Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

4-stjerners ferie i evighetsbyen, Roma

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4, 5 eller 6 netter
 • Roma
pris fra kr 3 079
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

2, 3, 4 eller 5 netter på 4* hotell med frokost, sentralt i Roma. Inkl. fly t/r!

Velkommen "den evige byen" Roma. Byen som har alt: historiske bygninger, livlig kultur, gastronomi i verdensklasse og uendelige shopping muligheter. På denne reisen bor du på et vakkert hotell som tilbyr en koselig takterasse-kafe med utsikt over hel den spektakulære byen. Gå deg vill i sjarmerende, trange gater, fordyp deg i det italienske kjøkken og se de synlige sporene etter ressansen, antikken og barokken. Dette blir en weekend fylt med romantikk og spennende opplevelser.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Hotel Savoy****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Roma (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Gratis WiFi
Dolce Vita, historie, kunst og kultur:

Roma handler om 4 ting. Det handler om "dolce vita" livsstilen, det handler om spennende historie, det handler om kunst og kultur: Altså, det handler om avslappende, men levende middelhavs rytmer, det handler om gå deg vill i de pittoreske gatene med en gelato i hånden. Det handler om å leve deg tilbake i tid, blant historisk verdensarkitektur. Det handler om fantastisk mat, himmelsk vin og selvfølgelig "people watching", en integrert del av den romerske erfaringen.

Hotel Savoy Rome

 • Hotel
 • Roma, Italia
Savoy Hotel Rome

Dette elegante hotellet ligger i et historisk palass, bare 5-minutters spasertur fra T-banestasjonen, 9-minutters spasertur fra Villa Borghese. Du er nærme flere av Romas verdensberømte severdigheter. Du starter dagen med hotellets deilige frokostbuffé. Hotellet har også en bar og en middelhavsrestaurant med panoramautsikt, samt en uformell kafé og en takterrasse med unik utsikt over byen.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Les mer
Savoy Hotel Rome – Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Alle rom er individuelt innredet i klassisk stil, og tilbyr gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV med satellittkanaler og minibar. Rommene er utstyrt med komfortable senger og eget bad. Roomservice er tilgjengelig.

Vi anbefaler

Det er uendelige ting å se og gjøre i Roma, men her er noen få tips fra oss:

 • Trappen til pittoreske Piazza di Spagna.
 • Se solen gå ned over Colosseum.
 • Dagdrøm i ruinene av Forum Romanum og Capitol.
 • Gå fra sted til sted: Piazza del Popolo, Piazza di Spagna, Campo dei Fiori, Piazza Navona.
 • Besøk Vatikanet og den imponerende Basilica of St. Peter.
 • Ta en titt på det mytiske taket i det sekstene kapell.
 • Sitt på hotellets terrasse med et romersk glass vin og nyt utsikten over den evige by.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for hotellet, se den endelige sluttsummen på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-7 år bor gratis på hotellet.
Barn 8-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Fasiliteter

Restaurant
Bar

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Dette elegante hotellet ligger i et historisk palass, bare 5-minutters spasertur fra T-banestasjonen, 9-minutters spasertur fra Villa Borghese og 28 km fra Ciampino, flyplassen i Roma. Du har mulighet til å bruke offentlig transport fra flyplassen, det er også lett å ta en taxi.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret