Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Evig sommer på Lanzarote

 • Solreiser
 • Arrecife
pris fra kr 14 759
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt livet på Lanzarote! Bo 7 eller 14 netter på Arrecife Gran Hotel & Spa***** med frokost, tilgang til spa og fly t/r.

Få syden-drømmen oppfylt på vakre Lanzarote! Bo på et majestetisk 5-stjerners hotell med himmelsk utsikt over middelhavet. Skjem deg bort med late dager på stranden, spa og god mat. Legg ut på utflukt og oppdag øyens vakre fjellområder, topaz-blåe strender, tropiske hager og fargerike planteliv.

Tilbudet inkluderer:
 • 7 eller 14 netter på Arrecife Gran Hotel & Spa
 • Fly t/r Lanzarote (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Frokost (kan legge til halvpensjon ved bestilling)
 • Transport mellom flyplass og hotell
Vakre Lanzarote

Kanariøyene har lenge vært en populær feriedestinasjon for nordmenn som lengter etter varme late dager og solkysset hud, og er for mange synonymt med begrepet “Syden”. Lanzarote er ofte ansett som den vakreste øya i øygruppen. Dette lille paradiset har alt du trenger for en solferie; vakre sandstrender, blått hav, livlig uteliv, shopping og mulighet for aktiviteter for de eventyrlystne. Det er ikke bare kystlinjen med strender og hav som frister på Lanzarote: Innlandet har grønn og frodig vegetasjon, innsjøer, majestetiske fjell, vulkaner og kratere, og autentiske spanske landsbyer med historie og sjarm. Ta lange turer igjennom de vakre landskapene til nasjonalparken Timanfaya eller Famara- stranden. Om du så er på Lanzarote første, tredje eller tiende gang vil denne vulkanske øya bergta deg gang på gang.

Arrecife Gran Hotel & Spa*****

 • Hotel
 • Arrecife, Spania
Arrecife Gran Hotel & Spa*****

Arrecife Gran Hotel & Spa er det eneste 5-stjernershotellet på øya som ligger ved siden av en av de største hvite sandstrendene i Lanzarote! Dette luksuriøse hotellet, i tillegg til den perfekte beliggenheten på stranden, er også utstyrt med et velværeområde: Her kan du unne deg badstue, tyrkisk bad, boblebad og massasje, kort sagt den perfekte oppskriften for et avslappende og luksuriøst opphold!

 • +-4
Les mer
Dobbeltrom med sjøutsikt

Dobbeltrom med sjøutsikt

3 personer | Rom

De romslige og flotte rommene er moderne og elegant innredet tilbyr en vakker utsikt over havet.. Rommene tilbyr en fantastisk utsikt over havet, i tillegg har de gratis WiFi, satelitt-TV, minibar, safe og aircondition. De private badene er utstyrt med badekar og dobbel vask.

Vi anbefaler

 • Timanfaya National Park - se den spektakulære naturen på Timanfaya National, du kan leie en bil eller kjøpe en guidet tur.
 • Pueblo Marinero- besøk de sjarmerende kveldsmarkedene i fiskelandsbyen Pueblo Marinero, her kan du også fordype deg i øyens viktigste arkitektur.
 • Cueva de los Verdesnyte - ta en guidet tur og se de utrolige tunellene som er formet av lava.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12.99 år får 30% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Arrecife Gran Hotel & Spa ligger ved kysten på stranden El Reducto, på øya Lanzarote bare 10 minutter fra flyplassen. Du vil bli hentet på flyplassen og kjørt direkte til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret