• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Sydenferie på Benalmádena på solkysten i Spania

 • Solreiser
 • 4, 7 eller 9 netter
 • Benalmádena
6 Vurderinger
pris fra kr 2 239
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Allerede bestilt 19 ganger

Fly til Benalmádena på solkysten: 4, 7 eller 9 netter på First Flatotel International Benalmádena på Solkysten, fly t/r!

De azurblå bølgene ruller inn og slår mot den gylne stranden. Solen står høyt på himmelen, og palmene dekorerer gatene og strandpromenaden. Svale kvelder med latter, deilig tapas og gode glass rødvin med noen du er glad i. Den norske vinteren er for lang til å ikke ta en ferie i varmere strøk.

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 7 eller 9 netter i First Flatotel International
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Gratis WiFi
Benalmádena

Bare en halvtimes biltur fra Malaga finner du det populære feriestedet Benalmádena, berømt for sine strender og sin marina. La deg sjarmere av den fine, hvite gamlebyen, Pueblo, hvor den deilige spanske atmosfæren er ivaretatt i århundrer, restaurantene er mange og Du kan til og med ta taubanen til toppen av Mount Calamorro for en vakker utsikt over kysten, Sierra Nevada, Gibraltar og på klare solfylte dager - hele veien til Marokko!

First Flatotel International

118 Vurderinger
 • Hotel
 • Benalmádena, Spania
Hotel Pool

Ditt hotell ligger bare 20 meter fra stranden Yucas i Benalmádena og inntil golfbanen Torrequebrada. Hotellet har et utendørs svømmebasseng med en bar, en snackbar, et treningsstudio og en restaurant. Det vennlige personalet hjelper gjerne til med å arrangere utflukter, sykler eller leiebil samt om du vil prøve vannsport som dykking, vannski eller padleturer i Puerto Marina.

Les mer
Apartment

Leilighet for 4 personer

4 personer | Leilighet

Denne leiligheten er 80 m2 og har plass til opptil 4 personer. Her er det et soverom, et bad, en walk in-garderobe, en stue med sovesofa og et kjøkken med kjøleskap, mikrobølgeovn og kjøkkenutstyr. Leiligheten er dessuten utrustet med telefon, TV, aicondition og varme samt en balkong med havutsikt.

Room Balcony

Premium Studioleilighet for 2

2 personer | Studio

Den 40 m2 store studioleiligheten har et rom med to enkle senger, en stue med sofa, et bad med hårføner og et kjøkken med kjøleskap og kjøkkenutstyr. Leiligheten, som har plass til 2 personer, er dessuten utrustet med telefon, TV, aicondition og varme samt en balkong med havutsikt.

Double room ('junior studio')

Junior Suite for 2 u/kjøkken

2 personer | Studio

Dette er et studio uten kjøkken med plass til to gjester, og er utrustet med eget bad, en liten sittegruppe, telefon, TV, aircondition og balkong med havutsikt.

Besøk i omgivelsene

Costa del Sol er mer enn bare hav, strand og sol. I omgivelsene er det mange fine steder å besøke.

 • Reis til Málaga, hvor den gotiske katedralen og Picasso-huset trekker til seg mange besøkende hvert år. De smale gatene guider deg til store torg og landemerker som Gibralfaro Castle. Besøk også Marina Màlaga for koselige kaféer og barer for en drink i solen og det prestisjefulle Centro Pompidou Málaga, som har moderne kunstskatter fra blant andre Picasso og Frida Kahlo.
 • En annen marina du også bør besøke er Puerto Banus, vest for gamlebyen i Marbella. Her føler de med litt tykkere lommebok seg hjemme og kan vandre blant elegante butikker, førsteklasses restauranter og eksotiske barer, og ikke minst gå på kjendis-spotting!
 • Er du på ferie med familien, finnes det ikke noen bedre måte å tilbringe dagen enn i vannparkene i Mijas og Torremolinos, eller den store Tivoli World i Aroyo de Miel. Da får du en dag med moro, adrenalin og aktiviteter for hele familien.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Måltider
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 17:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 personer per dobbeltrom
Maks 4 personer per leilighet

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-17 år får rabatt på hotellet (endelig sum ser du på bestillingssiden) og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Barnseng

Tilgjengelig på hotellet for EUR 6 per natt (vennligst kontakt vår kundeservice, betales på stedet).

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi i hele hotellet.

Svømmebasseng

Fra 1. april tom. 31. oktober 2018 daglig fra kl. 10.00 til kl. 20.00.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger 20 meter fra stranden Yucas i Benalmádena og drøyt 25 kilometer fra sentrale Malaga.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret