• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert
 • Reiseguide inkludert

Unik rundreise i Irland med leiebil

 • Rundreise
 • 7 netter
 • Irland
pris fra kr 4 779
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 9 ganger

Opplev Irlands vakre landskap: 7 netter i Dublin, Galway, Kerry og Limerick inkludert frokost, leiebil, fly t/r.

Har du drømt om å skue utover Irlands grønne, frodige og magiske landskap? Å fordype deg i landets tusen år gamle eventyr og sagn? Så kan du nå få dine drømmer oppfylt! Bli med på denne skjønne rundreisen i Irland, i alt syv netter fordelt over Dublin, Galway, Kerry og Limerick. Fáilte go hÉirinn – velkommen til Irland!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Maldron Hotel Newlands Cross (eller lignende) i Dublin
 • 2 netter på Lady Gregory Hotel (eller lignende) i Galway
 • 2 netter på Maritime Hotel Bantry (eller lignende) i Kerry/West Cork
 • 1 natt på Limerick City Hotel (eller lignende) i Limerick/Shannon
 • Frokost på alle hoteller
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Dublin (se tilgjengelig flyplasser i kalenderen)
Rundreise i Irland

Oppdag landet hvor naturens krefter er mektig, klipper står stolt imot havets krefter, menneskene er like joviale som høylydte og gylne dråper på en brun pub er en del av hverdagen. Med leiebil inkludert styrer du det du vil oppleve selv mens du kjører fra den trivelige storstaden Dublin til tradisjonelle Galway, innom idylliske Kerry og til slutt kulturbyen Limerick. Besøk gnomenes land, Irland!

Reiserute

Dag 1: Dublin

Din rundreise starter i Dublin, hvor du henter din leiebil og sjekker inn på reisens første hotell. Den første dagen bruker du din første dag på å utforske byen – ta en vandretur langs de fargerike husene, se de middelalderske kirkene og slå deg ned på en hyggelig pub med en pint Guinness. Like… Les mer

Maldron Hotel Newlands Cross  eller lignende

Dag 2 & 3: Galway

Galway er Irlands femte største by og ofte kalt Irlands "mest irske" – her kan du stadig høre folk snakke gaelisk på gaten og i butikkene. I hele regionen er keltisk kultur og tradisjoner dypt rotfestet, og byen er nok en av landets skjønneste og mest sjarmerende. Her møtes det nostalg… Les mer

The Lady Gregory Hotel  eller lignende

Dag 4 & 5: Bantry, Cork & Kerry

Etter noen dager i Galway setter du nå kursen mot Irlands idylliske landskap mot sør. Det er verdt å ta turen langs den buktende kystveien Ring of Kerry, hvor du kommer forbi dramatiske klipper, sjarmerende kystbyer og den vakre Killarney Nationalpark, hvor du kan strekke bena på en vakker gåtur… Les mer

The Maritime Hotel  eller lignende

Dag 6: Limerick

Nå går turen videre til Limerick, og her har du 1 natt. Limerick var Irlands første kulturhovedstad i 2014, og byen er kjent for det flotte King John's Castle, den gamle St. Mary's Cathedral og museet Hunt Museum, som bl.a. huser verk av Picasso og Gaugin, en mynt som sies å være et av d… Les mer

Limerick City Hotel  eller lignende

Dag 7: Dublin

Ditt irske eventyr er på vei mot slutten, men du har en siste natt igjen i Dublin, før du reiser tilbake til Norge. Nå kan du få med deg det du ikke fikk med deg første dagen – gå innom Trinity College med det imponerende biblioteket, den flotte St. Patrick's Cathedral eller det tidligere f… Les mer

Maldron Hotel Newlands Cross  eller lignende

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Leiebil Inkludert

Nyt friheten av å kjøre med din egen leiebil. Vi velger den rette størrelsen og sørger for at henting av bil samsvarer med flyreisen din.

 • Ingen-risiko garanti
 • Kjør så mye du vil
Les mer

Viktig å undersøke

 • Du har en Ford Fiesta, Ford Fiesta 2dr, VW Polo 2dr eller lignende, avhenger av størrelsen på reisegruppen.
 • Hovedsjåføren (den som betaler for reisen ved bestilling) må ha et kredittkort i sitt eget navn med nok kreditt for et depositum på maks. €2500,-. Depositumets verdi kan variere og er avhengig av biltypen. Kredittkortet må ha et kortnummer som er uthevet, og ikke et kort som er helt glatt på utsiden. Kredittkort uten et uthevet kortnummer kan bli avvist av den lokale utleieren.
 • Hovedsjåføren må ha et gyldig førerkort med minimum 2 års kjøreerfaring.
Se alle vilkår og betingelser.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Enkeltreisende

kr 2 560 på hotellprisen

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Parkering

Parkeringsavgift kan forekomme på noen hoteller.

Hoteller

Hvis de nevnte hotellene skulle være fullbooket under ditt opphold, vil du bo i et hotell av samme kvalitet i området. Du vil motta nærmere informasjon i de tilsendte reisedokumentene, som du mottar ca. 2 uker før avreise.

Internett

Der er gratis WiFi på alle hotellene.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Forbehold om endringer

I sommermånedene (inkludert mai til august) kan det skje endringer i enkelte ruter avhengig av tilgjengelighet. Det er fremdeles de samme destinasjonene, men muligens i forskjellig rekkefølge.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret