• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Flott landskap og varme på Tenerife

 • Solreiser
 • 7 eller 14 netter
 • Callao Salvaje
19 Vurderinger
pris fra kr 6 929
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 49 ganger

1 eller 2 uker på vakre og solfylte Tenerife! Inkludert fly t/r, all transport og all-inclusive.

Lyst på noen dager i shorts og solhatt? Er du en eventyrer og setter pris på fantastisk natur? Da er dette tilbudet til solfylte Tenerife noe for deg! Her danser palmetrærne i vinden, du hører den avslappende lyden av havet, og du kan kose deg med tropisk frukt. Tenerife er alltid en god idé, spesielt når man bor i byen med mest sol!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på Blue Sea Callao Garden
 • All-inclusive: frokost, lunsj og middag samt husets vin, lokal øl, brus og vann (ekskludert is og snacks)
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Under den spanske solen

Tenerife må være den mest kjente øya av Kanariøyene, takket være det flotte været, de lange strendene og den fantastiske naturen i innlandet. Hvis du først reiser dit, hvorfor skal du da ikke bo i den mest solsikre byen? Det tenkte vi også, og derfor ordnet vi denne all-inclusive reisen til akkurat Callao Salvaje. Her kan du slappe av og nyte en bekymringsløs og rolig, men superfin ferie. Trenger du litt mer liv, så ligger den kjente kystbyen Playa de las Américas kun 15 km unna.

Blue Sea Callao Garden

 • Leilighet
 • Callao Salvaje, Spania
front

Ditt hotell ligger sørvest på Tenerife, kun 300 meter fra havet, og kombinerer hyggelig atmosfære og grønne omgivelser på best mulig måte. På hovedrestauranten kan du nyte all-inclusive livet med både frokost-, lunsj- og middagsbuffé hver dag under oppholdet ditt! Blue Sea Callao Garden har flere svømmebassenger, sauna, ulike sportsmuligheter, underholdning, døgnåpent resepsjon og gratis WiFi ved hotellet. Det er taxi- og bussholdeplass i umiddelbar nærhet av hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Les mer
1 room apartment

Standardrom

3 personer | Rom

Du vil bo i en leilighet på cirka 55m², som har soveplass til 2 voksne og 2 barn (opp til 11 år). Det finnes et komplett innredet kjøkken, en stue og et romslig bad med badekar/dusj og hårtørker. Leiligheten din har egen terrasse, en safe som kan brukes mot litt ekstra betaling og en TV.

Naturopplevelser i nærheten

Livet er fint når man bor på et hotell med svømmebasseng og kun 300 meter fra stranden, men vi anbefaler at du drar på noen dagsturer for oppdagelse i tillegg. Spør i hotellresepsjonen for mer informasjon om kollektivtransport eller leie av bil.

El Teide
Denne "sovende" vulkanen er den tredje største i verden og med 3718 m over havet er også dette Spanias høyeste fjell. Landskapet er utrolig vakkert, og flora-elskeren må absolutt besøke El Teide ettersom du kan se mange flotte og sjeldne blomster og planter her.

Acantilados de los Gigantes
Er du på jakt etter dyr og spennende bergarter anbefales Acantilados de los Gigantes, som kan nås med buss 473 på under 40 minutter fra hotellet. Drømmer du om å se hvaler eller delfiner, så er dette også et sted du bør besøke!

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 16:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Enkeltreisende

kr 2 933 - kr 5 705 på hotellprisen

All-inclusive

Inkludert i all-inclusive er:
Frokostbuffé mellom kl.8:00-10:00
Lunsjbuffé mellom kl.13:00-14:30
Middagsbuffé mellom kl.18:30-21:30 med husets vin, lokal øl, vann eller brus.
Lounge mellom kl.10:00-23:00, som tilbyr lokale alkoholiske drikker, øl, cocktails, brus, te, kaffe og jus

Transport

Transport er inkludert i tilbudet. Ved ankomst på flyplassen på Tenerife vil du bli hentet og kjørt til hotellet ditt. Før hjemreisen vil du også bli kjørt til flyplassen.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 2-11 år gamle: får en rabatt på 50% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis ved resepsjonen

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Blue Sea Callao Garden ligger cirka 25 km fra Tenerife flyplass og kun 300 meter fra havet, i den mest solsikre byen på øya. Det er taxi- og bussholdeplass i umiddelbar nærhet.

Blue Sea Callao Garden
Avenida El Jable 39
38678 Callao Salvaje
Tenerife, Spania

Vilkår & Betingelser: 1. Denne reisen er kun gyldig for den valgte datoen på Blue Sea Callao Garden. 2. Se TravelBirds vilkår og betingelser for mer informasjon om kansellering. 3. TravelBird forbeholder seg retten til å foreta eventuelle endringer i dette arrangementet. 4. Eventuelle ekstra utgifter (gebyrer og turistskatt) betales på hotellet og denne bekreftelsen gjelder ikke for disse utgiftene. 5. For dette tilbudet gjelder TravelBirds vilkår og betingelser: http://travelbird.no/vilkar-og-betingelser

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret