Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Romantisk storbyferie til Verona

 • Storbyferie
 • Verona
pris fra kr 7 359
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Besøk Romeo og Julies fødeby, vakre Verona! Bo 2, 3 eller 4 netter på Hotel San Marco med frokost, og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim. Pris p.p. i rom for 2.

Verona... bare byens navn får en til å tenke på romantikk! Dette er tross alt byen Romeo og Julie ble forelsket- blir det mer romantisk enn det? En spasertur gjennom denne italienske perlen tar deg fra antikken til middelalderen, og hver sten her forteller en flere hundre år lang historie. Med duften av italienske delikatesser på hvert gatehjørne, romantikk i luften og arkitektur vakker nok til å ta pusten fra deg, oppstår det søt musikk i kjærlighetens by.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i dobbeltrom på Hotel San Marco Spa
 • Frokost hver dag
 • Gratis WiFi i hotellet
 • Fly t/r Milan Malpensa (MXP) fra Oslo Gardermoen
Forelsk deg i Verona

Verona kjenner du nok best for Romeo og Julies kjærlighetsdrama, og her går du bokstavelig talt i fotsporene til de to turtelduene ved et besøk til Julies hus, Casa di Giulietta. Verona er selvfølgelig også mer enn det forelskede paret. Byen har nemlig mer enn nok å by på i seg selv, som UNESCO anerkjente, da de satte byen på verdensarvlisten i 2000. Den italienske sjarmen ligger i de smale, fargerike gatene hvor du møter på det historiske monument etter det andre, før du setter deg ned i karakteristiske kaféer og restauranter. Du har ikke opplevd Italia, hvis ikke du har smakt på det.

Hotel San Marco Spa

 • Hotel
 • Verona, Italia
Restaurant

Det sjarmerende Hotel San Marco har en fin beliggenhet, slik at det er enkelt for deg å nyte "la dolce vita". Hotellet er en ideell base for å oppdage alt av det Verona har å tilby. En buss som stopper utenfor hotellet tar deg til hjertet av byens sentrum, ca 4 km unna. Etter en dag med sightseeing kan du slappe av i komfortable og rolige omgivelser. For en ekstrakostnad kan du bruke spafasilitetene inkludert en sauna, et tyrkisk bad, et boblebad og mye mer.

 • +8
Les mer
Room

Dobbeltrom

Du kommer til å bo i et fint innredet, lyst og romslig rom. Alle rommene tilbyr komfort med et en-suite bathroom, en telefon, WiFi, en safe, en satelitt-TV, en minibar (mot avgift), aircondition og en hårtørker.

Våre anbefalinger

Selv om Romeo og Julies karakterer er oppdiktet, er romantikken ekte. Det er lett å se hvorfor Shakespeare baserte sin verdensberømte kjærlighetshistorie akkurat her. Opplev den levende romantikken med å besøke disse stedene:

 • Piazza delle Erbe:
 • Det mest besøkte stedet i Verona er Arena of Verona, (og ja, det er absolutt verdt et besøk), men glem for all del ikke å besøke Piazza delle Erbe, det virkelige hjertet av Verona. Dette var det gamle romerske forum, i dag er plassen omkranset av middelalderske bygninger og historisk arkitektur. Noen mener at dette er Italias aller vakreste markedsplass.
 • Caffé Tubino:
 • Rett nede i gaten fra Piazza delle Erbe, finner du den lille kaféen, Caffé Tubino. Stedet har vært lokalfavoritten siden sin åpning i 1969. En kreativ, romantisk og klassisk kafé å starte dagen med.
 • La Fontanina:
 • Italiensk mateleganse og romantikk på sitt beste. Denne Michelin-stjerne restauranten ligger rett rundt hjørnet fra arenaen. Den lille restauranten, som har eksistert i mer enn 200 år, serverer et utvalg av tradisjonelle retter med en kreativ vri og vin fra lokale druer. Stearinlysene lyser opp historiske malerier, som er flere hundre år gamle og dekorerer veggene.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt EUR 2,- p.p.p.n.
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell (kan legges til ved bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn tom 11 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Heis

Tilgjengelig.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis i hotellrommene.

Parkering

Parkering er tilgjengelig mot en betaling på 9 EUR per dag.

Svømmebasseng i juni til august

Svømmebassenget er tilgjengelig fra juni tom august og er åpent mellom kl 09:00 og 13:00 og fra kl 15:30 til 19:00.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Transport til hotellet

Hotel San Marco er kun 15 minutters gange fra Porta Nuova Station. Busser går direkte utenfor hotellet og tar deg til det historiske senteret i Verona som ligger 4km unna. Ta toget fra Malpensa Express til Milano Centrale, deretter skifter du tog til Verona Porta Nuova. Det er ca. 1,5 km herifra.

Beliggenhet

4-stjerners Hotel San Marco er kun 15 minutters gange fra Porta Nuova Station. Busser går direkte utenfor hotellet og tar deg til det historiske senteret i Verona som ligger 4km unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret