• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Solferie på Bali & Kinas hemmeligheter

Rundreise 16 netter Indonesia, Kina

per person fra kr 20 959
basert på 2 personer

Opplev Kina og Bali: 14 netter i fire kinesiske byer & ved stranden på Bali inkl. frokost, all transport, 6 utflukter og fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim. Pris er p.p. i rom for 2.

Nyt den perfekte blandingen av noen av Asias mest spennende land, med noe for historieelskeren, den kulturinteresserte og for deg som vil nyte sand mellom tærne i solen - på denne reisen får du alt! Tripp avgårde på Den kinesiske mur, la deg imponere av Den himmelske freds plass, Ming-dynastiets spektakulære historie, livlige Shanghai og Balis fantastiske strender!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Qianmen Jianguo Hotel (eller lignende) i Beijing
 • 1 natt på nattoget fra Beijing til Suzhou
 • 1 natt på Garden Hotel (eller lignende) i Suzhou
 • 1 natt på Wuzhen Guesthouse (eller lignende)i Wuzhen
 • 2 netter på Haiyan Hotel (eller lignende)i Shanghai
 • 6 netter på Parigata Resort & Spa Hotel (eller lignende) på Bali
 • Frokost på alle hoteller
 • All transport mellom destinasjonene
 • Billetter til nattoget fra Beijing til Suzhou på dag 4
 • Utflukt til Den Kinesiske Mur og Ming-gravene på dag 2 (inkl. lunsj)
 • Rundvisning i Beijing på dag 4
 • Utflukt til en kinesisk hage og silkefabrikk i Suzhou på dag 5
 • Utflukt til Lingyin-tempelet og en teplantasje i Hangzhou på dag 6
 • Byomvisning i Shanghai på dag 7
 • Utflukt til Jadetempelet i Shanghai på dag 9
 • Fly til Beijing og tilbake fra Bali fra Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim
 • Fly fra Shanghai til Bali på dag 9
Ytterligere tilvalg
 • Hutong Rickshaw sightseeing gamle Beijing by + Kungfu show
 • Båttur på Lake West med Huagang park
 • Besøk Pear TV Tower + The Huangpu elvecruise om kvelden
 • Elverafting
 • Jungelvandring
 • Utforsk Bali fra sykkelsetet
Din reiserute på rundreise i Kina og Bali

Du begynner din reise i Kinas stolte hovedstad Beijing, det perfekte utgangspunktet for å klatre på berømtheten Den kinesiske mur samt et besøk til Ming-dynastiets graver. Med tog reiser du til Suzhou, hvor du vandrer i en av verdens flotteste hager og ser produksjon av silke. I Hangzhou besøker du en teplantasje, og i Wuzhen beundrer du den gamle handelsbyen ved Keiserkanalen. I livlige Shanghai tilbringer du noen dager før strandelskeren kan juble - turen avsluttes nemlig med noen deilige dager på Bali.

 1. Dag 1: Ankomst til Beijing

  Du lander i Kinas gigantiske hovedstad, Beijing, og så har din ferie startet! Din guide henter deg på flyplassen og utleverer ditt reiseprogram og andre nødvendige papirer, og blir deretter kjørt til ditt første hotell. Resten av dagen kan du bruke som du har lyst til – slapp av på hotellrommet etter den lange flyturen, spis deilig wok på en tradisjonell restaurant eller kast deg ut i en omgang tai chi i Tiantan Park. Sørg for å få ladet opp batteriene, for i morgen starter ditt kinesiske eventyr!

  Qianmen Jianguo Hotel + Room

  Qianmen Jianguo Hotel

  Hotel Beijing, Kina

  Under ditt opphold i Beijing bor du på det moderne Qianmen Jianguo Hotel, som ligger i nærheten av Himmeltemplet. Hotellet har en flott hage samt flere restauranter og caféer, og du får servert frokost hver morgen. Ditt rom er komfortabelt inndredet med en stor dobbeltseng, flatskjerm-TV, aircondition, skrivebord, te- og kaffefasiliteter og eget bad med dusj og hårføner.

  Les mer
 2. Dag 2: Utflukt til Den kinesiske mur og Ming-gravene

  Du blir hentet etter frokost (mellom kl. 08.00 og 08.30) av din guide, og så skal du på turens første spennende utflukt, hvor du skal besøke to verdensberømte severdigheter. Du starter med å kjøre ca. 2 timer ut til den imponerende kinesiske mur, som en gang beskyttet det kinesiske rike mot hunnerne og andre nomadiske folkeslag. Herfra har du en helt fantastisk utsikt over de majestetiske fjellkjedene, som muren bukter seg gjennom. Du spiser lunsj på en restaurant i nærheten, og heretter går turen videre til Ming-gravene, hvor 13 keisere fra Ming-dynastiet (år 1368-1644) ligger begravet. Turen tar ca. 4-5 timer, og så tar det ca. 2 timer å kjøre tilbake til hotellet. Resten av kvelden kan du gjøre hva du skulle ønske.

 3. Dag 3: Beijing

  Dagen i dag er til fri disposisjon, og det kan være overveldende å ha en så stor by for dine føtter. For deg som er glad i kunst og historie er et besøk til det imponerende 798 Art District, som huser flere moderne kunstmuseer, eller til Kinas Nationalmuseum midt i blinken. Shoppingelskeren legger turen innom Xidan Street, hvor du finner flere store shoppingsentere. Besøk noen av de fabelaktige restaurantene som ligger i Beijing – å spise sammen er en av kinesernes foretrukne måte å bruke tid sammen på, og derfor er utvalget av gode spisesteder som byr på delikatesser fra alle Kinas hjørner, fantastisk.

  I dag kan du også velge å kjøpe til en tur med rickshaw gjennom Beijings 100 år gamle bysentrum etterfulgt av et kungfu-show om en gutt som drømmer om å bli kungfu-mester. Stykket tar i alt ca. 4 timer.

 4. Dag 4: Beijing og togtur til Suzhou

  I dag skal du på oppdagelsestur i millionbyen Beijing! Du begynner på verdens største plass, Tiananmenplassen, også kjent som Den himmelske freds plass. Herfra går du gjennom portene til Den forbudte by, hvor keiserens palass ligger, og som mobben ble nektet adgang til. Du skal også besøke Himmeltempelet, hvor keiseren hvert år ba til gudene for en god høst. Turen tar ca. 5 timer.

  Om kvelden blir du kjørt til togstasjonen hvor du stiger ombord på nattoget til Suzhou. Toget går kl. 19.34 og tar ca. 11 timer og 12 minutter. Vi har sørget for en såkalt "soft sleeper" til deg, som er en kupé med enkeltsenger, puter og tepper, så du kan sove underveis. Husk å ta med mat til togturen.

 5. Dag 5: Suzhou

  Du ankommer Suzhou omkring kl. 06.46 denne morgenen, og du blir hentet på togstasjonen og kjørt til ditt hotell, hvor du spiser frokost. Når du har fått fylt magen og flyttet inn i rommet ditt, skal du på en heldagsutflukt til en av Kinas vakreste hager, Master of the Nets Garden, samt besøke en silkefabrikk.

  Den 5400 m² store Master of the Nets Garden er en verdensberømt kinesisk hage, som er særlig anerkjent for sin perfekte balanse mellom arkitektur, kontraster og plantetyper. Hagen ble først anlagt i 1140 og etter mange års forfall ble den endelig restaureret i 1795. I hagen kan du se flere sjøer, som hadde hvert sitt formål, se eldgamle sypress- og fyrretrær, samt se utsikten fra flere plattformer, som representerer årstidenes skifte. Heretter kjører du videre til en av Suzhous silkefabrikker, hvor du får et innblikk i silkeproduksjonen, som Kina er så berømt for – bl.a. hvordan den 3600 meter lange tråden fra en silkeorm tvinnes på en spinnemaskin. Etter dette besøket blir du kjørt til ditt hotell i Suzhou.

  Garden Hotel

  Hotel Suzhou, Kina

  Det fine Garden Hotel ligger nær en av byens mange kanaler og har en flott, typisk kinesisk hage, en restaurant, bar og café samt et velværeområde (mot avgift). Hotellet serverer frokost hver morgen, og gjennom tidene har kjendiser som Jimmy Carter, Margaret Thatcher og andre statsledere bodd her. Du bor på et flott rom med dobbeltseng, aircondition, flatskjerm-TV, skrivebord og eget bad med dusj og hårføner.

  Les mer
 6. Dag 6: Hangzhou og Wuzhen

  I dag går turen videre mot Hangzhou med enten tog eller minibuss, hvor du skal se Lingyin-tempelet og en teplantasje. Lingyin-tempelet er et av Kinas største og mest velstående buddhistiske templer, og tempelkomplekset huser flere pagoder, utskjæringer, fargerike statuer og grotter. Etterpå kjører du videre til en av de lokale teplantasjer, hvor du lærer om den spesielle teen som dyrkes nettopp her og møter noen av de teplukkerne, som arbeider på plantasjen.

  Du har dessuten mulighet til å kjøpe til en båttur på Lake West med et besøk til Huagang Park i Hangzhou, hvor du bl.a. seiler forbi Lingyin-tempelet, utsmykkede broer, springvann, pagoder og hager samt ser vakre lys, som funkler på vannet. Båtturen tar ca. 1 time. Heretter blir du kjørt til Wuzhen, hvor du overnatter.

  Wuzhen Guest House

  Hotel Jiaxing, Kina

  Det autentiske Wuzhen Guest House ligger ut mot noen av Wuzhens mange historiske kanaler, og hotellets rom fordeler seg over begge sider av kanalen. Hotellets restaurant serverer lokale retter, og du nyter din frokost her. Du bor på et flott rom innredet i kinesisk stil med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, te- og kaffefasiliteter og eget bad med dusj og hårføner. Alle rom har utsikt til kanalen.

  Les mer
 7. Dag 7: Wuzhen og Shanghai

  Etter frokost skal du på omvisning i Wuzhen, hvor du lærer om denne historiske byen, som blomstret som handelsby grunnet dens beliggenhet ved den enorme Keiserkanalen, som forbinder Beijing med Hangzhou. De gamle, hvite husene ligger ennå ut til vannfronten, og livet leves i et saktere tempo, enn man finner mange andre steder i Kina. Du kan drømme deg tilbake til en annen tid, mens du går gjennom de smale gatene og over de små broene, som forbinder de forskjellige kvartalene eller når du kjøper tradisjonelle blåmalte tekstiler, papirparaplyer eller hjemmelagde delikatesser.

  Etter byomvisningen blir du kjørt til Shanghai, hvor du blant annet får de prektige Yuyuan-hagene, Nanjing-gaten (en av verdens travleste shoppinggater) og Bund Boulevard ved vannkanten. Heretter har du kvelden til det du ønsker.

  HaiYan Hotel + Room

  Haiyan Hotel

  Hotel Shanghai, Kina

  Haiyan Hotel ligger ca. 5 km fra Shanghais Bund Boulevard og Pudong-parken, og du har enkel adgang til metro fra stasjonen Dalian Road. Dette moderne hotellet råder over en restaurant, hvor det serveres tradisjonelle, kinesiske retter samt retter fra det internasjonale kjøkken, og her er underholdningsmuligheter som karaokebar, beautycenter, treningsstudio og bowlingbaner. Ditt rom er komfortabelt innredet med en dobbeltseng, flatskjerm-TV, aircondition og eget bad med dusj og hårføner.

  Les mer
 8. Dag 8: Shanghai

  Dag 8 i Shanghai er til fri disposisjon, og her er det også nok å få tiden til å gå med. Denne livlige metropolen er både mystisk og moderne, high-tech og historisk, luksuriøs og hemmelighetsfull. Shanghai er Kinas ultimate shoppingby, og her kan du finne alt fra luksusmerker til antikviteter, keramikk og morsomme suvenirer. Sørg også for å se noen av byens arkitektoniske perler som det tårnhøye Shanghai Tower og den nostalgiske Old Town, hvor det også ligger flere templer. I Shanghai kan du også se et flott akrobatikkshow, drikke kulørte cocktails på en trendy bar eller bare spise hjemmelagde nudler i en anonym, liten nuddelbutikk – det er opp til deg!

  Om kvelden kan du velge å tilkjøpe en tur opp i det flotte Pear TV Tower, hvor du får en fantastisk utsikt over byens blinkende lys, etterfulgt av en times båttur på Huang Pu-elven. Turen tar i alt ca. 3-4 timer.

 9. Dag 9: Utflukt i Shanghai & avreise til Bali

  Du starter dagen med et besøk til det buddhistiske Jadetempelet etter frokosten. Jadetemplet er et av de få buddhistiske klostrene, som fremdeles er i bruk i Shanghai, og tempelets trekkplaster er den nesten 2 meter høye jadeskulpturen av Buddha. Kinesere i tusenvis kommer her hvert år for å be om lykke og velstand.

  Etter ditt besøk til Jadetemplet tar du om ettermiddagen toget til Shanghais flyplass, hvorfra du flyr til Bali – og nå kan du se frem til noen deilige avslappende dager på de balinesiske sandstrender! Du lander rundt midnatt, og du blir hentet på flyplassen og kjørt til ditt hotell av sjåføren, som venter på deg i ankomsthallen.

 10. Dag 10 - 15: Bali

  Med 6 deilige netter på Bali, har du god tid til å nyte de vakre strendene, fordype deg i den fascinerende balinesiske kulturen, smake de lekre delikatessene og gå på oppdagelse i den fine naturen. Du bor i Denpasar, Balis livlige hovedby, og herfra har du god mulighet til å nyte lokale delikatesser eller de omkringliggende severdighetene – f.eks. har du kun ca. en times kjøretur til tempelet Tanah Lot eller til inspirerende, avslappende Ubud.

  Under ditt opphold på Bali kan du velge å delta i en eller flere av de valgfri utfluktene. Du kan legge ut på elverafting på Ayung-elven, hvor du sammen med profesjonelle guider seiler forbi rismarker, dype kløfter og livlige fossefall (pris: kr 319 per person). Du kan også velge å bli med på trekking i Tamblingan-jungelen, hvor din guide forteller deg om den frodige regnskogens spennende flora og fauna og hvordan disse er en del av balinesernes dagligliv. Du kommer også ut på en seiltur på Lake Tamblingan. Endelig kan du dra på en sykkeltur forbi noen av områdets autentiske landsbyer – du starter med en kopp kaffe eller te i Kintamani, som ligger ved et vulkankrater, og på veien ned vulkanens side møter du noen av de lokale balineserne og ser litt av hvordan deres hverdag er. Du spiser en hjemmelaget frokost sammen med en lokal familie (pris: kr 379 per person). Alle utflukter inkluderer transport til og fra startpunktet, relevant utstyr (som sikkerhetsutstyr, sykler, m.m.), profesjonell guide og lunsj.

  På dag 15 går reisen mot slutten, og du blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen på Bali. Herfra flyr du tilbake til Norge.

  Pool day

  Parigata Resort & Spa

  Hotel Denpasar City, Indonesia

  Det luksuriøse Parigata Resort & Spa ligger kun få minutters gange fra stranden i Denpasar. Her har du det ideelle utgangspunkt for en avslappende ferie på Bali! Du bor dessuten i gåavstand til forskjellige restauranter, caféer og butikker, og på hotellet finner du et flott svømmebassengområde med liggestoler og en hage, en restaurant som serverer lokale og internasjonale retter, en cocktaillounge, samt et velværeområde, hvor du kan få lekre massasjer og skjønnhetsbehandlinger mot avgift. Hotellet tilbyr sykkelleie samt forskjellige utflukter, som kan bestilles i resepsjonen. Ditt romslige rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition, flatskjerm-TV, minibar, skrivebord, safe og et eget bad med dusj og hårføner. De fleste rom har dessuten en altan.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Utflukter nevnt som tilvalg i programmet (kan legges til ved bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks. 3 personer per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år får rabatt på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2 år får rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 3-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig mot betaling.

Hoteller

Hvis de ovennevnte hoteller er fullbooket under ditt opphold, vil du bli booket inn på hoteller av samme standard i området.

Informasjon om gruppereiser

I denne pakkereisen er det ikke et minimum eller maksimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til SØrøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visum- og passinformasjon

Kina:
Merk at du må ha visum for å besøke Kina. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Kina. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.chinese-embassy.no/

Bali:
Du må ikke ha visum ved reise til Indonesia. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Indonesia. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://indonesia-oslo.no/

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.