• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Unik rundreise i Irland med leiebil

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Irland
pris fra kr 5 049
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Allerede bestilt 8 ganger

Opplev Irlands vakre landskap: 7 netter i Dublin, Galway, Kerry og Limerick inkl. frokost, leiebil, fly t/r fra Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger og Trondheim. Pris er p.p. i rom for 2.

Har du drømt om å skue utover Irlands grønne, frodige og magiske landskap? Å fordype deg i landets tusen år gamle eventyr og sagn? Så kan du nå få dine drømmer oppfylt! Bli med på denne skjønne rundreisen i Irland, i alt syv netter fordelt over Dublin, Galway, Kerry og Limerick. Fáilte go hÉirinn – velkommen til Irland!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Maldron Hotel Newlands Cross (eller lignende) i Dublin
 • 2 netter på Lady Gregory Hotel (eller lignende) i Galway
 • 2 netter på Maritime Hotel Bantry (eller lignende) i Kerry/West Cork
 • 1 natt på Limerick City Hotel (eller lignende) i Limerick/Shannon
 • Frokost på alle hoteller
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Dublin fra Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger og Trondheim
Rundreise i Irland

Oppdag landet hvor naturens krefter er mektig, klipper står stolt imot havets krefter, menneskene er like joviale som høylydte og gylne dråper på en brun pub er en del av hverdagen. Med leiebil inkludert styrer du det du vil oppleve selv mens du kjører fra den trivelige storstaden Dublin til tradisjonelle Galway, innom idylliske Kerry og til slutt kulturbyen Limerick. Besøk gnomenes land, Irland!

 1. Dag 1: Dublin

  Din rundreise starter i Dublin, hvor du henter din leiebil og sjekker inn på reisens første hotell. Den første dagen bruker du din første dag på å utforske byen – ta en vandretur langs de fargerike husene, se de middelalderske kirkene og slå deg ned på en hyggelig pub med en pint Guinness. Liker du denne typen drikke, kan du besøke både Guinness-bryggeriet eller Jameson-destilleriet.

  Utenfor sentrum ligger den flotte Phoenix Park, hvor hjort vandrer fritt omkring, og hvor du kan besøke bl.a. Dublin Zoo og presidentens hus. Som historieeIsker har du mye å velge mellom - ikke gå glipp av det imponerende Dublin Slott, det berømte Spire of Dublin eller et besøk til byens mange museer. Sørg for at få noe godt i magen innen turen i morgen går videre til Galway.

  Maldron Hotel Newlands Cross eller lignende

  • Hotel
  • Clondalkin, Irland

  Hotellet har en god beliggenhet, litt mer enn 20 km fra flyplassen og kun 5 minutters kjøring fra den viktigste veien inn og ut av byen, M50. Det er bare 10 km til Dublin sentrum. Hotellet er moderne og har gratis parkeringsplass, WiFi, et lite fitnessområde og en hyggelig loungebar. Frokostbufféen består mest av lokale matvarer.
  Rom: De romslige rommene er utstyrt med komfortable senger, satellitt-TV, kaffe- og tefasiliteter og hårtørker.

  Les mer
  • +5
 2. Dag 2 & 3: Galway

  Galway er Irlands femte største by og ofte kalt Irlands "mest irske" – her kan du stadig høre folk snakke gaelisk på gaten og i butikkene. I hele regionen er keltisk kultur og tradisjoner dypt rotfestet, og byen er nok en av landets skjønneste og mest sjarmerende. Her møtes det nostalgiske og det moderne – fargerike kaféer og puber ligger side om side med restene av de gamle bymurene fra middelalderen og butikker som selger ullgensere og håndlagde Claddagh-ringer. Her kan du spesielt få lekre, friske fisk- og skaldyrsretter, som byen henter fra Corrib-elven og det nærliggende fiskerleie Salthill. Du tilbringer 2 netter her, så du har god tid til å utforske regionens kulturskatter.

  På veien mot Galway er det mange severdigheter å reise innom. Besøk det mystiske og eldgamle Clonmacnoise, som er en av Irlands eldste klosterbyer. Den ligger ca. halvveis mellom Dublin og Galway, og her ligger gamle kirker, runde tårn og velbevarte gravsteder. Et annet must-see er Cliffs of Moher, som ligger sør for Galway. Vi kan også anbefale et besøk til The Burren Nationalpark, som inspirerte J.R.R. Tolkiens populære historier, eller et besøk til Aran-øyene, som har betatt mang en irsk dikter.

  Lady Gregory Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Galway, Irland

  Lady Gregory Hotel ligger omkring 40 minutters kjøring fra Galway, og Cliffs of Moher kan du nå på 1 time. Hotellet ligger ved siden av det flotte naturreservatet Coole Park, og i nærheten finner i et spasenter og golfbaner. Hotellet har bar og restaurant, hvor din tradisjonelle frokost erveres. Rom: Dobbeltrommene er innredet med satellitt-TV, gratis WiFi, te- og kaffefasiliteter og bad med hårføner.

  Les mer
  • +6
 3. Dag 4 & 5: Bantry, Cork & Kerry

  Etter noen dager i Galway setter du nå kursen mot Irlands idylliske landskap mot sør. Det er verdt å ta turen langs den buktende kystveien Ring of Kerry, hvor du kommer forbi dramatiske klipper, sjarmerende kystbyer og den vakre Killarney Nationalpark, hvor du kan strekke bena på en vakker gåtur. Et av rutens mest populære stopp er Ladies View samt Ross Castle, som ligger like utenfor Killarney by. Killarney selv er også en hyggelig, irsk by å gjøre seg kjent med, hvis du trenger forfriskninger.

  Vi anbefaler en utflukt til Skellig-øyene, som ligger utenfor vestkysten. Her bodde kristne munker på de ensomme, forblåste øyene fra det 6. århundre inntil det 12. eller 13. århundre. Utover de gamle klostrene kan du også se et flott utvalg av havfugler såvel som sjøpapegøyer og andre fugler. Stedet er nå på UNESCOs verdensarvliste, og det er mulig å ta båten fra Portmagee fra april til oktober.

  Maritime Hotel Bantry eller lignende

  • Hotel

  Maritime Hotel Bantry har alle fasiliteter for et komfortabelt opphold. Det finnes svømmebasseng, sauna, boblebad og fitnessmuligheter, samt restaurant, bar og døgnåpen resepsjon. I tillegg er det gratis WiFi og parkering.
  Rom: Designrommene er utstyrt med komfortable senger, modern innredning og balkong med utsikt over enten havet eller skogen som ligger på hotellets bakside.

  Les mer
 4. Dag 6: Limerick

  Nå går turen videre til Limerick, og her har du 1 natt. Limerick var Irlands første kulturhovedstad i 2014, og byen er kjent for det flotte King John's Castle, den gamle St. Mary's Cathedral og museet Hunt Museum, som bl.a. huser verk av Picasso og Gaugin, en mynt som sies å være et av de 30 sølvstykkene, som Judas fikk for å forråde Jesus, og mange andre finurlige skatter. Er været deilig, kan du hvile deg i den grønne People's Park, som ligger like ved siden av det fine kunstmuseet, Limerick City Gallery of Art.

  Sør for Limerick ligger Lough Gur, et friluftsmuseum med en interaktiv utstilling, som omfatter områdets mer enn 6000 år lange historie. Om kvelden kan du kaste deg ut i Limericks livlige cafékultur eller slå deg ned på puben Nancy Blake's, hvor det er sagflis på gulvet, fyr i peisen og et godt ølkart.

  Limerick City Hotel eller lignende

  • Hotel
  • Limerick, Irland

  Limerick City Hotel ligger i hjertet av Limerick og har utsikt over River Shannon. Hotellet byr på døgnåpen resepsjon, bar og en restaurant, hvor du får servert tradisjonell, irsk frokost. Rom: Ditt dobbeltrom har gratis WiFi, te- og kaffefasiliteter, skrivebord, TV og bad med hårføner.

  Les mer
  • +5
 5. Dag 7: Dublin

  Ditt irske eventyr er på vei mot slutten, men du har en siste natt igjen i Dublin, før du reiser tilbake til Norge. Nå kan du få med deg det du ikke fikk med deg første dagen – gå innom Trinity College med det imponerende biblioteket, den flotte St. Patrick's Cathedral eller det tidligere fengselet, Kilmainham Gaol, som begge forteller et stykke av Dublin og Irlands fascinerende historie. Bruk din siste kveld på en av Dublins klassiske puber, hvor du kan lene deg tilbake med en god øl, mens du minnes feriens høydepunkter til tradisjonell livemusikk. På feriens 8. dag leverer du leiebilen ved flyplassen, før turen går hjemover.

  Maldron Hotel Newlands Cross eller lignende

  • Hotel
  • Clondalkin, Irland

  Hotellet har en god beliggenhet, litt mer enn 20 km fra flyplassen og kun 5 minutters kjøring fra den viktigste veien inn og ut av byen, M50. Det er bare 10 km til Dublin sentrum. Hotellet er moderne og har gratis parkeringsplass, WiFi, et lite fitnessområde og en hyggelig loungebar. Frokostbufféen består mest av lokale matvarer.
  Rom: De romslige rommene er utstyrt med komfortable senger, satellitt-TV, kaffe- og tefasiliteter og hårtørker.

  Les mer
  • +5

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Ford Fiesta, VW Polo 2dr eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren må være i besittelse av et kredittkort i eget navn med tilstrekkelig kreditt til depositum av maksimalt € 2500, -. Høyden på depositumbeløpet kan variere, og er avhengig av biltype.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Romkapasitet

Dobbeltrom: Maks. 2 personer

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet og leiebilen.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Parkering

Parkeringsavgift kan forekomme på noen hoteller.

Hoteller

Hvis de nevnte hotellene skulle være fullbooket under ditt opphold, vil du bo i et hotell av samme kvalitet i området. Du vil motta nærmere informasjon i de tilsendte reisedokumentene, som du mottar ca. 2 uker før avreise.

Internett

Der er gratis WiFi på alle hotellene.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Forbehold om endringer

I sommermånedene (inkludert mai til august) kan det skje endringer i enkelte ruter avhengig av tilgjengelighet. Det er fremdeles de samme destinasjonene, men muligens i forskjellig rekkefølge.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret