Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Den livlige kystbyen Santa Cruz på Tenerife

 • Solreiser
 • Puerto de la Cruz
pris fra kr 15 989
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Ferie i 7, 10 eller 14 netter med frokost i Hotel Taburiente**** med svømmebasseng på takterrasse, tilgang til jacuzzi og treningsstudio, transport t/r mellom flyplass og hotell, og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Kristiansand, Molde, Harstad, eller Tromsø. Pris er p.p. i rom for 2.

Den koselige kystbyen Santa Cruz kombinerer avslapning ved svømmebassenget og livlig atmosfære. Egentlig trenger du ikke å forlate hotellet i det hele tatt hvis du søker avslapning, ettersom det har et solarium, boblebad og et basseng på taket med utsikt over den tilhørende parken. Du trenger ikke reise lenger enn til Tenerife for en ferie i paradis!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Hotel Taburiente****
 • Frokost (halvpensjon og helpensjon kan legges til ved bestilling)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Tenerife fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Kristiansand, Molde, Harstad, eller Tromsø
 • Tilgang til solarium, jacuzzi og treningsstudio
 • Bruk av WiFi
Den vulkanske øya Tenerife

Denne vulkanske øya er en perle; her finner du frodig fjellterreng og frodige grøntområder. Som du kan forvente fra en ferie i solen i en livlig kystby, finner du også mange restauranter, barer og torg hvor du kan nyte en drink med tapas, og selvfølgelig et flott hotell med et basseng der du kan late deg hele dagen om du vil. På Tenerife nyter du deilige temperaturer hele året.

TIPS: Hovedstaden i Tenerife er livlig... Spesielt fra tidlig til midten av februar, da byen snur opp ned og feirer karneval, så ta med en fargerik drakt hvis du er der i denne perioden.

Hotel Taburiente Tenerife

 • Hotel
 • Santa Cruz de Tenerife, Spania
Piscine

Dette 4-stjerners hotellet ligger ved siden av Parque Garcia Sanabria med sine vakre hager og fontener. Las Teresitas strand ligger 7 kilometer unna. Hotellet har et utendørsbasseng som er åpent året rundt og et boblebad på takterrassen, som tilbyr en fantastisk utsikt over de omkringliggende grøntområdene. Det er et solarium med utsikt over parken og et treningsstudio. Videre har du også tilgang på vaskeritjenester mot avgift, døgnåpen resepsjon og aircondition.

 • +-2
Les mer
Chambre

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommet på 14 m² har aircondition, flatskjerm-TV, kjøleskap, safe og WiFi. Badet har dusj eller badekar, hårføner og gratis toalettartikler.

Room

Superior dobbeltrom

2 personer | Rom

Disse nye superior rommene er lydisolerte, og har et minimalistisk design. Rommet har aircondition, flatskjerm-TV, kjøleskap, safe og wifi. Badet har en stor dusj, hårføner og gratis toalettartikler .

Vu anbefaler

 • Den gylne stranden i Playa de Las Teresitas ligger i en bukt beskyttet fra vinden med svaiende palmer gir en perfekt ramme for å hvile etter en dag i det travle sentrum, ca 7 km fra stranden.
 • Santa Cruz' modernitet og historie går hånd i hånd. For eksempel bør du besøke futuristiske Auditorio og den vakre kirken Iglesia de la Concepción.
 • For frukt, grønnsaker og andre matvarer du skulle ønske er markedet Señora de Africa rett sted. Videre kan du enkelt fylle dagene med byens mange restauranter, parker, butikker, museer og teatre.
 • Har du lyst til å ta en titt utenfor Santa Cruz? Ta en tur til byen San Cristóbal de La Laguna som er på UNESCOs verdensarvliste.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Innsjekket bagasje med Ryanair 15 kg (kan legges til ved bestilling)
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 20:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maiks 2 voksne og 1 barn tom 2 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis i hotellets fellesområder.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Beliggenhet

Hotellet ligger ved siden av Parque García Sanabria og 7 km fra stranden Las Teresitas. Fra flyplassen er det ca. 62 km. Transport t/r mellom flyplass og hotell er inkludert på denne reisen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret