Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Reiseguide inkludert

Forelsk deg i Nord Italias perle

 • Storbyferie
 • Venezia
pris fra kr 10 989
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Kanaler, broer og italiensk romantikk. Tilbring 3 eller 4 netter på et 4*-hotell inkl. fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Haugesund, Ålesund, Kristiansand, Harstad eller Molde og frokost! Pris er p.p. i rom for 2.

Vakre Venezia inviterer til en drømmehelg. Venezia er hovedstaden i Nord-Italias Veneto-regionen, og lover en magisk opplevelse. Byen er bygget i en lagune i Adriaterhavet og består av mer enn 100 små øyer. Dette historiske paradiset har ingen veier, kun kanaler. Langs "hovedveien", Grand Canal, seiler du forbi vakre, gotiske palasser. Gå deg vill i det sentrale torget, Piazza San Marco og nyt et venetiansk måltid på en av de koselige restaurantene. Pakk koffert og pass, Venezia venter.

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 eller i dobbeltrom ved Hotel NH Laguna Palace****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Venezia fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Tromsø, Haugesund, Ålesund, Kristiansand, Harstad eller Molde
Tilvalg
 • Privat transport t/r mellom flyplass og hotell
Bli forelsket i Venezia

Med 120 små øyer, 160 kanaler og over 400 flotte broer er det ikke rart at den verdenskjente italienske skjærgården, Venezia, hvert år lokker turister fra fjernt og nært. Denne italienske regionshovedstaden er nærmest et levende museum, med historie og kultur som venter bak hvert gatehjørne. Sett sjøbein i en gondol, nyt en porsjon venetiansk ravioli og forelsk deg i denne ikoniske og romantiske UNESCO-byen.

NH Laguna Palace

 • Hotel
 • Venezia, Italia
Restaurant

Utforsk Venezia fra dette moderne 4-stjerners hotellet som ligger på fastlandet, omtrent 8 km fra Piazza San Marco. Hotellet består av to bygninger som er koblet til hverandre gjennom et glasstak. Ta plass i restauranten for et velsmakende italiensk måltid og kjøp en festlig drink i baren. Hotellet har også en liten marina, og en vanntaxi kan slippe deg av ved døren!

 • +-4
Les mer
Room

Standardrom

2 personer | Rom

De moderne rommene har WiFi, flatskjerm-TV, minikjøleskap og en pult. De fleste rommene er innredet i naturlige fargetoner, og enkelte har utsikt til havnen.

Når du er i Venezia...

Det er lett å bli overrumplet av sanseinntrykk ved ankomst i vakre Venezia. Mens du lar deg fortrylle av fargerike venetianske masker og prøvesmaker deilig lokal mat er det lett å la seg hengi til en bedagelig italiensk livsstil. Du bør likevel sette av noen dager til å få med deg byens høydepunkter. Her har du noen tips til din ferie i Venezia:

 • Palazzo Ducala: Det gotiske Dogepalasset er et av Venezias sentrale kjennemerker og imponerende byggverk. Bygget fungerte tidligere som hjem til statsoverhodet ("dogen") og er i dag et spennende museum hvor du kan utforske byggets unike arkitektur og studere hverdagslivet til den venetianske 1500-tallsfiffen.
 • Sukkenes Bro og Piombi-fengslet: Bak Dogepalasset kan du spasere over en av Venezias mest berømte broer. Broen ble bygget i 1597 og førte over til Piombi-fengslet på den andre siden av kanalen Rio Canonica Palazzo. Det var ikke før på 1800-tallet at selveste Lord Byron poetisk navnga broen for "Sukkenes Bro" etter lyden av fangenes følelesesladde åndedrag. Piombi-fengslet er også kjent for å ha huset historiens mest kjente kvinnebedårer: Casanova!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell (kan legges til ved bestilling)
 • Turistskatt: € 3,10 p.p.p.n., betales på hotellet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-11 bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Større grupper

Reiser du med større grupper? Kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet!

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

1,5 km fra jernbanestasjonen Mestre og omtrent 800 m fra busstasjonen finner du hotell NH Laguna Palace. Venezia Marco Polo flyplass ligger 9 km unna.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret