Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Utrolig rundreise i Portugal

Rundreise 7 netter Portugal

per person fra kr 5 719
basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7 netter i 4 fantastiske byer: Lisboa, Porto, Aveiro og Sintra. Inkl. hotell med frokost, fly t/r fra Oslo Gardermoen, Tromsø, Haugesund, Ålesund, Kristiansand, Harstad eller Molde + leiebil og båttur. Pris er p.p. i rom for 2.

Fantastiske Portugal lokker med sine historiske byer, smakfulle viner og vakre natur. Denne reisen lar deg oppleve Porto, Aveiro, Sintra og Lisboa. Med leiebilen din, som du henter på flyplassen, kan du sette ditt eget tempo og bestemme dine egne stopp. Den glitrende portugisiske kulturen vil fargelegge dine neste 7 netter i livlige og lyse toner. Besøk majestetiske bygninger, spaser i idylliske gater, se solnedgangen fra båt i Averio og fortap deg i Portugisiske delikatesser.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Clip Hotel Porto
 • 2 netter på Aveiro City Lodge, inkl. velkomstpakke
 • 1 natt på Hotel Quinta das Murtas i Sintra
 • 2 netter på A.S. Lisboa in Lisboa
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Lisboa fra Oslo, Tromsø, Haugesund, Ålesund, Kristiansand, Harstad eller Molde
 • Leiebil
 • Båttur i Aveiro
 • Gratis WiFi på alle hotell
 1. Dag 1 & 2: Porto

  I dag starter ditt portugisiske eventyr. Dine to første netter tilbringer du i Porto, en fascinerende og levende by med en omfattende historie, spennende turistattraksjoner og et yrende uteliv. På grunn av sitt store mangfold, appellerer byen til omtrent alle. Porto er vakker og kontrastrik. Den imponerer med sine flotte variasjoner, fra de trange gatene som utgjør det gamle Ribeira-distriktet til de store torgene i Avenida dos Aliados. Regionen er kjent for produksjon av Portvin, som fortsatt er lagret i store kjellere langs bredden av den mektige elven Douro. Hotellet ditt ligger i vake Vila Nova de Gaia, et område fullt av tradisjonelle restauranter, vinkjellere og butikker.
  (Klikk på den blå linken under for å lese om hotellet ditt i Porto)

  Aeroporto da Portela / Lisboa -> Clip Hotel 301.4 km

  ClipHotel

  Clip Hotel

  (43 anmeldelser)
  Hotel Vila Nova de Gaia, Portugal

  Clip Hotel ligger i sentrum av vakre Vila Nova de Gaia, like ved en metro deg til sentrum av Porto på få minutter. Hotellet tilbyr gratis internett og har en veldig behjelpelig resepsjon. Du vil servert en deilig frokost hver morgen. Du bor i et av de romslige dobbeltrommene, som er ca. 14m store. Rommene har lys innredning, en dobbeltseng eller to enkeltsenger og alle nødvendige fasiliteter som TV, eget bad med dusj, toalett og hårføner.

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Aveiro

  Etter 2 herlige netter i Porto, kjører du videre til den portugisiske perlen, Aveiro, hvor du tilbringer dine neste 2 netter. Lille Aveiro er full av ekte portugisisk sjarm og en hyggelige lokalbefolkning. Byens vakre kanaler og gondoler har gitt byen kallenavnet lille Venezia. Under oppholdet ditt her, tar vi deg med på en koselig seiltur rundt byen. Tradisjonelt er dette en liten fiskeby og er perfekt for avslapping i rolige og romantiske, historiske og harmoniske omgivelser.
  (Klikk på den blå linken under for å lese om hotellet ditt i Aveiro)

  Clip Hotel -> Aveiro City Lodge 71.1 km

  Hallway

  Aveiro City Lodge

  (120 anmeldelser)
  Hotel Aveiro, Portugal

  Aveiro City Lodge ligger ca. 1,5 kilometer fra jernbanestasjonen og er i nærheten av flere historiske severdigheter i Aveiro. Du kan få med deg vakre solnedgangen takket være hotellets flotte terrasse. Wi-Fi er gratis, resepsjonen er åpen 24-timer og en herlig frokost venter deg om morgen. Hotellet har også en koselig fellesstue og bagasjeoppbevaring. Og best av alt? På taket finner du et jacuzzi, her kan du også nyte en vakker utsikt.
  Du vil bo på et stilfullt dobbeltrom med en romslig dobbeltseng, kabel-TV, telefon, skrivebord og eget bad med dusj og toalett.

  Les mer
 3. Dag 5: Sintra

  Idag er det klart for å besøke en ekte eventyrby. Med sine rislende fjell, skyggende skoger, eksotiske hager og fortryllende slott, er Sintra som en side, revet rett fra en eventyrbok.
  Byens vakre sentrum, Sintra-Via, er listet på UNESCOs verdensarvliste og er fargelagt av herregårder som ruller seg ned frodige åser, helt ned til Atlanterhavet. Dette var en gang sommerresidens for portugisiske konger, og idag, et ubeskrivelig vakkert syn. Vi anbefaler et besøk til Palacio da Sintra eller Palacio da Pena, og kanskje legg deg ut på en spennende vandretur i de magiske skogene. Vi lover at Sintra vil bli en eventyrisk opplevelse.
  (Klikk på den blå linken under for å lese om hotellet ditt i Sintra)

  Aveiro City Lodge -> Quinta das murtas 269.7 km

  room 2

  Quinta das Murtas

  (59 anmeldelser)
  Hotel Sintra, Portugal

  Hotellet du vil bo på er like eventyrlig som Sintra selv. Det ligger i naturparken Sintra-Cascais og er en såkalt 'quinta', som er en bygning hvor de rike fra Lisboa pleide å bo om somrene for å få litt kulde. Quinta das Murtas har et utendørs svømmebasseng(åpent kun i sommersesongen), et jacuzzi åpent i helgene, en stor terrasse og en hage fylt med tropiske planter og fugler. Her kan du slappe av for fullt! Om morgenen kan du nyte en frokostbuffé med pølser, ost, brød, hjemmebakte kaker, fersk frukt, jus, kaffe, te og mer!

  • +1
  Les mer
 4. Dag 6 - 8: Lisboa

  Da er det klart for å kjøre videre til Portugals fantastiske hovedstad, Lisboa. Byen er rik på historie, kunst og kultur. Hopp på den gule trikken som tar deg med rundt, og opp byens bratte bakker. Selv om Lisboa er en moderne storby, sies det at den fortsatt gir en landsbyfølelse, dette er på grunn av de historiske nabolagene og de mangfoldige kulturene som har utbredt seg over tid.
  Lisboa er berømt for sin fantastiske vin og smakfulle kjøkken, og vi anbefaler (på det aller sterkeste) å prøve en fersk Pastel de nata, helt himmelsk!
  Gjør det beste ut av dine to siste netter og spaser gjennom gatene i Baixa distriktet, slapp av på en kafe langs elven Tagus og besøk det vakre området i Belém med sine monumenter og middelalderske bygninger. På dag 8 flyr vi deg tilbake til Norge, og du sitter igjen med opplevelsene fra en spektakulær reise du aldri vil glemme.
  (Klikk på den blå linken under for å lese om hotellet ditt i Lisboa)

  Quinta das murtas -> Hotel A S Lisboa 28.8 km

  Hotel A.S. Lisboa

  Hotel A.S. Lisboa

  (149 anmeldelser)
  Hotel Lisboa, Portugal

  Hotellet ligger ved hyggelige Parque da Fonte Luminosa, bare 50 meter fra t-banestasjonen Alameda. Den omfattende frokostbuffeen inkluderer flere rundstykker og kaker, samt kjøttpålegg, ost og frisk frukt. Du kan også slappe av i den koselige hotellbaren.
  Dobbeltrommene er innredet i varme farger. Hvert rom på Hotel A.S. Lisboa har TV, minibar, safe og moderne bad med badekar og hårføner. Rommene i de øverste etasjene har panoramautsikt over Lisboa.

  Les mer
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Innsjekket bagasje
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellene

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Parkering

A.S.Lisboa: gratis parkering
Hotel Quinta Murtas: gratis parkering
Averiro City Lodge: hotellet har ikke egen parkering, men det finnes i nærheten.
Clip Hotel Porto: parkering er tilgjengelig mot betaling, ca 7 euro per dag.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.