Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Opplev historiske og naturskjønne Kreta!

 • Rundreise
 • 7 eller 10 netter
 • Hellas
pris fra kr 10 119
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

7 eller 10 netters rundreise på utrolige Kreta! Inkludert fly t/r fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø, leiebil under hele oppholdet, overnatting på forskjellige hotell med frokost. Pris er p.p. i rom for 2.

Idylliske havnebyer, krystallklart hav, rosa blomster, himmelsk middelhavsmat og frodige olivenlunder, velkommen til Kreta! På denne rundreisen kan du velge mellom 7 eller 10 netter på Hellas største, og kanskje mest spektakulære øy. Bli med på et fantastisk sol-eventyr som lar deg utforske det hele. Pakken inkluderer egen leiebil, så du kan sette ditt eget tempo fra sted til sted. Fordyp deg i den glitrende greske kulturen, opplev den vakre naturen og lær om Kretas spennende historie.

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Lystaki Maisonettes (eller lignende) Tavronitis område
 • 2 netter på Hotel Erato (eller lignende), Gournes Heraklion
 • 2 netter in Zafiria hotel (eller lignende), Matala område
 • 3 netter på Olympic Palladium Hotel (eller lignende), Rethymnon område (Dette gjelder kun for reiser på 10 netter)
 • Frokost hver morgen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Fly t/r Chania fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund, Ålesund, Molde, Harstad, Kristiansand eller Tromsø
 • Gratis parkering
 1. Dag 1 - 3: Tavronitis

  Etter landing i Chania, plukker du opp leiebilen på flyplassen. Nå kan ditt greske eventyr endelig begynne.
  Du skal på en uforglemmelig tur i Kretas historiske og naturvakre omgivelser. Ditt første hotell ligger i den idylliske landsbyen Tavronitis ca. 44 km fra flyplassen. Her skal du bo de 3 neste nettene. Tavronitis er en relativt uberørt perle. Den lille landsbyen har bare noen få tavernaer, noe som skaper den autentiske, greske lande-atmosfæren. Dette er den perfekte anledningen til å slappe av og mingle deg med lokale.
  I området rundt Tavronitis finner du flere bukter med azurblått hav og pittoreske fiskelandsbyer.
  Skulle lille Tavronitis bli litt stille i løpet av tre dager, anbefaler vi en dagstur til fargerike Chania. Kretas sjarmby fullt av historiske bygninger, flotte butikker og livlige barer.

  Chania International Airport -> Lycasti Maisonettes 41.8 km

  studio 2

  Lycasti Maisonettes (klikk her for hotell info)

  18 Vurderinger
  • Hotel
  • Tavronitis, Hellas
  studio 2

  Dette leilighetshotellet ligger bare 400 m fra stranden i Tavronitis på Kreta, og tilbyr gjestene en stor hage med svømmebasseng og bassengbar som serverer småretter, samt en solterrasse, bibliotek og frokostrom. Hotellet ligger bare 18 km fra hovedstaden på Kreta, Chania og bare 8 km fra badebyen Platanias, som tilbyr et omfattende underholdningstilbud.

  Les mer
 2. Dag 4 & 5: Gournes, Heraklion

  Det neste kapittelet ligger i den sjarmerende landsbyen Gournes. Veien fra Chania til Heraklion byr på vakker natur mellom fjell. Sørg for å få deg et ekte kretisk måltid på en av de tradisjonelle tavernaene du kjører forbi. Stopp på en av de frodige olivengårdene og kjøp noen edle dråper av lokal olivenolje. Når du ankommer Gournes, kan du sjekke inn på ditt koselige hotell og slappe av ved bassenget eller spasere til det evige Middelhavet som ligger for dine føtter 10 minutter fra hotellet. I sentrum av landsbyen finner du en rekke barer og restauranter og historiske museum. Du har også mulighet til å delta i flere sportsaktiviteter her, på både i vann og i land. Hotellet arrangerer Gresk-aften på noen kvelder, skulle du tilfeldigvis bo på hotellet da, anbefaler vi virkelig å hive deg med på det. Opa!

  Lycasti Maisonettes -> Erato Hotel 169.9 km

  Hotel pool

  Erato Hotel

  4 Vurderinger
  • Hotel
  • Gournes, Hellas
  Hotel pool

  Et rolig og koselig hotell ca. 12 minutter fra stranden ønsker deg velkommen til et hyggelig opphold! Hotellet har et utendørsbasseng, hage, gratis Wi-Fi, grillmuligheter og underholdningsvirksomhet som dart, bordtennis, lekeplass og bibliotek.

  Les mer
 3. Dag 6 & 7: Matala

  Etter 2 fantastiske netter i Gournes, er det klart for å reise videre 75 km sør-vest for Heraklion. Din neste destinasjonen er Matala. De greske mytene forteller at det var akkurat her den mektige guden Zeus klatret opp på land med prinsesse Europa på ryggen. Vakre Matala er et pittelite sted, men et sted med stor betydning. Hotellet ligger bare 50 meter fra stranden, som er kjent or sine unike huler, "The caves of Matala". På 60-tallet flyttet hippier fra hele verden inn i hulene, de mente at Matala var det mest fredfulle stedet på jord, og vist verden kunne tilby så utrolige steder, var det håp for fred på jord. Det var her den berømte sangeren Joni Mitchell fikk inspirasjon til å skrive den ikoniske sangen "Carey".
  Idag er Matala en populær liten ferielandsby som ikke er for travel, med du finner en rekke barer, butikker og kafeer. Den vakre Matalastranden er prisbelønnet med økologisk pris.

  Hotel Zafiria -> OLYMPIC PALLADIUM HOTEL 76.8 km

  Hotel Zafiria (klikk her for hotell info)

  • Hotel
  • Matala, Hellas

  Hotellet ligger i den sørlige delen av Kreta, bare 50 meter fra stranden i Matala, kjent for sine huler. Boligen er enkel og hyggelig. Her finner du også en bar og et utendørsbasseng. Det omkringliggende landskapet tilbyr et rolig miljø som du overser fra balkongen på rommet ditt. Dobbeltrommene er innredet med komfortabel seng, eget bad, air condition og et lite kjøleskap.

  Les mer
 4. Dag 8 - 10: Rethymnon

  Velger du å bestille 10 netter, vil du tilbringe dine tre siste netter i den flotte byen Rethymnon. Denne greske perlen er fargelagt av små middelhavshus og frodige blomster. Spaser i de sjarmerende brosteinsbelagte gatene, spis en gyros langs kaien og smak på den lokale rose vinen de koselige tavernaene tilbyr.
  Rethymnon er en by med ca. 40,000 innbyggere og populær turistby. Det er med god grunn at turister elsker Rethymnon, byen er vakker og full av historiske severdigheter. Se den sjarmerende gamlebyen. Besøk det hellige klosteret av Arkadi eller Moni Preveli, ta med bilen og kjør videre til det spektakulære venetianske fortet.

  OLYMPIC PALLADIUM HOTEL -> Chania International Airport 69.7 km

  Hotel Olympic Palladium (klikk her for hotell info)

  • Hotel
  • Rethimno, Hellas

  I hjertet av Rethymnon, 300 meter fra stranden, ligger dette komfortable hotellet. De fleste rommene har utsikt over festningen, havnen, stranden eller byen. På hotellets restaurant kan du nyte typiske og deilig gresk mat, før du tester lokale kretiske viner i baren.

  Les mer
Leiebil vilkår og betingelser

 • Depositum for leiebil kategori C: 450 €, kategori D: 650 €
 • Ekstraførere: 3,5 € + VAT per dag betales på stedet
 • Barnestol: 3 € + VAT per dag betales på stedet
 • Henting eller dropp-off etter åpningstider (07:00-23:30): 20 € per time
 • Ekstravgift for førere mellom 21-22 år: 20 € + VAT per dag
 • Bensin: Bilen skal bli levert tilbake med full tank på Kretas flyplass
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Depositum på leiebilen 450 € eller 650 € avhenger av bilen du velger
 • Depositum reserveres på kredittkortet som har kjøpt reisen
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig

Fasiliteter

Restaurant
Bar
Svømmebasseng på alle hotell

Parkering

Parkering er gratis.

Internett

WiFi er gratis.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Kontakt

Tlf.: +47 23 96 08 84
Email: kundeservice@travelbird.no
Man-Fre 09:00 - 17:00 på norsk
Man-Fre 17:00 - 21:00 på engelsk
Lør-Søn 09:00 - 17:00 på engelsk

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret