Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

En smeltedigel av kulturer på Malta

 • Solreiser
 • 4, 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Mellieħa
pris fra kr 2 669
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

4, 5, 7, 10 eller 14 netter på Paradise Bay Malta. Inkluderer fly, transport mellom flyplass og hotell, frokost.

Malta tilbyr en strålende variasjon av historiske templer, spennende aktiviteter, skjulte bukter omgitt av topazblått, krystallklart hav og røde-gullaktige strender. Øyenes mange livlige marinaer skaper en herlig maritim middelhavs-atmosfære. Utforsk en ny verden av spennende grotter, historiske landsbyer og et mangfoldig fargerikt undervannsliv.

Tilbudet inkluderer:
 • 4, 5, 7, 10 eller 14 netter i dobbeltrom på Paradise Bay
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Malta (se kalender for tilgjengelige flyplasser)
 • Transport mellom flyplass og hotell
Krystallklare og spennende Malta

På Malta varmer solen hele året, havet er permanent krystallklart og resten av naturen er et frodig paradis. Vakre Malta er kjent for sine undersjøiske huler, vakre klipper som stuper ned i det blåe hav og flere historiske severdigheter. Ditt flotte 4-stjerners hotell, ligger midt opp i det hele.

Paradise Bay Hotel

 • Hotel
 • Mellieħa, Malta
Hotel

Ditt fine hotell ligger rett ved strandpromenaden. Det store bassengområdet innbyr til late feriedager med drink i hånden, mens en fersk frokost venter deg hver morgen. Du har også mulighet til å oppgradere til helpensjon eller all-inclusive under bestillingen. Videre har hotellet et fantastisk velværeområde, tennisbane, multibane og flotte basseng som du har full tilgang. Det er mulig for å bestille massasje og andre behandlinger på stedet.

 • +10
Les mer
Room sea view

Dobbeltrom med sjøutsikt

Velg mellom standard dobbeltrom eller dobbeltrom med havutsikt. Begge rommene romslig og utstyrt med komfortable senger, minibar, sittegruppe for sosiale anledninger og et bad med dusj, toalett og hårføner.

Vi anbefaler

Få med deg noe av Maltas aller beste:

 • Besøk den berømte blåe grotten. Malta er kjent for sin kjølige vannhuler og den blå grotte er en av øyas mest kjente. Lev deg inn i mystikken og hopp ut i det deilige topazturkise vannet!
 • Gozo er av øyene de 21 øyene som utgjør den maltesiske øygruppen. Gozo viser tegn på historisk innvandring fra romerne, arabere, sicilianerne, fransk og britisk, blant andre. Besøk Se de neolittiske Ggantija Temple ruinene, og prøv deg på dykking på stedet
 • The Red Tower - det historiske røde tårnet skiller stolt seg ut fra landskapet. Det er litt av en gåtur opp, men den utsikten fra toppen blir kanskje noe av det vakreste du noengang har sett.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 0,50 EUR p.p.p.n (maks 5 EUR per opphold p.p.)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 16:00 - 23:59

Utsjekking

Til kl. 07:00 - 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet og kun for 1 flybillett

Romkapasitet

Maks 4 voksne per rom.

Barnerabatt

Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Oppussing

Paradise Bay gjennomgår for øyeblikket oppussing av resepsjonen fra den 4. januar 2018 frem til en ukjent dato.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger ca 5 minutters gange fra sjøen og ca 1 time fra flyplassen i Malta. Du blir hentet på flyplassen og kjørt direkte til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret