Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Paradis på jord: Maldivene

 • Solreiser
pris fra kr 31 539
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Drømmeferien venter på Maldivene! Bo 7 eller 10 netter på et 4-stjerners hotell, halvpensjon, velkomstdrink, transport og fly t/r.

Svingende i en hengekøye i skyggen av palmer, en svalende bris og lyden av det indiske hav i bakgrunnen. Det er slik livet skal være... og slik er det på paradisøya Maldivene. Denne ferien er for deg som vil ligge strak ut på en strandseng med en god bok i en hånd og en søt cocktail i den andre, for deg som vil vandre på en varm, hvit strand i solnedgangen, eller snorkle av barnlig lyst blant fargerike, tropiske fisk.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 10 netter i Sun Island Resort & Spa
 • + 1 eller 2 netter på flyreisen avhengig av reisedato
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Daglig flaske vann
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (via fly og speedboat)
 • Fly t/r til Male International Airport (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Bruk av WiFi
Maldivene- et tropisk paradis

Du vet det med en gang du går av flyet, når den varme brisen møter deg i landet hvor hundrevis av paradisiske øyer ligger spredt i det krystallklare havet, dette er drømmeferien! Ditt første eventyr på reisen starter med det samme, for transporten til resorten gjøres med et fly og så en båt til øya der du tilbringer de neste feriedagene. Maldivene består av ikke mindre enn 1190 øyer og kun 200 er bebodde. På en av disse øyene, Nalaguraidhoo, nyter du din ferie med lange, hvite sandstrender, den deilige brisen fra havet, de praktfulle korallene og den unike undervannsverdenen. Du kommer ikke nærmere paradis enn Maldivene!

Sun Island Resort & Spa

 • Bungalow
 • Alifu Dhaalu Atoll, Maldivene
Sun Island Resort & Spa

Hotellet ligger på sin egen øy og har flere restauranter, et utendørs svømmebasseng og gratis WiFi. Hver morgen kan du nyte en lang og god frokost og om kvelden har du valget mellom en rekke internasjonale retter. For ekstra kostnad kan du nyte badstue og treningsrom, og i resepsjonen kan du bestille dykketurer og andre utflukter og leie utstyret du trenger.

 • +-2
Les mer
Standaardkamer

Standard bungalow på stranden

2 personer | Hytte

Du bor i standard strandbungalow. Alle bungalower har TV med dvd-spiller, sittegruppe, balkong eller terrasse og bad med dusj, bad og toalett. Dette er virkelig idyllisk!

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke
 • Helpensjon eller all-inclusive (kan legges til ved bestilling)
 • Turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 13:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilpasset rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Transport

Ved ankomst finner dere et skilt med deres navn og TravelBirds logo for transport til resorten.

For å komme til hotellet vil du først ta et innenriksfly i ca. 30 min og deretter bli tatt med i båt til hotellet i 20 min.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Internett

WiFi er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Maldivene. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visum- og passinformasjon

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Maldivenel. Kontakt Maldivenes konsulat i Norge for mer informasjon: Hammerbakken 30
1352 Kolsås
Norway. (+47) 932 32 130. liv@mantareiser.no

Tilgang på alkoholholdig drikke

Maldivene er et muslimsk land og alkohol er ulovlig. Du vil allikevel finne alkohol på de fleste resorter, men kostnadene er svært høye. Det er heller ikke lov å ta med seg alkohol inn i landet, og eventuell alkoholholdig drikke du tar med deg vil bli konfiskert på flyplassen.

Valuta og betaling

Under ditt opphold vil det du kjøper på resorten bli satt på din regning, som du kan betale ved avreise med et kredittkort. Hvis du drar andre steder kan du betale med USD, men de fleste steder er det mulig å betale med kort.

Tips

10% tips blir som regel lagt på din regning i tillegg til prisen på maten i restauranter.

Beliggenhet

Resorten ligger på en egen øy på Maldivene, og du kommer dit med fly og båt.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret