• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Ferie på Mallorca med all-inclusive

 • Solreiser
 • 7, 9 eller 14 netter
 • Can Pastilla
8 Vurderinger
pris fra kr 4 939
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Allerede bestilt 17 ganger

Sommer på Mallorca: Tilbring 7, 9 eller 14 netter på Hotel Ilusion Calma med all-inclusive, transport og fly t/r!

Ser du allerede frem til sommerens sol og varme? Så bestill sommerferien til Mallorca allerede nå! I den lille badebyen Ca'n Pastilla i nærheten av hovedbyen Palma, og her er det sørget for at du har alt: all-inclusive, et stort svømmebasseng, masse underholdning for store og små og kun 150 meter til stranden. Bruk dagene på å slappe av ved bassenget, gå en tur ved strandpromenaden, utforsk Palmas hyggelige gater eller opplev den skjønne naturen Mallorca er så kjent for. Så har du noe å se frem til!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 9 eller 14 netter i dobbeltrom på Hotel Ilusion Calma***
 • All-inclusive
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Fly t/r Mallorca (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Reis til Mallorca

Mallorca er en populær soldestinasjon grunnet sine mange, fine strender samt sine fenomenale landskaper, som innbyr til lange gåturer og sykkelekspedisjoner. Hovedbyen Palma ligger kun ca. 20 minutters kjøretur fra ditt hotell og byr på en imponerende gotisk katedral, en flott gammel bydel og spennende museer, markeder og butikker.

Du bor i den lille badebyen Ca'n Pastilla og kun 150 meter fra byens strand, som utgjør en del av den populære Platja de Palma-strand. Her er en strandpromenade med kaféer og butikker, og velger å leie sykler under ditt opphold, kan du med fordel utforske kyststrekningen mellom Ca'n Pastilla og El Arenal, hvor du finner familievennlige sandstrender samt strandkiosker og butikker.

Hotel Ilusion Calma

 • Hotel
 • Can Pastilla, Spania
Hotel Ilusion Calma - pool

I den lille badebyen Ca'n Pastilla ligger Hotel Calma, som byr på ren avslapning under ditt opphold på Mallorca. Her har du tilgang på alt du ønsker deg – et stort svømmebassengområde, hvor det er underholdning og spill for både store og små om dagen, et flott velværeområde med sauna, boblebad og dampbad (mot gebyr) samt et treningsstudio, og om kvelden er det live musikk, shows og diskotek. Du nyter dine måltider i hotellets restaurant, og her er også en utendørs snackbar samt en innendørs loungebar. På hotellet kan du leie sykler, så du kan komme rundt og oppleve den flotte naturen eller de andre nærliggende kystbyene.

 • +7
Les mer
Standard room

Dobbeltrom

3 personer | Rom

Hotellets dobbeltrom har plass til maks. 3 personer og er enkelt innredet med en dobbeltseng, aircondition, TV, safe (mot avgift), minibar (mot avgift), egen terrasse samt privat bad med dusj og hårtørrer.

TravelBirds tips

Noen tips til reisen:

 • Fins Tapas & Cocktails er perfekt for en fortreffelig cocktail å avslutte dagen med hvis du skulle ønske å oppdage noe litt annet enn hotellet for en kveld.
 • Du kan også besøke det nærliggende Palma Akvarium, hvor du kan møte haier, fargestrålende koraller og tropiske fisk.
 • Ta turen til Palma for å se Santa Maria, en kirke i gotisk arkitektur bygget på 1200-tallet, med utsikt over Palma Bay.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 1,50 € per person per natt + 10% av rommets pris
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 12:00 - 22:00

Utsjekking

Til kl. 07:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks. 3 personer per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år får 50% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn fra 13 år får 20% rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

All-inclusive

Frokostbuffé fra kl. 08.00 til 10.00
Lunsjbuffé fra kl. 13.00 til 15.00
Middagsbuffé fra kl. 19.00 til 21.30
Snacks fra snackbaren fra kl. 11.00 til 17.00
Lokale drikkevarer når ønsket (vann, juice, brus, te, kaffe, øl, vin og brennevin) fra kl. 10.00 til midnatt.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Der er gratis WiFi på hotellets fellesområder.

Fasiliteter


Restaurant
Bar
Velvære: Tyrkisk bad, sauna, boblebad og massasje
Svømmebasseng
Treningsstudio
Bordtennis og billiardbord

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger i badebyen Ca'n Pastilla, ikke langt fra Palma. Transport t/r mellom flyplassen og hotellet er inkludert.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret