Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Benalmádena, en perle på Spanias solkyst

 • Solreiser
 • Benalmádena
6 Vurderinger
pris fra kr 2 619
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Fly til Benalmádena på solkysten: 4, 7 eller 9 netter på First Flatotel International Benalmádena på Solkysten, fly t/r!

De azurblå bølgene ruller inn og slår mot den gylne stranden. Solen står høyt på himmelen, og palmene dekorerer gatene og strandpromenaden. Svale kvelder med latter, deilig tapas og gode glass rødvin med noen du er glad i. Den norske vinteren er for lang til å ikke ta en ferie i varmere strøk.

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 7 eller 9 netter i First Flatotel International
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Gratis WiFi
Benalmádena

Bare en halvtimes biltur fra Malaga finner du det populære feriestedet Benalmádena, berømt for sine strender og sin marina. La deg sjarmere av den fine, hvite gamlebyen, Pueblo, hvor den deilige spanske atmosfæren er ivaretatt i århundrer, restaurantene er mange og Du kan til og med ta taubanen til toppen av Mount Calamorro for en vakker utsikt over kysten, Sierra Nevada, Gibraltar og på klare solfylte dager - hele veien til Marokko!

First Flatotel International

 • Hotel
 • Benalmádena, Spania
Hotel Pool

Ditt hotell ligger bare 20 meter fra stranden Yucas i Benalmádena og inntil golfbanen Torrequebrada. Hotellet har et utendørs svømmebasseng med en bar, en snackbar, et treningsstudio og en restaurant. Det vennlige personalet hjelper gjerne til med å arrangere utflukter, sykler eller leiebil samt om du vil prøve vannsport som dykking, vannski eller padleturer i Puerto Marina.

 • +-4
Les mer
Apartment

Leilighet for 4 personer

4 personer | Leilighet

Denne leiligheten er 80 m2 og har plass til opptil 4 personer. Her er det et soverom, et bad, en walk in-garderobe, en stue med sovesofa og et kjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn og kjøkkenutstyr. Leiligheten er dessuten utrustet med telefon, TV, aicondition og varme samt en balkong med havutsikt.

Room Balcony

Premium Studioleilighet for 2

2 personer | Studio

Den 40 m2 store studioleiligheten har et rom med to enkle senger, en stue med sofa, et bad med hårføner og et kjøkken med kjøleskap og kjøkkenutstyr. Leiligheten, som har plass til 2 personer, er dessuten utrustet med telefon, TV, aicondition og varme samt en balkong med havutsikt.

Double room ('junior studio')

Junior Suite for 2 u/kjøkken

2 personer | Studio

Dette er et studio uten kjøkken med plass til to gjester, og er utrustet med eget bad, en liten sittegruppe, telefon, TV, aircondition og balkong med havutsikt.

Besøk i omgivelsene

Costa del Sol er mer enn bare hav, strand og sol. I omgivelsene er det mange fine steder å besøke.

 • Reis til Málaga, hvor den gotiske katedralen og Picasso-huset trekker til seg mange besøkende hvert år. De smale gatene guider deg til store torg og landemerker som Gibralfaro Castle. Besøk også Marina Màlaga for koselige kaféer og barer for en drink i solen og det prestisjefulle Centro Pompidou Málaga, som har moderne kunstskatter fra blant andre Picasso og Frida Kahlo.
 • En annen marina du også bør besøke er Puerto Banus, vest for gamlebyen i Marbella. Her føler de med litt tykkere lommebok seg hjemme og kan vandre blant elegante butikker, førsteklasses restauranter og eksotiske barer, og ikke minst gå på kjendis-spotting!
 • Er du på ferie med familien, finnes det ikke noen bedre måte å tilbringe dagen enn i vannparkene i Mijas og Torremolinos, eller den store Tivoli World i Aroyo de Miel. Da får du en dag med moro, adrenalin og aktiviteter for hele familien.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Måltider
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 personer per dobbeltrom
Maks 4 personer per leilighet

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-17 år får rabatt på hotellet (endelig sum ser du på bestillingssiden) og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi i hele hotellet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Beliggenhet

Hotellet ligger 20 meter fra stranden Yucas i Benalmádena og drøyt 25 kilometer fra sentrale Malaga.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret