• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Gruppereise: Møt en ny verden i Vietnam

Rundreise 20 eller 21 netter Vietnam

(6 Vurderinger)
per person fra kr 16 449
basert på 2 personer

Allerede bestilt 9 ganger

19 netters rundreise med opphold på 11 forskjellige hoteller. Reisen inkluderer fly t/r fra Oslo Gardermoen, all innenlands transport, 8 spennende utflukter med guide og frokost hver morgen. Pris er p.p. i rom for 2.

Denne uken introduserer vi noe helt spesielt: Gruppe- og opplevelsesreise gjennom Vietnam. Du vil krysse det storslåtte landet fra nord til sør. På reisen vil du delta i spennende utflukter sammen med gruppen din og engelsktalende guide. Du vil blant annet se glitrende templer, oppleve de flytende markedene, seile gjennom det turkise vannet i Halong Bay og mye mer! Dette er en unik mulighet til å oppleve Vietnams utrolige kultur, historie, natur og nye mennesker.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i Deluxe-rom på Viet Hotel i Hanoi
 • 1 natt i Deluxe-rom på Glory Legend Cruiseskip i Quang Ninh
 • 1 natt på et superior rom på Hotel Thuy Anh i Ninh Binh
 • 1 natt på toget i "Soft Sleeper Class" mellom Ninh Binh og Dong Hoi
 • 1 natt i et deluxe-rom på Saigon Quang Binh Hotel Dong Hoi
 • 2 netter i et superior-rom på Hotel Alba Spa i Hue
 • 3 netter i et superior-rom på hotellet Hoi An Lantern i Hoi An
 • 1 natt på et superior rom på hotellet Muong Thanh Quy Nhon
 • 1 natt i Deluxe-rom på Regalia Nha Trang Hotel
 • 1 natt på et superior rom på hotellet Hoang Anh Dat Xanh Dalat i Dalat
 • 2 netter i et rom med utsikt over hagen i The Beach Resort i Ham Tien (Mui Ne)
 • 1 natt på et superior rom på Hotel Saigon Can Tho i Can Tho
 • 2 netter i Deluxe rom i hotellet Liberty Park View Ho Chi Minh-byen
 • 1 natt på flyet til og en natt på flyet å returnere
 • Daglig frokost (unntatt Dag 6)
 • 8 forskjellige utflukter
 • 1 cruisetur med helpensjon
 • Fly fra Oslo til Hanoi & fra Ho Chi Minh City til Oslo
Ytterligere tilvalg
 • Sykkeltur i landlige omgivelser + matlaging kurs | kr 302
 • My Son Sanctuary utflukt | kr 332
 • Mui Ne Soloppgang utflukt | kr 402
Kort oppsummering av reisen:

Gled deg til å oppleve spennende kultur, historie og artisteri. På et eventyr fordelt over 20 dager vil du komme tett inn på Vietnams fascinerende kultur og spektakulære natur. Reisen starter med to dager i hovedstaden Hanoi etterfulgt av vakre Halong Bay og 1 natt på kinesisk cruise. Deretter fortsetter reisen til vakre Ninh Binh hvor du sover 1 natt, etterfulgt av 1 overnatting på toget mellom Ninh Binh og Dong Hoi. Du tilbringer 1 natt i Dong Hoi som er hovedstaden i Quảng Bình provinsen. Videre tilbringer du 2 netter i historiske Hue hvor du blant annet kan avdekke hemmelighetene av de underjordiske tunellene Ving Moc, dag 2 i Hue tilbyr en guidet omvisning av byen.
Deretter fortsetter reisen til lyktenes by Hoi An, du vil elske denne fortryllende byen som du og være glad for at du har hele 3 dager her.
Etter Hoi An vil du sammen med gruppen din reise den unike og praktfulle veien til Quy Nhon, og du overnatter 1 natt på Muong Thanh Hotel. På dag 13 møter du den vakre kystbyen Nja Trang og bor 1 natt med direkte tilgang til stranden. Reisen fortsetter så mot vakre Dalat som ligger i det Sør Vietnamesiske høylandet og du overnatter 1 natt i sentrum av Dalat. Etter Dalat reiser du videre til de paradisiske strendene Mui Ne og bor 2 netter i tropiske strandomgivelser. Så er det på tide å dra til fargerike Ho Chi Minh City og 2 spennende netter med forskjellige utflukter venter, i tillegg til en natt ved Hau River i Can To. Les videre for å lære mer om dette fantastiske eventyret:

 1. Dag 1 & 2: Hanoi: musikk, gateliv og dukketeater

  Ved ankomst på flyplassen i Hanoi, vil du bli ønsket hjertelig velkommen av en engelsktalende sjåfør og guide som tar deg med direkte til ditt første hotell. Reisen fra flyplassen tar ca 1 time. Her kan du slappe av etter en lang flytur. Spise en god middag og lade batteriene, for imorgen begynner et spennende og eksotiske eventyr.

  Kl. 08:00 vil du bli plukket opp på hotellet av guiden. I dag vil du få mulighet til å utforske metropolen Hanoi sammen med gruppen din. Vietnams hovedstad er fylt av fargerike butikker, stilig arkitektur, gammel og fascinerende historie, her møtes Sørøst-Asiatisk, kinesisk og fransk kultur. Dere passerer flere av byens flotte severdigheter: Presidentpalasset, president Ho Chi Minh residens og byens eldste universitet, der den berømte kinesiske filosofen Confucius studerte. Lunsjen spiser du på en av de herlige lokale restaurantene, deretter fortsetter turen til museer og gylne buddhistiske templer. Dagen rundes av ved å se en marionett med tradisjonelle vietnamesiske dukker.

  Viet View Hotel

  Viet View Hotel

  Hotel Hanoi, Vietnam

  Viet View Hotel ligger kun 5 minutters gange fra Hoan Kiem Lake, et vanndukketeater og andre populære severdigheter. Hotellet er en oase av ro i den ultraurbane metropolen. Hotellet har en restaurant med panoramautsikt, en bar og et spa. WiFi tilgjengelig i hele hotellet. Hotellet har en døgnåpen resepsjon og engelske aviser er tilgjengelig hvis du vil slappe av med litt nyheter i lobbyen.
  Rom: Du bor i et komfortabelt, elegant rom med tregulv. Alle rommene har aircondition, minibar og flatskjerm-TV. Badet har dusj, badekar og toalett.

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Halong Bay og cruise

  God morgen! I dag blir du hentet på hotellet litt før kl. 8 og herfra setter dere kurs mot fantastiske Halong City.
  På veien kjører du gjennom idylliske landskaper og klassiske rismarker med frodige fjell i bakgrunnen. Du kan glede deg til synet av de fargerike båtene som ligger langs kaien i Halong Bay. Nå stiger dere ombord på Glory Legend Cruise. Fra dere setter seil, vil dere allerede se en enestående utsikt over den unike bukten med sine spesielle limstensklippe-øyer, krystallklart snorkel-vennlig vann og frodige regnskogstrær.
  Dere spiser lunsj ombord og deretter seiler dere gjennom en spennende grotte med fascinerende vegger. Det blir et stopp på Ti Top Beach, hvor du kan sole deg eller svømme. Du vil lære å lage tradisjonelle vietnamesiske vårruller og spise en en vietnamesisk middag med utsikt over solnedgangen.

  Dag 4 av reisen starter på ekte vietnamesisk vis, du har nemlig muligheten til å delta i en Tai Chi klasse på dekk. Det blir et stopp ved Sung Sot Cave, også kalt "The Cave of Surprise". Ved første øyekast er dette en naturlig stein grotte, liten og smal, men litt lenger inn, åpner det seg en gigantisk hule, der taket er dekket med fascinerende stalaktitter. Etter cruiset setter dere kursen mot Ninh Binh.

  Hanoi -> Halong Bay Vietnam 2.1 km

  Glory Legend Cruise

  Cruiseskip Hanoi, Vietnam

  Stig ombord på det komfortable Glory Legend Cruise skipet. Glory Cruise gir deg et avslappende cruise langs vakre Halong Bay. Glory Legend Cruise er utstyrt med solide tremøbler og har en bar, et stort soldekk og en restaurant som serverer vietnamesiske spesialiteter. På skipet vil du ha tilgang til WiFi. Du får helpensjon under ditt opphold med et “A la Carte’-utvalg i restauranten på andre dekk med både lokale og internasjonale retter.
  Lugar: Alle lugarene på cruiseskipet er utstyrt med store vinduer mot havet som gjør utsikten på rommet til hovedattraksjonens. Rommene har også aircondition, en pult og et privat bad med hårføner.

  Les mer
 3. Dag 5: Ninh Binh : templer og naturreservat

  På Dag 5 legger du ut på en oppdagelsesferd i området rundt Ninh Binh. Sammen med gruppen din, vil du besøke Hoa Lu Temples: to praktfulle, utsmykkede templer dedikert til kongene som grunnla byen. På ettermiddagen drar du til Van Long Natur Reserve. Fra en liten båt kan du utforske de naturskjønne omgivelsene. Du vil komme tett på alt av jungel til åpne landskap og se skarpe fjelltopper i det fjerne. Rundt. 16:30 blir du fulgt til Ninh Binh stasjon, hvor toget tar deg til Dong Hoi. Togturen er 8 timer, men ikke bekymre deg: Du vil bo i en kabin med senger, slik at du kan sove gjennom det hele.

  Halong Bay Vietnam -> Ninh Bình 94.7 km

  Thuy Anh Hotel

  Thuy Anh Hotel

  Hotel Ninh Bình, Vietnam

  Thuy Anh Hotel ligger i hjertet av Ninh Binh. Dette koselige hotellet har en egen restaurant som serverer både vestlige og asiatiske retter. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og komfortable rom du der du finner satellitt-TV, safe, minibar, air condition, telefon og eget bad.

  Les mer
 4. Dag 6: Dong Hoi : Asias elsdte fjell og underjordisk elv

  Etter en natt på toget ankommer du Dong Hoi der det venter deg nok en spennende dag - denne gangen i Phong Nha-Ke Bang nasjonalpark. Nasjonalparken er UNESCO beskyttet, her møter du en imponerende utsikt over fjellkjeden, med en alder på mer enn 400 millioner år, er dette den eldste fjellkjeden i hele det asiatiske kontinentet. På utflukten vil du møte flere naturlige juveler som Phong Nha hule, hvor en spektakulær underjordisk elv renner over 5 km. Det fortryllende synet av tusenvis av vakre stalaktitter vil gjøre deg stum! Etter en spennende dag blir du kjørt tilbake til hotellet, hvor en komfortabel seng og en velfortjent hvil venter på deg.

  Ninh Bình -> Đồng Hới 407.1 km

  Saigon Quang Binh Hotel

  Hotel Đồng Hới, Vietnam

  Med en beliggenhet i sentrum av Dong Hoi City, en 2-minutters spasertur fra Nhat Le River, med eget svømmebasseng og tennisbaner er Saigon Quang Binh Hotel er den ideelle plassen for ditt opphold i Dong Hoi. Hotel Orient Restaurant serverer både vestlige og asiatiske retter. For ekstra velvære kan dere bestille en massasje på hotellets velværeområde (mot et avgift), eller utfordre til karaoke. Rommene er utstyrt med flatskjerm-TV, minibar, te- og kaffekoker og eget bad.

  Les mer
 5. Dag 7 & 8: Keiserbyen Hué

  Idag er det dekket for keiserbyen, Hue. Dette var hovedstaden i Vietnam fra 1800 til 1945. Her vil du få oppleve flere spennende severdigheter. Blant annet det omfattende nettverket av underjordiske tunneler, Ving Moc, som ble brukt av motstandsfolk og befolkningen under Vietnam-krigen. Dere vil stoppe ved brua Hien Luoung over Ben Hai River som markerte grensen mellom Nord- og Sør-Vietnam under krigen.

  På Dag 8 utforsker du Hue med guiden og gruppen. Dere besøker den berømte Thien Mu-pagoden og byens Citadel fra det 18. århundre. Omgitt av tykke steinvegger vil du finne utsmykkede og godt bevarte palasser og hellige steder. Dere besøker også den imponerende graven som tilhører kong Tu Duc og en liten vietnamesisk landsby der lokalbefolkningen er spesialister på å lage røkelser.

  Đồng Hới -> Huế 167.4 km

  Alba Spa Hotel

  Alba Spa Hotel

  Hotel

  Med sin beliggenhet i sjarmerende Hue, bare 500 meter fra Huong elven, blir oppholdet ditt på Alba Spa Hotel ditt fantastisk. Hotellet er innredet i beroligende farger, og er utstyrt med boblebad og svømmebasseng, en resepsjon, restaurant og souvenirbutikk. Hotellets elegante rom har flatskjerm-TV, safe, te- og kaffekoker og eget bad med hårføner og tøfler.

  Les mer
 6. Dag 9 - 11: Hoi An

  Eventyret fortsetter mot skredderbyen Hoi An. Selve reisen til Hoi An byr på spektakulære opplevelser: Dere krysser Col Hai Van fjellkjeden, som strekker seg over 21 kilometer gjennom tykk tåke. Når tåken letter, avdekkes en storslått utsikt over det sør-kinesiske hav. Det blir en pause i Da Nang, hvor du har mulighet til å besøke Cham museet. Etter litt kultur kan dere hoppe i havet i Da Nang, før turen går videre til Hoi An.

  Fortryllende Hoi An med sine smale gater, pittoreske kanaler og sjarmerende broer med fargerike lamper vil sjarmere deg i senk. Byen er berømt for sine mange skreddere. Du vil få en guidet omvisning i byen, hvor du kommer forbi byens templer der lokalbefolkningen møtes for tradisjonell dans i flere anledninger. Deretter blir det en båttur til kunstnerbyen Kim Bong.
  På dag 10 og 11 har du ingen fast program, så du kan selv velge, om du vil fortsett å oppdage Hoi An på egenhånd og kanskje bli videre kjent med folk fra gruppen, eller du kan velge under bestillingen å hive deg på en ekstra utflukt:

  Ekstra utflukt 1: Dag 10, du kan bli med på sykkeltur i landlige område rundt Hoi An, denne utflukten inkluderer også et matkurs, hvor du vil lære å lage tradisjonell vietnamesisk mat. Du besøker landsbyene Cam Than Thanh Nam og Tra Que.

  Ekstra utflukt 2: Dag 11, Dette er en unik muilghet til å besøke det storslåtte Hindu-templer, My Son Sanctuary. Templene, som ble grunnlagt i det 4. århundrede, og er listet på UNESCOS verdensarvsliste.

  Huế -> Hội An 125.5 km

  Hoi An Lantern Hotel

  Hoi An Lantern

  Hotel Hội An, Vietnam

  Beliggende i nærheten av havnebyen Hoi An bor du under ditt 5 netters opphold kun 5 minutters gange fra sentralmarkedet. På hotellet kan du gjøre ulike aktiviteter, blant annet karaoke, biljard og matlagingskurs. Hotellet tilbyr også transport og et utendørsbasseng. I øverste etasje finner du restauranten hvor du kan fråtse i vietnamesisk og internasjonal mat og en fin panoramautsikt.
  Rom: Rommene er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV og minibar. Badet har badekar, gratis toalettartikler og hårføner. I rommet har du gratis WiFi.

  Les mer
 7. Dag 12: Den unike veien til Quy Nhon

  På morgen av Dag 12 forlater dere Hoi An og setter kursen mot Quy Nhon. Området på ruten er en av de mest pittoreske i Vietnam. På veien vil det bli flere stopp i løpet av dagen, blant annet ved historiske My Lai. Det vil også bli et stopp på stranden i Sa Huynh før dere når Quy Nohn i Binh Dinh-provinsen.

  Hội An -> Qui Nhơn 291.6 km

  Muong Thanh Hotel

  Muong Thanh Hotel

  Hotel Thành phố Điện Biên Phủ, Vietnam

  Muong Thanh Hotel er moderne og ligger bare 500 meter fra det lokale markedet. Hotellet har svømmebasseng, tennisbane og et velværeområde. Restauranten serverer internasjonale og vietnamesiske retter. Ditt rom er moderne med en flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad med dusj eller badekar, hårføner og toalett.

  Les mer
 8. Dag 13: Sol og strand Nha Trang

  I et vell av kulturelle og historiske erfaringer går reisen nå mot kystbyen Nha Trang. Her venter hvite det sandstrender og krystallklart vann. Besøk fiskerestaurantene og de koselige kafeene i landsbyen. Du kan slappe av ved hotellets basseng sammen med gruppen, eller utforske det livlige kveldslivet, og nyte den vakre vietnamesiske kysten.

  Qui Nhơn -> Nha Trang 221.2 km

  Regalia Nha Trang Hotel

  Regalia Nha Trang Hotel

  Hotel Nha Trang, Vietnam

  I Nha Trang bor i et romslig hotell ca. 15 minutters gange fra sentrum og med direkte tilgang til stranden. Hotellet har også et svømmebasseng og en privat strand. Rommene har parkett, TV og eget bad med hårføner.

  Les mer
 9. Dag 14: Dalat

  Etter noen avslappende dager i Nha Trang fortsetter reisen mot Dalat, som ligger i det Sør-Vietnamesiske høylandet. Området her er idyllisk omgitt av åser og daler, furuskog, blanke innsjøer og himmelske fossefall. På grunn av det milde klimaet, har byen Dalat blitt kjent under kallenavnet "byen med evig vår".
  Dalat ble grunnlagt av franske kolonister på begynnelsen av 1900 tallet, og den franske stilen har gitt byen en elegant og romantisk atmosfære med blanding av fransk og vietnamesisk følelse.
  På veien vil dere stoppe på en kaffeplantasje. Du vil også få besøke klosteret Truc Lam, som er berømt for magiske skogkledde omgivelser. Dagen avsluttes på det fargerike bymarkedet i Dalat.

  Nha Trang -> Dalat 135.2 km

  Hoang Anh - Dat Xanh Dalat Resort Hôtel

  Hotel Dalat, Vietnam

  Det 4-stjerners hotellet, Hoang Anh Dat Xanh Dalat Resort er omgitt av grønne trær, vakre blomster, og tilbyr nesten kongelige omgivelser i sentrum av Dalat, nær Xuan Huong Lake. Hotellet har sin egen restaurant som serverer velsmakende vietnamesiske retter. I velværeområdet kan du få en avslappende massasje (mot en avgift). På rommet har du TV, safe, te- og kaffekoker og eget bad med dusj og badekar og hårføner.

  Les mer
 10. Dag 15 & 16: Strendende i Mui Ne

  Dag 15 venter strendene i Mui Ne på deg! På turen stopper dere ved det spektakulære fossefallet Dalanta og Col Dai Ninh, før dere etter 3 timer, ankommer Mui Ne. Etter ankomst på hotellet har du ikke noe program for dagen. Slapp av, kos deg alene eller med gruppen og besøk byens palmefylte sandstrender omgitt av azurblått hav.
  På Dag 16 kan du enten planlegge din egen dag eller hive deg på den 3. ekstra utflukten som du har mulighet til å legge til under bestillingen.

  Ekstra utflukt 3: Dag 16, Morgenfugler kan ta på seg en flott guidet tur i sanddynene rundt Mui Ne. Du vil bli plukket opp på hotellet allerede kl. 05:30. Du vil få se landskapets nyanser som utfolder seg i fascinerende farger. På vei tilbake blir det et stopp ved en liten fiskerlandsby, før du blir kjørt tilbake til hotellet.

  Dalat -> Mũi Né 154.2 km

  The Beach Resort

  The Beach Resort (klikk her for hotell info)

  Hotel Phan Thiet, Vietnam

  Hotellet ligger kun 3 minutters gange fra stranden i Mui Ne. Hotellet har en tropisk hage, et utendørsbasseng og boblebad. De tilbyr gratis Wi-Fi i fellesområdene. Du spiser frokost i hotellets restaurant OCEAN, som også serverer lokale og internasjonale retter med utsikt over havet. Rommene er romslige og utstyrt med air condition, safe, TV og minibar og eget bad.

  Les mer
 11. Dag 17 & 18: Ho Chi Minh City

  Etter frokost drar dere videre til konstrastrike Ho Chi Minh - Vietnam største by. Byen kjennetegnes av sin viktige rolle under Vietnamkrigen. Du vil tilbringe dagen med å utforske byen og få en guidet omvisning. Gatebildet tilbyr alt fra små leiligheter til gigantiske, moderne hoteller, små salgsboder, store kjøpesentre og templer side om side med skyskrapere. Du vil få utforske Gjenforeningspalasset, Jadekejser Pagoda og besøke det hjerteskjærende krigsminnemuseet.

  På Dag 18, vil du fortsette å utforske det spennende området i Ho Chi Minh. Sammen med gruppen og guiden tar dere en utflukt til Cao Dai tempel, nær den kambodsjanske grensen. Det unike tempel interiøret er dekorert med fargerike drager og statuer av både Jesus, Buddha og den hinduistiske guden Brahma. Du fortsetter på et besøk til Cu Chi, tunnelnettverket som ble bygget under Vietnamkrigen og ligger ikke mindre enn 250 kilometer under bakken mellom grensen fra Vietnam til Kambodsja.

  Mũi Né -> Ho Chi Minh City 219.3 km

  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Hotel Ho Chi Minh-byen, Vietnam

  Liberty Park View ligger i hjertet av Ho Chi Minh City, i nærheten av Ben Thanh markedet. Her finner du en utsikt over Saigon-elven og et flott svømmebasseng på taket. Liker du å trene kan du benytte deg av treningssenteret eller unne deg en avslappende massasje eller spabehandling (mot en avgift) etter en travel dag i byen. Ben Thanh-markedet ligger 600 meter unna, og 15-20 minutters gange unna vil du finne Operaen og Notre Dame-katedralen i Saigon.
  Rom: På alle rom har du aircondition, flatskjerm-TV, skrivebord, telefon, pult, minibar og et eget bad med dusj og toalettartikler.

  Les mer
 12. Dag 19 & 20: Can Tho

  Dere har nå nådd programmets siste dager. Dag 19 byr på ny spenning: dere starter med en utflukt til sjøs, hvor du vil besøke det flytende markedet, noe som er veldig typisk for området. Båten seiler videre til en lokal frukthage med et stort utvalg av tropiske frukttrær. Du får både smake på den himmelske frukten og bruke tiden på å mingle deg med lokale. Båten stopper også i en idyllisk landsby som skjuler skatter av lokale råvarer som kokos og konfekt. Dagen runder av dagen med et besøk til et landsmarked.

  Dag 20 markerer slutten på årets asiatiske eventyr. Etter en spektakulær rundreise, har du avdekket Vietnams hemmeligheter og blitt kjent med landets juveler og kultur og ikke minst en nye mennesker. Du blir kjørt til flyplassen, hvor flyet venter klart for å ta deg med tilbake til Norge.

  Ho Chi Minh City -> Can Tho 171.5 km

  Saigon Cantho Hotel

  Saigon Can Tho Hotel

  Hotel Can Tho, Vietnam

  Hotellet ligger bare 250 meter fra Can Tho Market og Can Tho River, Saigon Can Tho Hotel har aircondition og moderne rom med gratis Wi-Fi. Hotellet har egen restaurant og bar, et treningssenter og 24-timers resepsjon.
  Hotellet ligger i tillegg bare 200 meter fra Ninh Kieu Pier og 300 meter fra Can Tho Musuem. Det vakre flytende markedet Cai Rang ligger 7 km unna.
  Alle rommene er utstyrt med en flatskjerm-TV, minibar og sittegruppe. Privat bad med dusj og hårføner.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Reise og / eller kansellering
 • Visumavgifter
 • Personlige utgifter og tips
 • Måltider som ikke er nevnt i "Vårt tilbud inkluderer"
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks. 2 voksne og 1 barn (2-11 år) + 1 baby (0-1 år)

Barnerabatt

Barn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellene
Barn i alderen 2-11 år: 25% rabatt på hotellrommene.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Rullestolbrukere

Denne reisen er dessverre ikke egnet for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig på noen av hotellene.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Helse- og vaksineinformasjon

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Visum- og passinformasjon

På denne reisen trenger du et visum. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt Vietnams ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.vietnamembassy-norway.org/en/

Gruppereiser

I denne pakkereisen er det ikke et minimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person og ingen andre TravelBird-kunder har kjøpt reise på samme dato. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen. Det er et maksimum på 45 personer på reisegruppen.

Vær og temperaturer

Vietnam har et tropisk klima med store variasjoner mellom nord og sør. Året er delt opp i tørketid og regntid. Den tørre årstiden er fra november til mai og betegnes som vinter. I sør er været varmt og fuktig hele året med gjennomsnittlig temperatur på mellom 25ºC og 35ºC. I nord er det større forskjell mellom årstidene. Her kan temperaturen falle under 10ºC i vinterhalvåret.

Myntenhet og kreditkort

I Vietnam bruker de Vietnamesiske dong. Banker og kontantuttak: Visa og Mastercard aksepteres i storbyer og på turiststeder, og kan benyttes ved uttak av lokal valuta fra minibanker. Minibanker er lett tilgjengelig i de større byene.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Lør-Søn 10:00 - 18:00 på engelsk