Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Årets sommerferie i Kroatia

 • Solreiser
 • 7 netter
 • Makarska
pris fra kr 7 439
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Det er på tide å bestille årets sommerferie! Bo på Hotel Dalmacija med frokost i 7 netter. Inkl. fly t/r fra Oslo Gardermoen, Bergen eller Stavanger. Pris er p.p. i rom for 2.

Vend blikket mot venstre og du ser det turkise Adriaterhavet ved strandparadiset Makarska. Vend blikket til høyre og du ser det kuperte fjellet Biokovo - velkommen til Kroatias sørkyst! Bli kjent med det mangfoldige dyrelivet og den vakre naturen, nyt den fascinerende kulturen og slapp av ved sjøen. Sikre deg sommerferien din allerede nå!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter på Hotel Dalmacij****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Split fra Oslo Gardermoen, Bergen eller Stavanger
Kyststedet Makarska i Kroatia

I løpet av historien har Makarska-området vært okkupert av de gamle romerne, det ottomanske Tyrkia, så vel som det østerriksk-ungarske riket, som gjør at området har fått innflytelse fra forskjellige kulturer. I dag, i denne koselige kystbyen, nyter du de vakre strendene, velsmakende mat fra alle verdenshjørner, og interessante severdigheter. Utforsk den frodige, grønne naturen, den rike historien og restene av det romerske imperiet. Flotte kirker, Fransiskanerklosteret og Shell Museum er absolutt verdt et besøk. Om ikke strendene, havet og naturen gjør at du kommer i feriemodus, sørger Makarskas lange strandboulevard og den deilige maten for at du kan slappe helt av og nyte livet.

Hotel Dalmacija

 • Hotel
 • Makarska, Kroatia
Hotel Dalmacija

Hotel Dalmacija er 1 minutts gange fra en steinstrand. Det har et utendørs svømmebasseng og et spasenter, og ligger kun noen meter fra promenaden langs havet, som leder deg til sentrum av Makarska. Hver morgen nyter du din frokost på en terrasse med utsikt over havet. Bufférestauranten tilbyr internasjonale retter, og et utvalg av varm og kald drikke i lobbybaren. Svømmebassenget har en solterrasse der du kan slappe av og sole deg på solsengene, og i bassengbaren kan du unne deg en kjølig drikke. Spasenteret tilbyr tyrkisk bad, skjønnhetsbehandlinger og et treningsstudio. Hotellet ligger 10 minutter unna Makarska.

 • +5
Les mer
Double room

Dobbeltrom med havutsikt

2 personer | Rom

Rommene har aircondition, gratis WiFi, TV, en minibar og noen rom har utsikt mot havet og balkong. De har også et privat bad med enten badekar eller dusj, samt hårføner og toalettartikler.

TravelBirds tips

Våre anbefalinger for dagsturer i området:

 • Mostar i Bosnia-Hercegovina ligger kun 100 km unna. Byen er Hercegovinas kulturhovedstad, og ligger på Neretva-elven. Mest kjent er byen for den gamle broen Stari Most, som i middelalderen ble voktet mot inntrengere, og er et godt eksempel på den islamske påvirkningen fra det ottomanske riket. Dette er en stemningsfull og koselig by hvor du blir bedre kjent med det ekte Kroatia borte fra sommerstedene.
 • Split er den nest største byen i Kroatia og ligger ca. 60 km unna Makarska. Den ble faktisk grunnlagt av grekerne for ca. 2400 år siden, som gjør den til en av de eldste i landet. Det beste er å starte dagen langs Riva-promenaden langs havet, som er byens puls, og hvor du finner kaféer og bakerier. Deretter går turen videre for å utforske Diocletian-palasset, som har vært på UNESCOs verdensarvliste siden 1979. Det kan kanskje virke som om den gamle delen av byen er som en labyrint, men den er enkel å finne frem i. For en pause fra spennende Split legger du iskrempausen til Luka Ice Cream & Cakes.
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (kan legges til ved bestilling)
 • Turistskatt 1,00 EUR per dag per voksne eller 0,50 EUR per dag per barn (12–18 år)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 18:00

Utsjekking

Til kl. 06:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

2 voksne i hvert rom.

Barnerabatt

Det er ingen barnerabatt.

Måltider

Frokost er inkludert, men du kan også legge til halvpensjon (frokost og middag) eller helpensjon (frokost, lunsj og middag) ved bestillingen.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot en avgift på 7 EUR per dag. Vennligst kontakt kundeservice dersom du ønsker å reservere en parkeringsplass.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Offentlig transport

Du kan bestille transport til flyplassen eller ta en taxi. Alternativt kan du ta en buss til sentrum av Split, (tar ca 1 time) der du endrer til en buss som går til Makarska. Makarska busstasjon ligger en tur til hotellet for ca. en kilometer. Total vil turen da koste ca. 10,00 EUR og tar omtrent tre timer.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotel Dalmacija er 1 minutts gange fra en steinstrand. Det har et utendørs svømmebasseng og et spasenter, og ligger kun noen meter fra promenaden langs havet, som leder deg til sentrum av Makarska. Hver morgen nyter du din frokost på en terrasse med utsikt over havet. Bufférestauranten tilbyr internasjonale retter, og et utvalg av varm og kald drikke i lobbybaren. Svømmebassenget har en solterrasse der du kan slappe av og sole deg på solsengene, og i bassengbaren kan du unne deg en kjølig drikke. Spasenteret tilbyr tyrkisk bad, skjønnhetsbehandlinger og et treningsstudio. Hotellet ligger 10 minutter unna Makarska.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret