Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Nyt livets glade dager på Tenerife

 • Solreiser
 • 7, 10 eller 14 netter
 • Puerto de la Cruz
pris fra kr 5 699
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg 7, 10 eller 14 netter på herlige Tenerife med halvpensjon. Inkludert fly t/r og transport mellom hotell og flyplass.

Tenerife er øya av tusen opplevelser. Du kan gå deg vill i den vakre naturen, slappe av på stranden, klatre Teide-fjellet og oppleve spektakulære nasjonalparker som er nydelig fargelagt av tropiske planter og frukttrær. Videre kan du shoppe, se lokale forestillinger, kose deg i den idylliske gamlebyen, ha det moro i en temapark, spille golf ...og listen ender ikke. Få tilbake livsgnist og energi på din neste ferie i dette mangfoldige paradiset, og bare gled deg til en helt herlig opplevelse!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i dobbeltrom på Hotel Turquesa Playa
 • Halvpensjon (med mulighet til å oppgradere til all-inclusive)
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz er et av de mest populære reisemålene på Kanariøyene. Byen ligger på nordsiden av Tenerife og har vært den kjæreste feriefavoritten i flere tiår. Puerto de la Cruz befinner seg i den vakre regionen Orotava-dalen, midt i en oase av et frodig grønt landskap og tropiske fruktplantasjer. Gamlebyen er idyllisk og hyggelig med en distinkt kanarisk karakter. Området rundt den gamle fiskehavnen består av koselige, brosteinsbelagte gater med tradisjonell kolonistil og kafeer og barer. I tillegg finner du også et stort utvalg av high-end butikker og flere sjarmerende markeder.

Hotel Turquesa Playa

 • Hotel
 • Puerto de la Cruz, Spania
pool

Dette flotte hotellet ligger bare 4 minutters gange fra stranden og 10 minutters ganger fra livlige Puerto de la Cruz. Hotellet har 2 utendørsbassenger, en bufférestaurant og en gratis pitch & putt golfbane. Du kan velge mellom halvpensjon eller all-inclusive. Måltidene består av en herlig blanding av det spanske tradisjonelle kjøkkenet og annen mat med moderne europeisk og amerikansk innflytelse.
Gjestene har også tilgang til innendørsbasseng, treningsstudio, badstue og badestamp for en ekstra kostnad. Fasiliteter inkluderer også tennis- og squashbaner.

 • +-4
Les mer
double room sea view

Dobbeltrom

Du kan velge mellom standard dobbeltrom og dobbeltrom med havutsikt. Alle rommene er utstyrt med komfortable senger, et kjøleskap, minibar, balkong eller terrasse, satellitt-TV og safe. Barneseng eller ekstra seng er tilgjengelig på forespørsel og barn under 6 overnatter gratis på forespørsel.

Vi anbefaler

Like utenfor hotellet finner du flere av Tenerifes flotte attraksjoner, her er våre tips:

 • Martianez Lake (1,7 km) Hjem til 7 saltvannsinnsjøer, dette er et perfekt alternativ til stranden, stedet er også komplett med barer, restauranter og nattlige lysshow.
 • Oppdag øyens lokale hemmelighet og unn deg en ekte spansk vinopplevelse. Få en smak av selve øyen med 'Guachinche' tapasbarer (16.1 km). Smak på lokale viner og tradisjonell mat. Når de lokale drar dit, vet man at dette er av beste kvalitet.
 • Se det utrolige, gamle dragetreet ved Icod de los Vinos (16.1 km)
 • Her kan du i tillegg nyte en spektakulær utsikt og en 10 km strandlinje.
 • Reiser du med barn finnes det spennende aktiviteter for barna, både på og utenfor hotellet.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende vil få en rabatt, se den endelige sluttsummen på bestillingsiden.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-9 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 10-14 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 15-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Beliggenhet

Hotellets fantastiske beliggenhet er nærme stranden og bare 10 minutters gange fra Puerto de la Cruz. Du vil bli hentet når du ankommer flyplassen og kjørt direkte til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret