller 4 netter på Falkensteiner Hotel am Schlottenfeld****, frokost, fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Wien har en unik atmosfære som du ikke finner i andre byer. Barokk og gotisk arkitektur, historiske broer og fontener, samt de keiserlige palassene blander seg på en elegant måte med de moderne bygningene. Når solen går ned bak hustakene i Wien og blir til et gyllent maleri over hele byen, vil du ikke ønske å være noe annet sted. Høydepunktet på reisen din er den storslåtte konsertopplevelsen, der musikere i verdensklasse fremfører toner av Mozart og Strauss.

Tilbudet inkluderer:
 • Billett til Mozart & Strauss-konsert
 • 2, 3 eller 4 netter på Falkensteiner Hotel am Schottenfield****
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Wien fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
Tilvalg
 • Privat transport t/r mellom flyplass og hotell
Wien

Det er ikke vanskelig å tenke seg det luksuriøse livet Habsburg-familien hadde i de luksuriøse palassene sine flere århundrer siden: overdådige ball, pompøse middager, og det ene kostymet mer praktfullt enn det neste. Ved å besøke Habsburg-klanens Schönbrunn slott, kan du fremdeles få et innblikk i hvordan de levde i svunne tider. En av de mest berømte Ringstrassepalassene er i dag det kunsthistoriske museum. I Hofburg-palasset finner du kunst spredt over bygget, både samtidskunst, 1800- og 1900-tallets kunst fra forhistorien. I byen kan du også ta en titt på det miljøet den geniale komponisten Mozart en gang bodde. I tillegg til å se severdighetene i Wien bør du også nyte livet i de mange koselige kafeene.

Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld****

 • Hotel
 • Wien, Østerrike
restaurant/breakfast room 2

Dette 4-stjerners hotellet ligger i den trendy bydelen Neubau i Wien, kun 10 minutters gange fra bulevarden Ringstraße. Hotellet er stilfullt og tilbyr sine gjester også et velværeområde (med bl.a. fitness og sauna), en hyggelig hotellbar og en lounge hvor du kan slappe av i etter en innholdsrik dag ute i Wiens historiske og spennende gater. Hver morgen kan du kose deg med en stor og god frokostbuffé med regionale delikatesser og ønsker du å ta middagen på hotellet også, så kan Falkensteiner Hotel friste med deres a la carte-restaurant ‘Seventy 4’.

 • +-2
Les mer
double room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommet du blir innlosjert på er pent innredet og du finner alt du måtte behøve for et par dager i storbyen på rommet: en stor seng, et fullt utstyrt bad, minibar, kaffe- og tefasiliteter, flatskjerm Sky-TV og WiFi.

Mozart & Strauss -konsert i Kursalon

Den inkluderte konserten spilles i Kursalon hvor Johann Strauss selv en gang jobbet som fiolinist. Konserten spilles daglig og inneholder både Strauss' musikk og Mozarts komposisjoner. Konserten begynner kl 20.15 og vil vare ca. en og en halv time. Vennligst vis frem din kupong fra TravelBird på stedet. Konsert Kursalon ligger 15-20 minutter med offentlig transport fra hotellet.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r flyplass og hotell (kan legges til)
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-2 år) per rom.

Barnerabatt

0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot betaling.

Velvære

Velværeavdelingen på Hotel City Acquapura Spa gir deg tilgang til treningssenteret, samt dampdusj og tradisjonell sauna gratis.

Konserten

Konserten begynner kl 20.15 og vil vare ca en og en halv time. Husk å skrive ut din TravelBird-kupong og presentere den på konserten. Konsertsalen Kursalon ligger ca 15-20 min med offentlig transport fra hotellet.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld ligger i Wiens 7. distrikt, som er et svært trendy distrikt i byen. Byens palass og beste shoppinggater nås lett til fots, ellers finnes det gode offentlig transportmuligheter like ved hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret