Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Cinque Terre- Et pastellfarget eventyr

 • Solreiser
 • Lavagna
pris fra kr 7 139
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7 netter i Cinque Terre. Inkl. halvpensjon, leiebil og fly t/r fra Oslo, Bergen eller Stavanger. Reisen inkl. også vinsmaking i en lokal vinkjeller, sykkelleie, togpass + Parco Cinque Terre. Pris er p.p. i rom for 2.

Lev deg inn i Italias mest fargerike område, Cinque Terre. Det historiske og naturskjønne distriktet består av fem fiskerlandsbyer, Manarola, Riomaggiore, Corniglia, Vernazza og Monterosso al Mare. Disse byene, med sine eventyrlige, små hus ligger spredt utover et vakkert landskap, mellom klipper og hav. Du bor ved krystallstranden i den lille perlen, Cavi. Den fascinerende naturen rundt hotellet lokker med sitt uberørte vann og idylliske gater. I tillegg er området spekket med vingårder, frodige olivenlunder og friske sitrushager. For en drøm!

Tilbudet inkluderer:
 • 7 netter i dobbeltrom på Hotel Doria
 • Halvpensjon (frokost og middag)
 • Leiebil
 • Fly t/r Pisa fra Oslo, Bergen eller Stavanger
 • Inngangsbillett og togbillett til nasjonalparken Cinque Terre
 • Vinsmaking i en lokal vinkjeller
 • Strandservice fra 1. juni til 30 september (2 solstoler og 1 parasoll per rom)
 • Sykkelleie (avhengig av tilgjengelighet)
Cinque Terre Nasjonalpark

Nasjonalparken ligger langs den italienske kysten og er kjent for de fem småbyene, som klamrer seg fast ved de bratte klippeveggene. Cinque Terre er med på UNESCOs verdensarvliste og puster rik historie og livlig italiensk kultur.

Hotel Doria

 • Hotel
 • Lavagna, Italia
Doria Hotel

Dette hotellet ligger i pittoreske Cavi, en italiensk fiskerby med fargeglade hus, smale gater og en deilig avslappet atmosfære. Anlegget ligger rett ved havet, mellom Portofino og Cinque Terre, på en av områdets vakreste strender. Hotel Doria har en egen restaurant der frokosten serveres som buffé hver morgen. Lunsj og middag får hotellets gjester velge på tradisjonelle italienske retter såvel som lokale spesialiteter fra restaurantens á la carte meny. Hotellet har en bar, en stor terrasse, spillrom og en stor hage.

 • +-2
Les mer
Standard Double Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Bo i store og luftige dobbeltrom med koselig interiør. Hvert rom har et eget bad, utrustet med dusj, hårføner og diverse toalettartikler. Alle rom på Hotel Doria har dessuten aircondition, WiFi, TV, safe, kjøleskap, fryser og egen telefon.

De 5 byene

 • Monterosso al Mare er den største av de fem byene og ansees som "hovedstaden". Byen er fin og velholdt og har en ny og en gammel bydel. Det går an å sole seg og bade, samtidig som byen har mange hyggelige butikker.
 • Vernazza er kanskje den mest pittoreske av de fem byene. Her finner du en liten sandstrand, majestetiske klipper og dypt vann. Besøker du Vernazza må du teste den lokale, egenproduserte vinsorten!
 • Corniglia: ligger på en holme ved havet inntil vakre vinåkre. Byen er den roligste av de fem byene.
 • Manarola: I denne byen må du ikke glipp av Via dell’Amore, en vandresti som linker sammen Manarola og Riomaggiore.
 • Riomaggiore: Den sørligste av de fem byene. Kjent for store nivåforskjeller og fantastisk utsikt. På den høyeste delen av byen ligger kirken San Giovanni Batista som ble bygget allerede i år 1340.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Parkering og bensin
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-6 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 7-12 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 1-17 år får 20% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi.

Parkering

Parkering er 10 EUR i garasje og 6 EUR ved utendørs parkering. Ta kontakt med kundeservice eller skrive en e-post direkte til hotellet for å reservere plass.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger i en idyllisk italiensk by som heter Cavi, intil den største, vakreste stranden i Tigulliobukten. Fra Firenze er det ca 2 timer med bil til Cavi. Du henter leiebilen din når du ankommer flyplassen i Pisa, og reisen fra Pisa til hotellet tar ca 1 time og 20 minutter.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret